04 / 05 / 2024

Kartal Pendik Maltepe üçgeni kazandıracak

Kartal Pendik Maltepe üçgeni kazandıracak

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Kartal'ın sadece bir bölge olarak değil çevresiyle birlikte ele alınması gerektiğini vurgulayarak, Kartal, Pendik, Maltepe üçgeninin kazandıracağını söyledi.

İstanbul'da KDV'den muaf ve 8 taksit fırsatıyla 10 arsa ile arazi satılıyor! 609 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

İstanbul Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi, Şile, Sancaktepe, Kartal, Pendik ve Tuzla ilçelerinde yer alan 10 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki İstanbul'da yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

İstanbul'un göbeğinde arsa satışı! Kartal, Pendik... Hemen bakın!

İstanbul Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığın tarafından Pendik ve Kartal ilçelerinde 2 adet arsa satışı yapılacak.

Ahmet Ercan'dan son dakika İstanbul depremi açıklaması!

İstanbul'da geçtiğimiz gün özellikle Kartal, Maltepe, Pendik ve Tuzla'da sahille yakın bölgelerde yayılan koku tedirginlik yarattı. Vatandaşlar arasında kokunun kaynağının deprem olduğu söylentileri yayıldı. Jeofizik Profesörü Ahmet Ercan, konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Milli Emlak'tan İstanbul'da 88 milyon TL'ye satılık 44 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Sancaktepe, Maltepe, Kartal, Pendik, Tuzla ve Şile  ilçelerinde yer alan Hazine'ye ait 44 adet gayrimenkulü 87 milyon 96 bin 977 TL'ye satıyor.

Pendik'te depremden hasar gören bina tahliye edildi!

Dün İstanbul'da saat 15:07 sıralarında, merkez üssü Kartal olarak belirlenen 3.9 şiddetinde bir sarsıntı yaşandı. Sarsıntı sonrasında Pendik'teki Kaynarca Mahallesi'nde Çamdalı Sokak üzerinde yer alan 4 katlı apartmanın hasar gördüğü bildirildi.

Prestij Kartal Gayrimenkul Danışmanlık Ve Proje Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prestij Kartal Gayrimenkul Danışmanlık Ve Proje Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Lalezer Sevilmiş  tarafından kuruldu.

Maltepe'de tapular dağıtıldı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Tapu sorunu çözülmüyor yıllardır. Bakmayın siz Maltepe'de, Kartal'da çözüldü. İstanbul'da 1,5 milyon vatandaşın tapu sorunu var. 25 yılda çözülmüyorsa, çözmeyenler de bir sorun, irade eksikliği var'' diye konuştu.

Kartal-Pendik arasındaki yol genişletiliyor!

İstanbul Kartal ve Pendik arasındaki mevcut yolu genişletmek için yaklaşık olarak 50 bin metrekarelik ormanlık alanda inşaat yapılacak.

Maltepe'deki markalı 6 konut projesi!

Konut yatırımlarında adından sıkça söz ettiren Maltepe İlçesi Kadıköy, Kartal, Sancaktepe ve Ataşehir ilçeleriyle komşu olmasıyla ön plana çıkıyor. Peki Maltepe'de hangi konut projeleri yoğun ilgi görüyor? İşte Maltepe'deki markalı 6 konut projesi...

Anadolu Yakası'nın avantajlı ilçeleri: Kartal, Pendik,Tuzla!

Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla hızla yenilenen  Kartal, Pendik, Tuzla aksındaki yeni konutlar, elverişli fiyatları nedeniyle İstanbul Anadolu yakasında tercih nedeni. 

Selçuklu Vadi Sancaktepe'de 3 bin TL taksitle!

İstanbul Anadolu yakasında Çekmeköy , Kartal , Maltepe , Sultanbeyli , Pendik, Ümraniye , Ataşehir gibi bölgenin önemli ilçelerine komşu konumda yükselen Selçuklu Vadi projesi Selçuklu Turizm ve İnşaat imzası taşıyor..

Kartal-Kaynarca Metro Hattı imar planı değişikliği askıda!

Maltepe ilçesi, Kartal-Kaynarca Metro Hattı'na ait Huzurevi istasyonuna ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı.

Markalı konutun yeni adresi Kartal ve Maltepe!

Gayrimenkul firmalarının son zamanlardaki gözde adresi Kartal ve Maltepe oldu. Sabiha Gökçen Havaalanı’na kadar uzatılacak metro hattının da bölgedeki gayrimenkul projelerine olan ilgiyi arttırıldığı belirtildi...

Kartal Pendik Maltepe üçgeni kazandıracak Haberi

Kartal Pendik Maltepe üçgeni kazandıracak

Kartal'da hayata geçirdiği projelerle Kartal'ın gelişiminde ve dönüşümünde tetikleyici rol oynayan öncü şirketlerden DAP Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Kartal'ın sadece bir bölge olarak değil çevresiyle birlikte ele alınması gerektiğini vurguladı. Kartal, Maltepe ve Pendik'in tüm ulaşım avantajları ve Sabiha Gökçen havalimanı ile adeta Anadolu'ya açılan bir kapı olduğuna vurgu yapan Ziya Yılmaz, tüm göstergeler ve gelişmelerin Kartal, Pendik, Maltepe üçgeninin bugün ve gelecekte kazandıracağına işaret ettiğini söyledi. 

Kartal'ın bu gelişim aksının merkezi konumunda olduğuna değinen Yılmaz, yatırım potansiyellerini iyi değerlendiren DAP Yapı'nın Kartal, Maltepe'de yatırımlar yaptığını ve yapmaya devam edeceğini, Pendik'te de 175 bin metrekare arazi üzerinde de proje geliştirme çalışmalarına devam etiklerini söyledi. 


Kaliteli yaşam merkezi olacak


Kaliteli Yaşam Endeksi sıralamasında Maltepe ve Kartal'm sırasıyla 10'uncu ve ll'inci sıralarda...