02 / 05 / 2024

Kartal yeni meydan

Kartal yeni meydan

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Meclis üyeleri ve Mahalle Birim Başkanları ile bir araya geldi. Öz, Ceviz Meydanı projesinin ihalesi yapıldığını belirterek, “Kartal’da meydan projelerimize devam edeceğiz" dedi

Yıldızlar İnşaat'tan Kartal'a 611 konut geliyor! Yeni proje!

Yeni projeler için düğmeye basan Yıldızlar İnşaat, İstanbul Kartal'da 611 yeni konut inşa edecek. Projede konutların yanı sıra 45 adet ticari alan da yer alacak.

Kartal Belediyesi yeni kreş projeleri için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi ilçede hayata geçireceği yeni kreş projesi için düğmeye bastı. 

Finike kent meydanı, yeni yaşam alanı olacak!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, hayata geçirilmesi planlanan kent meydanı projesiyle ''Kent meydanı, ilçemizin cazibe merkezi ve yeni yaşam alanı olacak” açıklamasında bulundu. 

Ankara Yenimahalleye'ye yeni meydan müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi Meydan AVM önündeki etkinlik alanını yeniden projelendirdi.

Albaraka Türk, yeni şubesini Kartal Soğanlık'ta açtı!

Türkiye'nin katılım bankası olan Albaraka Türk, yeni şubesini Kartal Soğanlık'ta hizmete açtı.

Başakşehir'e yeni kent meydanı müjdesi!

İstanbul’un yeni merkezi olan Başakşehir, Türkiye’nin ilk planlı kent meydanı Başakşehir Kent Meydanı’ndan sonra yeni bir meydana daha kavuşuyor.

Bağcılar'a 55 bin metrekarelik devasa meydan!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, ilçe halkının yeni meydanına kavuşacağını müjdeledi. Çağırıcı, ilçe sakinlerinin yakın zamanda İstanbul’un en büyük meydanlarından birine kavuşacaklarını söyledi.

Bursa Yenişehir meydanına kavuşuyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa ettirilen ancak yüklenici firmanın işi durdurma noktasına geldiği Yenişehir meydan düzenleme, çarşı cephe ve zemin sağlıklaştırma çalışmaları, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın devreye girmesiyle hızlandı. 

Sakarya Demokrasi Meydanı kente yeni bir soluk kazandıracak!

Demokrasi Meydanı’nda devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Şehrin vitrininde yenileme çalışmalarımız hızla, Demokrasi Meydanı kente yeni bir soluk kazandıracak” dedi.

Yeni Ulus Meydanı'nda sondaj çalışmaları başladı!

Ankaralıların ilk defa Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’dan duyduğu ve öncelikli projeler arasında bulunan “Yeni Ulus Meydanı Projesi” için sondaj çalışmaları başladı.

Kartal’da inşaatın istinat duvarı çöktü!

İstanbul'da son günlerde sıkça yaşanan çökme olaylarına bir yenisi daha eklendi. Kartal Yeni Mahalle'de dün saat 16.00 sıralarında bir inşaatın istinat duvarı çöktü.

Bağcılar yeni meydan projesiyle değerlenecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Bağcılar Belediyesi Meydan Düzenleme ve Zemin Altı Otopark inşaatında sona yaklaşıldı

Üsküdar Meydanı yeni görünümüne kavuşuyor!

Marmaray çalışmaları nedeniyle 2004'ten beri şantiye halinde kalan Üsküdar Meydanı yeni görünümüne kavuşuyor...

Kartal yeni meydan Haberi

Kartal yeni meydan


Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Meclis üyeleri ve Mahalle Birim Başkanları ile bir araya geldi. Kartal Belediyesi hizmet binasında gerçekleştirilen toplantıya Başkan Op. Dr. Altınok Öz’ün yanı sıra Meclis Başkan vekili Ali Ekber Şahin, Başkan Yardımcıları Gülcemal Fidan, CHP Kartal Kadın Kolları Başkanı Refika Öztürk, Başkan Danışmanı Haydar Oğuz, Karyapsan Yönetim Kurulu Başkanı Nizamettin Zorgül,  Belediye Meclis üyeleri ve Mahalle Birim Başkanları katıldı. 

Toplantıda Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Stadı’ndan numune aldıklarını söyleyerek şöyle konuştu: “ Kartal Stadı’ndan numune aldık. Stat çürük. Stat’ı yıkacağız. “dedi. 


Heykel sempozyumu yapacağız


Geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda heykel sempozyumunu yapacağının altını çizen Başkan Altınok Öz, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Heykel sempozyumunu yapacağız. Bu yıl, heykel sempozyumunda bize müracaat eden 398 eser...