13 / 05 / 2024

kartalda apartmanda yangın

kartalda apartmanda yangın

Kartal’da, bir apartmanın çatı katında yangın çıktı. Yangın sonrası alevrin sardığı apartmanın çatısı ve teras katı kullanılamaz hale geldi. Yangın mahalle sakinlerine de büyük panik yaşattı.

Adıyaman'da bir apartmanda yangın çıktı!

Adıyaman'da bir apartmanın kazan dairesinde çıkan yangında 15 kişi dumandan etkilendi. Dumanın merdiven boşluklarını doldurması nedeniyle bazı katlarda oturanlar balkonlarında mahsur kaldı.

Adana'da bir apartmanda yangın çıktı!

Adana'da bir apartmanın 2. katında çıkan yangında felçli bir kişi öldü, annesi ve 3 kardeşi kurtarıldı. Evde yapılan ön incelemede, yangının elektrik kontağından çıkmış olabileceği belirtildi.

Denizli'de bir apartmanda yangın çıktı!

Merkezefendi ilçesinde tekstil malzemelerinin depolandığı bir apartmanın zemin katında çıkan yangında, üst katta mahsur kalan aralarında 4 aylık bebek ile iki çocuğun bulunduğu 4 kişi itfaiye ekiplerince tahliye edildi.

Batman'da bir apartmanda yangın çıktı!

Dört katlı apartmanın kalorifer dairesinde çıkan yangın nedeniyle dairelerinde mahsur kalan 12 kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Yangına müdahale eden itfaiye personelinden bazılarının da dumandan etkilendiği görüldü.

Apartmanda yangın tüpü zorunlu mu?

2007 yılında Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik gereğince bazı yapı ve inşaatlarda yangın tüpünün bulundurulması mecburi oluyor. Peki, apartmanda yangın tüpü zorunlu mu?

İzmir'de bir evde yangın çıktı!

İzmir'de bir evde yangın çıktı. Karşıyaka ilçesinde bir apartmanda çıkan yangın, korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu. 16 katlı apartmandaki tüm daireler tahliye edilirken, dumandan etkilenenler hastaneye kaldırıldı.

İzmir'de apartmanda çıkan yangın ucuz atlatıldı! Yangının nedeni şaşırttı!

Karşıyaka'da bir apartmanda çıkan yangın, korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu. 16 katlı apartmanda camların kırılmasına neden olan patlamanın ardından etrafı saran dumandan, daire sakinleri güçlükle kurtarıldı. İşte patlamanın nedeni...

Sakarya Erenler'de bir apartmanda yangın çıktı!

Sakarya'nın Erenler ilçesinde apartmanın ikinci katındaki ev, çıkan yangında kullanılamaz hale geldi. Dilmen Mahallesi Sakarbaba Caddesi 5082 Sokağı'nda Yavuz Ün'e ait evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı...

İspanya Sant Adria del Besos 'da yangın çıktı!

İspanya 'nın Barcelona kentinin Sant Adria del Besos adlı yerleşim yerinde yer alan yedi katlı bir apartmanda çıkan yangın sonucu, apartman sakinlerinden iki kişi yaşamını yitirdi

Antalya'da bir apartmanda yangın çıktı!

5 yaşındaki çocuğun çakmakla oynarken çıkardığı yangın sonucu, bir evin balkonu ve odası kullanılamaz hale geldi, Dumandan hafif etkilenen bir anne ve iki çocuğuna sağlık ekipleri müdahalede bulundu

Torbalı'daki fabrikada çıkan yangın kontrol altına alındı!

İzmir'in Torbalı ilçesindeki bir fabrikada çıkan yangın kontrol altına alındı.

Diyarbakır'da petrol boru hattında yangın çıktı!

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde petrol boru hattında çıkan yangının kontrol altına alınmasından sonra inceleme yapan Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, "Ceyhan ve Hatay'dan soğutma çalışmasını yapacak ekip yola çıktı" dedi

Diyarbakır'da petrol boru hattında yangın çıktı!

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde petrol boru hattında çıkan yangının kontrol altına alınmasından sonra inceleme yapan Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, "Ceyhan ve Hatay'dan soğutma çalışmasını yapacak ekip yola çıktı" dedi.

kartalda apartmanda yangın Haberi

kartalda apartmanda yangın


Petrol İş Mahallesi Hüdaverdi Sokak numara 8’de bulunan 8 katlı bir apartmanın çatısında ve teras katında, izolasyon çalışmaları nedeniyle yangın çıktı. Çatı ve teras kat kısa sürede alevlere teslim oldu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale etti ancak alevleri bastırmak kolay olmadı. İtfaiye ekiplerini uzun uğraşları sonucu yangın sündürüldü ancak hem çatı hem de teras kat kullanılaz hale geldi. Yangın sırasında mahalle sakinleri büyük panik yaşadı. Çok sayıda vatandaş sokağüa düküldü.


Bina sahibi Hamza Demirci, çatıda izolasyon çalışmaları yapıldığı sırada yangının çıkmış olabileceğini, çalışmaları yapan işçilerin de çatının alev almasıyla kaçtıklarını söyledi. Yangın mahallinde inceleme yapan polis, olayla ilgili soruşturma...