28 / 04 / 2024

kartal pega home ofis

kartal pega home ofis

Home ofislerin, mağazaların ve rezidansların yer aldığı Pega Kartal Residence projesinde yer alan rezidans dairelerin fiyatları 212 bin liradan başlıyor...

Pega Kartal fiyat listesi 2017!

Pega Kartal Konutları sahiplerine hemen teslim ediliyor. Ege Yapı Group imzası taşıyan Pega Kartal projesi metroya yürüme mesafesinde inşa edildi...

Pega Kartal Soğanlık güncel fiyatlar!

Ege Yapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Pega Kartal Evleri'nde konut, ofis ve dükkanlara yer veriliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor...

Pega Kartal fiyat listesi 2017!

İstanbul Kartal'da Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Pega Kartal projesinde yaşam başladı. Pega Kartal Evleri'nde fiyatlar 348 bin TL'den başlıyor...

Pega Kartal’daki Akzirve daireleri yarın satışa çıkıyor!

Akzirve ve Ege Yapı ortak projesi Pega Kartal’da Akzirve dairelerinin satışlarına başlanıyor. DBArchitects Bünyamin Derman imzalı projede 1+1’den 4+1’e kadar değişen oturuma hazır, manzaralı, kazanç potansiyeli yüksek daireler yarından itibaren sahiplerini bekliyor.

Ege Yapı Batışehir ve Pega Kartal projelerinde 60 ay 0 faiz!

Ege Yapı 2 projesinde ev sahibi olmak isteyenler için yeni bir kampanya başlattı. Ege Yapı Batışehir ve Pega Kartal projesinde 60 ay yüzde 0 faiz oranının yanında peşinatsız vade farksız 36 eşit taksit ile kişiye özel ödeme seçenekleri sunuyor.

Pega Kartal Rezidans daire fiyatları!

Pega Kartal Rezidans daire fiyatları 350 bin liradan başlayarak değişiyor. Hemen teslim edilen Pega Kartal Rezidans'ta banka kredisi kullanarak taksitli ödemeler yapılıyor...

Ege Yapı Pega Kartal'da yeni yıl fırsatı!

İstanbul Anadolu Yakası’nın yeni yaşam merkezi Kartal’ın muhteşem Adalar ve Marmara Denizi manzaralı projesi Pega Kartal, bölgenin en avantajlı kampanyası ile yatırımcıları hemen teslim ev sahibi yapıyor.

Pega Kartal Projesi yerli ve yabancı yatırımcılara sunuldu!

Kartal’da yatırımlarını yoğunlaştıran EgeYapı Group, Pega Kartal projesini yerli ve yabancı yatırımcılara sunuyor.

Soğanlık Pega Kartal satış ofisi!

Soğanlık Pega Kartal satış ofisi ile 0850 222 53 43 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Teslimlerin 2016 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi öngörülen proje Pendik feribot iskelesine 10 dakika yakınlıkta bulunuyor.

Kartal Pega daire fiyatları!

Kartal Pega daire fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Uluslararası Fuar Alanına 15 dakika uzaklıkta olan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edilen daireler bulunuyor.

Pega Kartal Rezidans nerede?

Teslim tarihi 2016 yılı Nisan ayı olarak belirlenen Pega Kartal 40 bin metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. Proje EgeYapı Group imzası taşıyor. Peki Pega Kartal Rezidans nerede?

EgeYapı Pega Kartal ödeme planı!

EgeYapı Pega Kartal ödeme planı ile banka kredisiyle vade yapılabiliyor. Karma proje olarak hayata geçirilen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Soğanlık Pega Kartal iletişim!

Soğanlık Pega Kartal iletişim için 0850 222 53 43 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin Nisan 2016 tarihinde gerçekleşeceği proje İstanbul Park Pisti'ne 15 dakika uzaklıkta inşa ediliyor.

kartal pega home ofis Haberi

kartal pega home ofis

80 milyon lira yatırım bedeli ile hayata geçirilen Pega Kartal Projesi, Egeyapı Group imzası ile hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel ilk 40 daire için indirim yapıldı. Bu 40 daire yüzde 20 indirimle satılacak.


Pega Kartal Residence projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire tipleri yer alıyor. Proje içerisinde 200 adet rezidans, 28 adet home ofis ve 11 adet mağaza bulunuyor. Projede açık yüzme havuzu, fitness sağlık merkezi, buhar odası, sauna, 7/24 her konuda faydalanabileceğiniz concierge hizmetleri, Türk hamamı, çocuk oyun alanları, spor sahaları ve lobby lounge gibi olanaklar bulunuyor.


Metrekare birim fiyatının 2 bin 977 TL'den başladığı Pega Kartal Residence projesinde 1+1 daireler 212 bin TL ile 243 bin TL arasında, 2+1 daireler 414 bin TL ile 503 bin TL arasında, 3+1...