04 / 05 / 2024

kartal pega egeyapı group

kartal pega egeyapı group

Toplam 300 adet dairenin yer aldığı Kartal Pega ödeme planı haberimizin içerisinde yer alıyor. Daire fiyatlarının 212 bin TL'den başlandığı projede banka kredisi kullanmak mümkün.

Pega Kartal fiyat listesi 2017!

Pega Kartal Konutları sahiplerine hemen teslim ediliyor. Ege Yapı Group imzası taşıyan Pega Kartal projesi metroya yürüme mesafesinde inşa edildi...

Pega Kartal Soğanlık güncel fiyatlar!

Ege Yapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Pega Kartal Evleri'nde konut, ofis ve dükkanlara yer veriliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor...

Pega Kartal fiyat listesi 2017!

İstanbul Kartal'da Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Pega Kartal projesinde yaşam başladı. Pega Kartal Evleri'nde fiyatlar 348 bin TL'den başlıyor...

Pega Kartal’daki Akzirve daireleri yarın satışa çıkıyor!

Akzirve ve Ege Yapı ortak projesi Pega Kartal’da Akzirve dairelerinin satışlarına başlanıyor. DBArchitects Bünyamin Derman imzalı projede 1+1’den 4+1’e kadar değişen oturuma hazır, manzaralı, kazanç potansiyeli yüksek daireler yarından itibaren sahiplerini bekliyor.

Ege Yapı Batışehir ve Pega Kartal projelerinde 60 ay 0 faiz!

Ege Yapı 2 projesinde ev sahibi olmak isteyenler için yeni bir kampanya başlattı. Ege Yapı Batışehir ve Pega Kartal projesinde 60 ay yüzde 0 faiz oranının yanında peşinatsız vade farksız 36 eşit taksit ile kişiye özel ödeme seçenekleri sunuyor.

Pega Kartal Rezidans daire fiyatları!

Pega Kartal Rezidans daire fiyatları 350 bin liradan başlayarak değişiyor. Hemen teslim edilen Pega Kartal Rezidans'ta banka kredisi kullanarak taksitli ödemeler yapılıyor...

Ege Yapı Pega Kartal'da yeni yıl fırsatı!

İstanbul Anadolu Yakası’nın yeni yaşam merkezi Kartal’ın muhteşem Adalar ve Marmara Denizi manzaralı projesi Pega Kartal, bölgenin en avantajlı kampanyası ile yatırımcıları hemen teslim ev sahibi yapıyor.

Egeyapı ile Casper Çekmeköy'de yeni proje yapacak!

Batışehir ve Pega Kartal gibi gayrimenkul sektöründe önemli projeler hayata geçiren EgeYapı Group ve teknoloji firması Casper, Çekmeköy'de yeni bir proje yapmak için el sıkıştı.

Çekmeköy'ün en lüks projesi Egeyapı ve Casper'dan!

Batışehir ve Pega Kartal gibi gayrimenkul sektöründe önemli projeler hayata geçiren EgeYapı Group ve teknoloji firması Casper, Çekmeköy'de yeni bir proje yapmak için el sıkıştı.

EgeYapı Group ve Casper Çekmeköy'de proje yapacak!

Batışehir ve Pega Kartal gibi gayrimenkul sektörünün imza projelerini hayata geçiren EgeYapı Group ve teknoloji devi Casper İstanbulluların özlemini çektiği, doğa ile baş başa bir proje geliştiriyor.

Ege Yapı ile Casper 320 milyon TL'lik proje geliştirecek!

İnşaat sektöründe Batışehir ve Pega Kartal gibi konut projelerini hayata geçiren EgeYapı Group, yerli teknoloji şirketi Casper ile ortak proje geliştirmek için kolları sıvadı.

EgeYapı Group Çekmeköy Projesi!

EgeYapı Group Çekmeköy Projesi daha önce Batışehir ve Pega Kartal projelerine imza atan EgeYapı Group tarafından İstanbul Çekmeköy'de hayata geçirilecek. Proje ön talep toplamaya başladı.

EgeYapı Group Çekmeköy projesi için ön talep topluyor!

Batışehir ve Pega Kartal gibi gayrimenkul sektörünün imza projelerini hayata geçiren EgeYapı Group ve teknoloji dünyasının öncü firması Casper; Çekmeköy’de ayrıcalıklı bir projeye imza atıyor.

kartal pega egeyapı group Haberi

kartal pega egeyapı group

Lansmanının 20 Mart tarihinde yapılacağı Kartal Pega projesi, Egeyapı Group imzası ile İstanbul Kartal'da hayata geçiriliyor. 300 adet konutun yer aldığı projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks daire tipleri yer alıyor.


Pega Kartal projesinde rezidans bloğu 32 katlı, ofis bloğu ise 5 katlı olarak yükseliyor. Kartal Pega ödeme planı na göre banka kredisi kullanmak mümkün.


Kartal Pega'da bulunan sosyal alanlar arasında Türk hamamı, sauna, Lobby Lounge, fitness merkezi, kapalı yüzme havuzu, 7/24 concierge hizmetleri, açık ve kapalı otopark bulunuyor.


Kartal Pega ödeme planı!


Kartal Pega ödeme planı na göre çok fazla ödeme seçeneği bulunuyor.

-Yüzde 1 peşin, yüzde 24'ü Aralık 2013 tarihinde, yüzde 25'i Aralık 2014'te, kalan konut bedelini ise banka kredisi ile ödenebiliyor.

-Yüzde 5'i peşin olarak ödendiğinde, yüzde 15'lik tutar Haziran 2013...