17 / 05 / 2024

kartal metroya yakın dükkan fiyatları

kartal metroya yakın dükkan fiyatları

Eva Gayrimenkul Değerleme'nin gerçekleştirdiği araştırmaya göre 2012 yılında kullanıma açılan, 26.5 km uzunluğundaki Kadıköy – Kartal Metro hattı, lokasyon üzerindeki dükkan değerlerini yüzde 50 oranında artırdı...

Kadıköy ve Kartal'da 9 bin 500'e yakın riskli yapının yıkımı tamamlandı! 

Megakent İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda, Kadıköy ve Kartal'da 9 bin 500'e yakın riskli yapının yıkımı tamamlandığı belirtildi. İşte detaylar...

Metroya yakın ve düşük katlı ofislere talep artacak!

İstanbul'un metrekare fiyatına göre en çok öne çıkan 50 ofisi mercek altına alındı. Verilere göre, 2021'de kira fiyatlarında önemli bir artış olmayacak. Metroya yakın, düşük katlı ofislere talep artacak.

Metroya yakın olan evler tercih ediliyor!

Yapılan araştırmalara göre ev arayanların en çok ulaşımı kolay olan ilçeleri tercih ettiği açıklandı. Metroya yakın olan evler hızla satılıyor.

En çok metroya yakın evler tercih edildi!

Yapılan araştırmaya göre metroya yakın olan konutlar daha çok tercih ediliyor. Satılık daire arama oranı yüzde 55'den yüzde 60'a kadar çıktı.

Referans Kartal Towers hayalleri Kartal'da göklere çıkardı!

Kartal sahiline yakın bir noktada yer alan Referans Kartal Towers'ta fiyatlar kampanya dönemine özel 248 bin TL’den başlıyor..

Trump, Beyaz Saray'ın yakınına otel açtı!

Cumhuriyetçi Parti’nin başkan adayı Trump, Beyaz Saray’ın birkaç sokak yakınında bulunan otelinin açılışını yaptı.

Antalya Alzheimer Hasta ve Hasta Yakını Merkezi açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik kapsamında önemli bir projeyi daha hayata geçirdi. 'Mavi Ev' Antalya Alzheimer Hasta ve Hasta Yakını Merkezi yerli ve yabancı bilim insanlarının da yakından takip ettiği törenle hizmete açıldı.

Araplar Didim'den 500'e yakın villa aldı!

Tarihi zenginliği, doğal güzellikleri, iklim yapısı ve cazip konut fiyatlarıyla yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çeken Didim, İngilizlerden sonra Arapların da tercihi oldu. Körfez menşeli yatırımcılar, ilçede son 6 ayda 500'e yakın villa tipi konut aldı.

İşte yakın gelecekte inşaata yatırım yapacak 14 patron!

Capital'in haziran sayısında yayımlanan "Yeni Sektör Hazırlığı" haberinde, son dönemde kendi sektörlerinin dışına çıkan patronlara yer verildi.Yakın gelecekte hangi patron, hangi işe girecek? İşte yanıtlar...

İzmir Torbalı’da 2 bine yakın fabrika kuruluyor!

İzmir'in en fazla “Satılık fabrika” tabelası Torbalı’da asılı. Çok fazla satılık fabrika binası bulunan Torbalı’da 2 bine yakın yeni fabrika binası kuruluyor. Hal böyleyken ilçede fabrika binalarının satış fiyatları kelepir hale geldi

Filli Boya ve Fawori'den En Yakın Bayi uygulaması!

Filli Boya ve Fawori’nin geliştirdiği “En Yakın Bayi” özel uygulaması ile en yakın bayiye ulaşmak artık çok daha pratik. Birkaç tıkla en yakın bayinin harita üzerinde görülebildiği, adres ve telefon bilgilerine kolaylıkla ulaşılabildiği uygulamalarda seçilen bayiye yol tarifi de alınabiliyor.

Kıbrıs'ta 300'e yakın kaçak emlakçı var!

Kıbrıs'ta 300'e yakın kaçak emlakçı olduğunu belirten Hasan Sungur ülkede emlak sektörünün sorunlarının nasıl çözüleceği yönünde kapsamlı bir çalışmanın sonuna geldiklerini ifade etti.

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi 2+1 şehit yakını ve engelli kura sonuçları!

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi 2+1 şehit yakını ve engelli kura sonuçları açıklandı. Projedeki normal 2+1 dairelerin kura sonuçları 31 Mayıs 2016 Salı günü saat 12:30’da açıklanacak.

kartal metroya yakın dükkan fiyatları Haberi

kartal metroya yakın dükkan fiyatları


Eva Gayrimenkul Değerleme'nin gerçekleştirdiği araştırmaya göre 2012 yılında kullanıma açılan, 26.5 km uzunluğundaki Kadıköy – Kartal Metro hattı, lokasyon üzerindeki dükkan değerlerini yüzde 50 oranında artırdı.


DAHA DA DEĞERLENECEK 


Uzmanlar, Ayrılıkçeşme istasyonuyla Marmaray’a da bağlanan, Kartal’dan Hacıosman’a kadar 60 km’lik mesafenin 79 dakikada gidilmesini sağlayan ve her gün ortalama 70 bin yolcu taşıma kapasitesine sahip hattın özellikle Göztepe- İçerenköy aksında nitelikli ofis binaları ve dükkan gibi işyeri inşaatlarının devam ettiğini belirtiyor. Uzmanlar, Üsküdar – Sancaktepe gibi diğer yatırımlarla Kadıköy-Kartal'deki artışın devam edeceğini...