25 / 07 / 2024

kartal topselvi imam hatip lisesi

kartal topselvi imam hatip lisesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kartal Topselvi İmam Hatip Lisesi'nin de içinde yer aldığı 3663 ada 16 ve 1 parsellere ilişkin İbadet Alanı 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıktı.

Kartal Yalı Yunus ve Topselvi Kültür Merkezi Projesi için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi, Yalı Yunus ve Topselvi Kültür Merkezi Projesi için düğmeye bastı...

Kartal'da kültür merkezi ve aşevi için ilk kazma vuruldu!

Kartal Belediyesi tarafından Yalı Mahallesi'ne inşa edilecek Yalı, Yunus ve Topselvi Kültür Merkezi Projesi" ile Esentepe Mahallesi'nde kurulacak "Aşevi ve Gıda Bankası Projesi" için ilk kazma vuruldu.

Topselvi Butiq Kartal ev fiyatları!

Akgel Yapı tarafından inşa edilen Topselvi Butiq Kartal projesi 43 adet konut ve 4 ticari birimden meydana geliyor. Topselvi Butiq Kartal ev fiyatları 325 bin TL’den başlıyor.

Seyram Metal Hırdavat Plastik İnşaat Dekorasyon ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seyram Metal Hırdavat Plastik İnşaat Dekorasyon ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Albay tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Mayıs'ta Kartal, Topselvi Mahallesi'nde kuruldu.

Kartal Mai Residence adres bilgileri!

Kartal Mai Residence adres bilgileri kapsamında proje, Yalı Mahallesi Topselvi Caddesi'nde inşa ediliyor. Daire fiyatları 392 bin TL'den başlangıç gösteren proje Fer Yapı imzası taşıyor.

Art Royal Group İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Royal Group İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 100 bin TL sermaye ile 2015 yılı, 17 Ağustos'ta İstanbul Kartal, Topselvi Mahallesi, Arkoz Sokak' ta kuruldu.

Kartal ibadet alanı imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kartal Topselvi İmam Hatip Lisesi'nin de içinde yer aldığı 3663 ada 16 ve 1 parsellere ilişkin İbadet Alanı 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıktı.

İETT'den Pendik Anadolu İmam Hatip Lisesi yakınına yeni durak!

İETT, İstanbul Kartal İlçesi Topselvi Mahallesi'ndeki Pendik Anadolu İmam Hatip Lisesi durağı ile Yunus Caddesi durağı arasına Bereket Sokak durağının konulduğunu duyurdu. Açıklama kurumun www.iett.gov.tr sitesinden yapıldı.

Kartal su kesintisi 10 Aralık 2014 son durum ne?

İstanbul Anadolu Yakası Kartal ilçesinin Topselvi mahallesinde şebeke hattı vana montajı nedeni ile 10 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

Kartal su kesintisi 8 Aralık 2014 son durum ne?

İstanbul Anadolu Yakası Kartal ilçesinin Topselvi mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 8 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

Masrafoğlu Grup İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masrafoğlu Grup İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Barış Masrafoğlu, Yüksel Tanyeri tarafından 300 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Ekim'de Kartal, Topselvi Mahallesi'nde kuruldu.

Teknik Yapı'dan Kartal'a 3 lüks konut projesi! 70 bin TL'ye!

Teknik Yapı, Kartal'da 3 projeyle karşımıza çıkıyor: Upcity Residence, Uptwins Deluxe Residence ve Uprise Elite. Kartal Uğur Mumcu'da inşa edilen Upcity Residence, 68 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor

AuraResidence Kartal'da m ²'si 2 bin 500 TL!

Propa İnşaat'ın Kartal'da Mayıs 2010'da inşaatma başladığı Aura Residence'da teslimler Aralık 2011'de başlayacak. Projenin satılabilir alanı ise 15 bin metrekare olarak belirlendi

kartal topselvi imam hatip lisesi Haberi

kartal topselvi imam hatip lisesi


İstanbul Kartal İlçesi, 3663 ada 16 ve 1 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 28.01.2015 tasdik tarihli plan tadilatı bugün askıya çıktı. İmar planı 8 Mayıs 2015 tarihinde askıdan inecek.



İmar planı için...