17 / 05 / 2024

Kartal Pendik yol çalışmaları

Kartal Pendik yol çalışmaları

İstanbul Kartal ve Pendik arasındaki mevcut yolu genişletmek için yaklaşık olarak 50 bin metrekarelik ormanlık alanda inşaat yapılacak.

Aykar Yol Altyapı Üst Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aykar Yol Altyapı Üst Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ayyıldız tarafından kuruldu.

Tam Yol Altyapı Ve Üst Yapı Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tam Yol Altyapı Ve Üst Yapı Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Güven Aksakal tarafından kuruldu.

Bayburt Yol İnşaat Ve Makine Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayburt Yol İnşaat Ve Makine Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Güven Aksakal tarafından kuruldu.

İstanbul'da KDV'den muaf ve 8 taksit fırsatıyla 10 arsa ile arazi satılıyor! 609 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

İstanbul Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi, Şile, Sancaktepe, Kartal, Pendik ve Tuzla ilçelerinde yer alan 10 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki İstanbul'da yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

İstanbul'un göbeğinde arsa satışı! Kartal, Pendik... Hemen bakın!

İstanbul Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığın tarafından Pendik ve Kartal ilçelerinde 2 adet arsa satışı yapılacak.

Pendik Esenyalı Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Pendik ilçesi, Esenyalı Mahallesi, 7972 ada, 4 parsel ile bir kısım kadastral yol alanına ilişkin 1/5000 ölçekli 18.01.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Mayn Yol İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mayn Yol İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Aydın Memoğlu tarafından kuruldu.

Arsalan İpek Yol Turizm İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arsalan İpek Yol Turizm İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Akbar Arsalan tarafından kuruldu.

Milli Emlak'tan İstanbul'da 88 milyon TL'ye satılık 44 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Sancaktepe, Maltepe, Kartal, Pendik, Tuzla ve Şile  ilçelerinde yer alan Hazine'ye ait 44 adet gayrimenkulü 87 milyon 96 bin 977 TL'ye satıyor.

Pendik'te depremden hasar gören bina tahliye edildi!

Dün İstanbul'da saat 15:07 sıralarında, merkez üssü Kartal olarak belirlenen 3.9 şiddetinde bir sarsıntı yaşandı. Sarsıntı sonrasında Pendik'teki Kaynarca Mahallesi'nde Çamdalı Sokak üzerinde yer alan 4 katlı apartmanın hasar gördüğü bildirildi.

Pendik Yenişehir Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Pendik ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi ile Saray Sokak Kesişimi Yol kavşak Düzenleme Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Gümüş Yol İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Gümüş Yol İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Azmi Gümüş tarafından kuruldu.

Pendik Yenişehir nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi ile Saray Sokak Kesişimi Yol Kavşak Düzenleme Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Kartal Pendik yol çalışmaları Haberi

Kartal Pendik yol çalışmaları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama Müdürlüğü, Kartal Samandıra Caddesi ve Pendik Semerkant Bulvarı arasındaki ulaşım bağlantısının güçlendirilmesi için hazırlanan imar planı değişikliği teklifini İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'ne iletti. Sözcü gazetesinden Özlem Güvemli'nin haberine göre, teklif Aralık ayı meclis oturumunda gündeme alındı. Yapılan plan değişikliği teklifinde, halihazırda kullanılan yolun genişliğinin 20 metreye çıkarılması için düzenleme yapılması istendi. Raporda, Kartal ile Pendik Çamlık mahallesini birbirine bağlayan yolun genişliğinin arttırılmasının bölgenin ulaşım altyapısını güçlendireceği belirtildi. Raporda, planlama alanının büyük bölümünün Yakacık Aydos 1. Derece doğal sit alanı ve orman alanından geçtiği bilgisi de yer aldı.

50 BİN 844 METREKARELİK ALAN

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından plan değişikliği ile ilgili yapılan değerlendirmede, Kartal Yakacık Mahallesi'nde yer alan Samandıra Caddesi ve Semerkant Bulvarı arası imar...