02 / 05 / 2024

kartal topselvide göçük

kartal topselvide göçük

İstanbul Kartal'da inşaatın harfiyat çalışması sırasında yolda göçük meydana geldi...

Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı'nda ilk ray kaynağı yarın yapılacak!

Sabiha Gökçen Havalimanı ile Kadıköy-Kartal-Kaynarca Metro Hattı arasında raylı sistem bağlantısını sağlayacak projede ilk ray kaynağı yapılacak.

Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı metro inşaatı 2021'de tamamlanacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 2021 Yılı Bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda yaptığı açıklamada, Kadıköy-Kartal-Kaynarca Sabiha Gökçen metro hattı çalışmasının 2021'in sonunda tamamlanacağını açıkladı.

Kartal'da göçük altında kalan yaralılar 19 saat sonra çıkarıldı!

Kartal Cevizli ilçesinde bulunan Yeşilyurt Apartmanı’nın çökmesi sonucu ölenlerin sayısı 10’u geçti. 5’inci katta oturan Tekgöz ailesinin 5 yaşındaki kızları Havva ise 19 saat sonra molozların arasından çıkarıldı.

Tual Adalar Kartal satılık!

Dağ Mühendislik imzası ile yükselecek olan projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Tual Adalar Kartal satılık dairelerin teslimleri Aralık 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Yakacık Hill Kartal satılık!

Yakacık Hill Kartal satılık daire alanları 77,61 metrekareden başlıyor. Sabiha Gökçen Havaalanı'na 12 dakika yakınlıkta bulunan proje 193 tane daireden oluşuyor.

Cordella Kartal satılık!

Konum bilgisine göre Kartal İDO İskelesi'ne 4 dakika uzaklıkta yer alan projede yüzde 1 KDV avantajı sağlanıyor. Cordella Kartal satılık daireler metrekare birim bazında 3 bin 600 TL'den başlıyor.

Tual Adalar Kartal satılık daire!

Toplam 48 bin 157 metrekare arsa alanına yayılan proje 570 adet daireden oluşuyor. Tual Adalar Kartal satılık daire tipleri 1+1 'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

DKY Kartal Soğanlık ne zaman teslim?

Konum bilgisine göre Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika uzaklıkta bulunan projede bahçe katları, teraslı daireler ve ofis bloğu bulunuyor. Peki DKY Kartal Soğanlık ne zaman teslim?

Manzara Adalar Kartal satılık daire!

Konum bilgisine göre D -100 karayoluna 4 dakika mesafede bulunan proje 5 blok şeklinde yükseliyor. Manzara Adalar Kartal satılık daire tipleri 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

DKY Kartal satılık!

Toplam 220 milyon dolar yatırım bedeliyle yükselen projede yüzde 1 ek indirim sağlanıyor. DKY Kartal satılık daire tipleri 2+1.5'dan 6+1.5'a kadar değişiklik gösteriyor.

DKY Kartal Soğanlık lokasyon!

Ödemelere göre 10 bin TL peşinat uygulanan proje daire tipleri 2+1.5'dan 6+1.5'a kadar farklılık gösteriyor. DKY Kartal Soğanlık lokasyon bilgileri kapsamında FSM Köprüsü’ne 25 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

DKY Kartal satılık ofis!

DKY Kartal satılık ofis fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. FSM Köprüsü’ne 25 dakika uzaklıkta hayata geçirilen projede 2+1,5'tan 6+1,5'a kadar farklı daire tipleri yer alıyor.

AND Kartal Soğanlık iletişim!

AND Kartal Soğanlık iletişim için 0850 393 40 00 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilmek mümkün. Hafriyat çalışmaları 2016 yılı Ocak ayı sonrasında başlayacak olan proje 7 blok halinde yükselecek.

kartal topselvide göçük Haberi

kartal topselvide göçük


Seryapı İnşaat firmasının Mai Residence projesinin çalışmaları sırasında toprakta kaymasından dolayı Topselvi Caddesi üzerinde çatlamalar oluştu. Olay yerine gelen ekipler bölgeyi güvenlik çemberine aldı. Yaklaşık 15 dakika sonra Topselvi Caddesi'nde büyük bir çöküş yaşandı. Olayda ölen ya da yaralanan...