11 / 05 / 2024

kartal projesi ne zaman başlayacak

kartal projesi ne zaman başlayacak

İstanbul’da Kartal’ı Anadolu yakasının merkezi haline getirecek kentsel dönüşüm projesi, mahkeme kararı ile iptal edilmişti. Topla 550 hektarlık alan 303 hektara indirildi, mahkemenin iptal kararları gözden geçirildi.

İVA Kartal projesi geliyor! Yeni proje!

İVA Kartal projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilecek. Konut ve ticari alanlardan meydana gelecek projenin ne zaman satışa çıkacağı henüz netleşmedi.

DKY Sahil Kartal Projesi teslim tarihi!

DKY Sahil Evleri'nde dairelerin fiyatları 1 milyon 927 bin TL'den başlıyor. DKY Sahil Kartal Projesi teslim tarihi ne zaman?

Bumerang Kartal Evleri ne zaman teslim?

İstanbul Kartal'da hayata geçirilen Bumerang Kartal projesi Özkartallar İnşaat tarafından hayata geçirildi. Bumerang Kartal Evleri ne zaman teslim?

Bumerang Kartal Rezidans ne zaman teslim?

İstanbul Kartal'da yükselen Bumerang Kartal Rezidans projesi kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriliyor. Peki Bumerang Kartal Rezidans ne zaman teslim?

AND Pastel Kartal projesi ne zaman teslim?

Peşin ödemelere yüzde 12 + yüzde 3 indirim sağlanan AND Pastel Kartal projesinde daire fiyatları 501 bin TL'den başlıyor. Peki AND Pastel Kartal projesi ne zaman teslim?

AND Pastel Kartal Evleri ne zaman teslim?

45 bin metrekare alanda yükselen AND Pastel projesi 1.200 daire, ofis ve ticari ünitelerden meydana geliyor. Peki AND Pastel Kartal Evleri ne zaman teslim?

Referans Kartal Evleri ne zaman teslim?

Toplam 451 konut ve 800 metrekare ticaret alanından oluşan Referans Kartal Towers projesi İstanbul Anadolu Yakası'nda Kartal-Atalar bölgesinde inşa ediliyor. Peki Referans Kartal Evleri ne zaman teslim?

Referans Kartal Towers ne zaman teslim?

Kartal Referans Towers projesi 451 daire ve 800 metrekarelik ticaret alanından meydana geliyor.Proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Peki Referans Kartal Towers ne zaman teslim?

Rotamavi Kartal Evleri ne zaman teslim?

2 blokta 193 daire ve 5 ticari birimden meydana gelen Rotamavi Kartal projesi APG İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Peki Rotamavi Kartal Evleri ne zaman teslim?

Kale Grubu Daire Kartal projesi ne zaman teslim?

Kale Grubu'nun ilk konut projesi olan Daire Kartal'da ev fiyatları 254 bin liradan başlayarak değişiyor. Peki Kale Grubu Daire Kartal projesi ne zaman teslim edilecek?

Hill Kartal Residence ne zaman teslim?

Konum bilgisine göre Kadıköy’e 36 dakika kadar uzaklıkta yer alan Hill Kartal projesi toplam 193 daireden oluşuyor. Peki Hill Kartal Residence ne zaman teslim?

TOKİ Malatya Merkez 568 konut projesi ne zaman teslim?

Daire fiyatları 128 bin 765 TL'den başlangıç gösteren TOKİ Malatya Merkez'de 2+1 şeklinde tasarlanan konutlar yer alıyor. Peki TOKİ Malatya Merkez 568 konut projesi ne zaman teslim edilecek?

Umran Yapı Kartal Projesi satılık daire!

2 blok halinde inşa edilecek olan proje Umran Yapı tarafından hayata geçirilecek. Projede 400 adet daire bulunuyor. Umran Yapı Kartal Projesi satılık daire fiyatları henüz netleşmedi.

kartal projesi ne zaman başlayacak Haberi

kartal projesi ne zaman başlayacak

İstanbul’da Kartal’ı Anadolu yakasının merkezi haline getirecek kentsel dönüşüm projesi, mahkeme kararı ile iptal edilmişti. Topla 550 hektarlık alan 303 hektara indirildi, mahkemenin iptal kararları gözden geçirildi ve imar planı yeniden yapıldı. Kartal’ın yeni planları geçtiğimiz gün İBB Meclis’inde de kabul edildi.


2006’da düğmeye basıldı


İstanbul’un Anadolu yakasında Kadıköy’den sonra ikinci kent merkezini oluşturmak için 2006 yılında düğmeye basıldı. Lokasyon olarak da Kartal seçildi. Uluslararası mimarlık yarışması düzenlendi ve dünyaca ünlü mimar Zaha Hadid’in çalışması birinci geldi. Kartal’daki fabrika alanlarının kapatıldığı, iş merkizlerinin, büroların, konutların olduğu, kıyadan uzaklaştıkça bina yüksekliklerinin arttığı, 550 hektarı kaplayan proje, 2007 yılında Kartal’ın master planı kamuoyu ile paylaşıldı.


Dava açıldı, iptal edildi


Projenin tanıtılmasından sonra imar planlarının iptali için CHP’li üyeler ve Mimarlar Odası tarafından İstanbul 1. İdare...