02 / 05 / 2024

kartal paten turnuvasına ne zaman

kartal paten turnuvasına ne zaman

Gayrimenkul sektörünün devleri AND Gayrimenkul, DAP Yapı, DKY İnşaat, İş GYO ve Metsan İnşaat’tan oluşan Kartal Bölge Platformu 12 Haziran'da paten turnuvasına katılacak.

Mahkemeden, Kartal’daki 56 bin 642 metrekarelik şehir parkı ve askeri alanın yapılaşmaya açılmasına dur kararı!

Mahkeme, TMMOB Şehir Plancıları Odası ve Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi tarafından açılan davanın ardından Kartal’daki 56 bin 642 metrekarelik şehir parkı ve askeri alanın yapılaşmaya açılmasına dur kararı verdi. İşte ayrıntılar..

Emlak Konut GYO, Kartal İhalesi 10 Ağustos'ta!

Emlak Konut GYO, Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Kartal İhale İlanına ilişkin bir açıklama yayımladı. İşte ayrıntılar!

Emlak Konut GYO Kartal Esentepe arsasına 2 firmadan teklif!

Emlak Konut GYO Kartal Esentepe 1. Etap ihalesinin 2. oturumu dün gerçekleştirildi. İhaleye 2 firmadan teklif geldi. 

Kartal'da çöken Yeşilyurt Apartmanı davasında belediye görevlileri hakim karşısına çıktı!

Kartal’da, 2019'da Yeşilyurt Apartmanı’nın çökmesine ilişkin binanın ruhsatının alındığı tarihten çöktüğü güne kadar belediyede çalışan görevliler ilk defa hakim karşısına çıktı. Sanıklar çeşitli sebeplerle olaydan sorumlu olmadıklarını dile getirdi ve suçlamaları kabul etmedi.

Kartal Şehir Parkı'na 17 katlı konut yapılması için imar planı hazırlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kartal Şehir Parkı'na 17 katlı konutların yapılması, Çavuşlu’daki eski taşocağının ise millet bahçesine dönüştürülmesi amacıyla yeni imar planı hazırladı.

Kartal Merkez Nazım İmar Planı'na ilişkin itiraz plan askıda!

Kartal İlçesi, Merkez Nazım İmar Planı'na ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli plan askıya çıkarıldı...

Emlak Konut'un Ataşehir, Kartal ve Başakşehir'deki 3 arsasına 205.1 milyon TL'lik teklif!

Emlak Konut'un İstanbul'un Ataşehir, Kartal ve Başakşehir ilçelerinde bulunan toplam 3 adet arsasına 205.1 milyon TL'lik teklif geldi.

Kartal'da riskli son binanın yıkımına başlandı!

Kartal Orhantepe Mahallesi'ndeki riskli binalardan sonuncusu olan Nuri Bey Apartmanı'nın yıkımına sabah saatlerinde başlandı. 

Kartal'daki Ünal Apartmanı'nın yıkımına başlandı!

Kartal'da, 6 Şubat'ta çöken Yeşilyurt Apartmanı'nın olduğu sokakta bulunan riskli Ünal Apartmanı'nın yıkımına başlandı.

Kartal soruşturmasına Mimarlar Odası'ndan tepki!

TMMOB, Kartal’da 21 kişinin hayatını kaybettiği facianın ardından teknik uygulama sorumlularının tutuklanmasına tepki göstererek, cezanın gerçek sorumlulara uygulanmasını istedi.

Kartal'da çöken bina ile ilgili 3 kişi gözaltına alındı!

Kartal’da 21 kişinin yaşamını yitirdiği Yeşilyurt Apartmanı’ndaki yıkım soruşturmasında binanın projesini oluşturan Suzan Çayır, inşaatın teknik uygulama sorumlusu Uğur Mısırlıoğlu ve yapı ruhsat sürveyanı Arzu Keleş Boran gözaltına alındı.

Ebubekir Taşyürek: Kartal gayrimenkul rantına layık değil!

Kartal’a hak ettiği hizmeti vermek için çalıştığını söyleyen Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek, ''Kartal gayrimenkul rantına değil, tüm canlıların güven içinde yaşadığı huzura layık bir ilçedir'' diye konuştu.

Kartal Wings‘te sağlık çalışanlarına özel kampanya!

Kartal Wings projesi Amad Gayrimenkul ve Umran Yapı ortaklığında geliştiriliyor. Sağlık çalışanlarına özel uygulanan kampanyada mevcut indirime ek olarak yüzde 5 artı indirim imkanı sağlanıyor. 

kartal paten turnuvasına ne zaman Haberi

kartal paten turnuvasına ne zaman

Gayrimenkul sektörünün devleri AND Gayrimenkul, DAP Yapı, DKY İnşaat, İş GYO ve Metsan İnşaat’tan oluşan Kartal Bölge Platformu, 12 Haziran Pazar günü Kartal’daki Mehmet Ali Büklü Parkı’nda yer alan Buz ve Kaykay Pisti’nde ünlü patenci Bahadır Örs ile birlikte Paten Turnuvası düzenlenecek. 


Türkiye’nin dev gayrimenkul firmaları AND Gayrimenkul, DAP Yapı, DKY İnşaat, İŞ GYO ve Metsan İnşaat tarafından oluşturulan Kartal Bölge Platformu, İstanbul Anadolu Yakası’nın yeni merkezlerinden biri olan Kartal’da etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Son yılların yükselen değeri Kartal; kültür, sanat ve spor etkinliklerine bir yenisi daha ekleyerek 12 Haziran Pazar günü 11.00 – 17.00 saatleri arasında düzenlenecek “Bahadır Örs ile Paten Turnuvası” sayesinde bölgeye hareketlilik katıyor. 


Küçük Tekerleklerin Üzerinde Hem Adrenalin Hem Sanat


Kartal, Mehmet Ali Büklü Parkı’nda yer alan...