06 / 05 / 2024

Kartal uydu kent bölgesi

Kartal uydu kent bölgesi

1988 yılında Kurtköy'de plan ve projeleri İngiltere'de yaptırılan Kurtköy'de 50 bin konutluk modern bir kent doğacakmış. Kurtköy toplu konut alanında bulunan arsalar, 800 bin liradan başlayan fiyatlarla satılacakmış.

Kent Sezer İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kent Sezer İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Askerler tarafından kuruldu.

Altaş Kent Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altaş Kent Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Murat Altaş tarafından kuruldu.

Çağdaşkent İnşaat Taahhüt Petrol Otomotiv Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Çağdaşkent İnşaat Taahhüt Petrol Otomotiv Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çağdaşkent İnşaat Taahhüt Petrol Otomotiv Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Mavera Cadde Dükkanları bugün satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar için başvurular sona erdi. Dükkanlar için açık artırma ise bugün yapılacak. 

Mavera Cadde Dükkanları yarın satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar için başvurular bugün sona eriyor. Dükkanlar için açık artırma ise yarın yapılacak. 

Mavera Cadde Dükkanları için başvurular yarın sona eriyor! 

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar açık artırmayla satışa çıkılıyor. Dükkan için başvuru süreci yarın sona eriyor. 

Mavera Cadde Dükkanları açık artırmayla satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar açık artırmayla satışa çıkılıyor. Dükkanlar için metrekare başına 10 bin TL muhammen bedel belirlendi.

Elazığ'da 10 bin konutluk uydu kent inşa edilecek!

Elazığ Valiliği depremle ilgili bilgilendirme toplantısında konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Toplamda Elazığ için 4250 konutluk bir projeyi başlatmış olduk. 10 bin konutluk uydukent kuracağız'' dedi.

Mebuskent'te ticari alanlar satışta!

Başkent’in yeni gözdesi Karacakaya’da, uydu kent olarak kurulan Mebuskent projesinin kendisine ait 5.000 kişiye hitap edecek AVM alanındaki 8.000 metrekare satılabilir alan için ön talep toplama süreci başladı. AVM, Eylül sonuna kadar faaliyete geçecek.

20 kent 280 tasarımcı KArtal için bir araya geldi!

Kartal Belediyesi’nin desteklediği TAK Kamp Etkinliği’nin 4’üncüsü rekor katılımla Kartal’da gerçekleşti. “Tasarımcılar Kartal’da Buluşuyor” temasıyla gerçekleştirilen TAK Kamp’a 20 farklı kentten 280 tasarımcı katıldı.

Kooperatif kurana hazineden ücretsiz arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Şehircilik Şurası’nda çıkabilecek bir kararla, 250 üyesi olan kooperatiflere, uydu kent projelerini uygulamak kaydıyla hazineden ücretsiz arsa tahsis edilebileceğini açıkladı.

Kartal'da alt ve üst yapı çalışmaları devam ediyor!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde Kartal’ı yaşanabilir örnek bir kent yapmak için çalışmalarını sürdüren Kartal Belediyesi, ilçe genelinde alt ve üst yapı çalışmalarına devam ediyor.

Kartal'da 20 mahallede yol çalışmaları sürüyor!

Kartal’ı örnek bir kent haline getirmek için çalışmalarını sürdüren Kartal Belediyesi, ilçe genelinde alt ve üst yapı çalışmalarına devam ederken bu çalışmalar sırasında yeşil alanları ve ağaçları korumaya büyük özen gösteriyor.

Kartal uydu kent bölgesi Haberi

Kartal uydu kent bölgesi



50 bin konutluk modern bir kent doğuyor


Kurtköy'de 1 milyona arsa


Plan ve projeleri İngiltere'de yapılan Kartal Kurtköy'de kurulacak uydu kentin altyapısı hazır arsalarının satışı başladı.


Abdullah ÖĞÜLMÜŞ


   İSTANBUL'da, 50 bin aileye ucuz ve altyapılı arsa dağıtımı başladı.

   Plan ve projeleri İngiltere'de yaptırılan Kartal Kurtköy toplu konut alanında satışa çıkarılan arsalarda 80 m2 konut yaptıracaklar 800 bin, 80-100 m2 konut yaptıracaklar 1 milyon 200 bin, 100-120 m2 konut yaptıracaklar 1.5 milyon ve 120 m2'den büyük konut yaptıracak kooperatif üyeleri 3 milyon lira arsa bedeli ödeyecekler.

   Kartal Belediye Başkanı Ali Duranoğlu, Kurtköy toplu konut alanında villa, üçer katlı tripleks evler...