07 / 05 / 2024

Kartal sahil hattında yapılan konut projeleri

Kartal sahil hattında yapılan konut projeleri

Kartal, son yıllarda gayrimenkul açısından büyük bir gelişim gösteriyor. Özellikle bölgedeki sanayi alanlarının dönüşmeye başlaması, hem arsa sıkıntısını sonlandırıyor hem de potansiyelden yararlanmak isteyen inşaat firmalarını bölgeye çekiyor...

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı'nda çalışmalar 30 Ağustos'ta başlıyor!

İstanbul halkının uzun zamandır beklediği Esenyurt-Mahmutbey metro hattında çalışmalar 30 Ağustos tarihinde başlıyor. 

Çerkezköy-Kapıkule demir yolu hattında son durum ne?

İnşaatı hız kesmeden devam eden Çerkezköy-Kapıkule demir yolu hattında son durum ne? İşte beklenen projedeki son gelişmeler...

Çiğli Tramvay hattında son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Çiğli Tramvay Hattı Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, tramvay hattında devam eden çalışmaları inceledi.

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı. 

Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nda test sürüşleri başladı! 

Yapımı devam eden Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nda inşaat çalışmaları yüzde 70 seviyesine geldi. Mayıs ayı sonunda hizmet verecek metro hattının test sürüşleri bugün başladı. 

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nda son durum ne?

Kocaeli Şehir Hastanesi'ne gidişi mümkün kılmak amacıyla Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı ihale edilmişti. Eze İnşaat 284 milyon TL teklif ile ihaleyi kazanmıştı. Peki Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nda son durum ne?

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı'nda çalışmalar başlıyor!

İstanbul’da yapımı duran 8 metro hattının 7’sini başlattıklarını dile getiren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı'nda da çalışmaların yakında başlayacağını müjdeledi.

Kirazlı–Halkalı Metro Hattı'nda inşaat çalışmaları başlıyor!

Kirazlı-Halkalı Metro Hattı'nda inşaat çalışmalarına bugün yeniden başlanıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, konuya ilişkin Twitter hesabından paylaşımda bulundu. 

Kirazlı-Halkalı Metro Hattı'nda çalışmalar 27 Mart'ta yeniden başlıyor!

Bağcılar Kirazlı-Küçükçekmece Halkalı Metro Hattı'nda inşaat çalışmaları 27 Mart'ta yeniden başlıyor... 

Konya-Karaman YHT Hattı'nda test sürüşleri başlıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Konya-Karaman Yüksek Hızlı Tren (YHT) Hattı'nda test sürüşlerinin başlayacağını müjdeledi.

Ankara-Sivas YHT Hattı'nda performans testleri yarın başlıyor!

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattında, performans testleri yarın saat 08:00'de Ankara Yüksek Hızlı Tren Garı'ndan kalkacak yüksek hızlı trenle başlatılacak. 

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nda son durum ne?

Rumeli Hisarüstü bölgesi ile Aşiyan Parkı arasında hayata geçirilen Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nda son durum ne? İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, açıklamalarda bulundu...

Ankara-Sivas YHT hattında test sürüşleri hız kesmiyor!

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattında test sürüşleri hız kesmeden devam ediyor. Hattın fiziksel özelliklerinin kontrolü için yapılan test sürüşleri kapsamında hızlı tren Sivas'a kadar geldi. Tren, rutin test sürüşü sonrasında geri döndü.

Kartal sahil hattında yapılan konut projeleri Haberi

Kartal sahil hattında yapılan konut projeleri

Kartal’da E-5 çevresinde yoğunluk görülürken, sahil hattı da yeni projelerle dikkat çekmeye başladı. Kartal sahil hattı, boğaza eşdeğer olarak nitelendirilmeye başlandı.


Kartal, son yıllarda gayrimenkul açısından büyük bir gelişim gösteriyor. Özellikle bölgedeki sanayi alanlarının dönüşmeye başlaması, hem arsa sıkıntısını sonlandırıyor hem de potansiyelden yararlanmak isteyen inşaat firmalarını bölgeye çekiyor.


Kartal’da yapılan projelere ve son yapılan ihalelerde ödenen arsa değerlerine bakıldığında bölge merkez olma yolunda hızlı bir şekilde ilerliyor. Adalet Sarayı ve açılan metro hattı ile bölge çekim merkezi haline de geldi. Kartal, hem içerlerde gelişim gösterirken, sahil hattı da yapılan dev projelerle dikkat çekmeye başladı. Bölgede proje gerçekleştiren kuruluşlar Kartal sahili Boğaz hattıyla eşdeğer görüyor. Bölgedeki inşa edilen projeler de sadece konutla kalmıyor, ofis, otel, alışveriş merkezi gibi karma fonksiyonlarla projelendiriliyor.


İki...