18 / 05 / 2024

kartal Transel Otomotiv İnşaat Turizm Organizasyon Lojistik Hizmetler Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

kartal Transel Otomotiv İnşaat Turizm Organizasyon Lojistik Hizmetler Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Transel Otomotiv İnşaat Turizm Organizasyon Lojistik Hizmetler Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin liralık sermaye ile Zahir Koçyiğit tarafından Hukukçular İş Merkezi Kartal adresinde kuruldu.

Fessa İnşaat Makina Otomotiv Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fessa İnşaat Makina Otomotiv Elektrik Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 700 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Özmen tarafından kuruldu.

Ozanlı İnşaat Hırdavat Otomotiv Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozanlı İnşaat Hırdavat Otomotiv Temizlik Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 700 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Çay tarafından kuruldu.

Tke Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tke Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Büşra Unutur, Cengiz Güvenç ve Yalçın Avcı ortaklığında kuruldu.

Adilhan Otomotiv Tekstil Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Adilhan Otomotiv Tekstil Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Vecdi Orhan Çatalbaş tarafından kuruldu.

Ekren Otomotiv İnşaat Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekren Otomotiv İnşaat Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Ekren tarafından kuruldu.

Jmo Yapı İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Planlama Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jmo Yapı İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Planlama Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Ertakuş, Orhan Balıkçı ve Ziya Kartal ortaklığında kuruldu.

Çelik Karot İnşaat Otomotiv Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Karot İnşaat Otomotiv Nakliyat Limited Şirketi Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Zekeriya Çelik tarafından kuruldu.

Temel Elektronik İnşaat Otomotiv Elektrik Orman Ürünleri Ve Peyzaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temel Elektronik İnşaat Otomotiv Elektrik Orman Ürünleri Ve Peyzaj Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Burhan Yıldız tarafından kuruldu.

Üniversal Mimari Yapı İnşaat Otomotiv Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üniversal Mimari Yapı İnşaat Otomotiv Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 6 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Hakan Kara, Hasan Oğuz ve İsmail Taşköprü ortaklığında kuruldu.

Hangar Grup Gıda Ürünleri Pazarlama İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hangar Grup Gıda Ürünleri Pazarlama İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan İşliyen tarafından kuruldu.

Orloy İnşaat Otomotiv Metal Elektrik Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orloy İnşaat Otomotiv Metal Elektrik Lojistik Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Durgut tarafından kuruldu.

İmy Emlak Danışmanlığı İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmy Emlak Danışmanlığı İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Murat Yıldırım tarafından kuruldu.

Faben İnşaat Reklam Danışmanlık Prodüksiyon Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faben İnşaat Reklam Danışmanlık Prodüksiyon Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli Gökhan Tahiroğlu tarafından kuruldu.

kartal Transel Otomotiv İnşaat Turizm Organizasyon Lojistik Hizmetler Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

kartal Transel Otomotiv İnşaat Turizm Organizasyon Lojistik Hizmetler Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi


Transel Otomotiv İnşaat Turizm Organizasyon Lojistik Hizmetler Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  10 bin liralık sermaye ile Zahir Koçyiğit tarafından 9 Ekim 2013 tarihinde kuruldu. 


Transel Otomotiv İnşaat Turizm Organizasyon Lojistik Hizmetler Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu: Her türlü demir çelik kum mıcır çakıl tuğla kiremit alçı kireç çimento fayans seramik vb.inşaat malzemeleri ile her türlü işlenmiş veya ham kereste inşaat ve nalburiye hırdavatlarının alım satımını dağıtımını pazarlama ve depolama yapmak ithal ve ihraç etmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Transel Otomotiv İnşaat Turizm Organizasyon Lojistik Hizmetler Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Hukukçular İş Merkezi Mustafa Kemal Caddesi No:34 K:3...