12 / 05 / 2024

kartalın stadı

kartalın stadı

İnönü Stadı'nda artık son aşamaya gelindi. Kartal yeni stadının yapımına bu sezon sonunda başlayacak

Cebeci İnönü Stadı'nın yıkımı başladı! Millet Bahçesi yapılacak!

Yerine millet bahçesi inşa edilecek olan Cebeci İnönü Stadı'nın yıkım çalışmaları için Çankaya Belediyesi tarafından yıkım ruhsatı verildi

Bumerang Kartal’ın dış cephesi enerji tasarrufu sağlıyor!

Anadolu Yakası’nın yükselen değeri Kartal'ın merkezi lokasyonunda yer alan Bumerang Kartal projesinde dış cephe yapımına başlandı. Projenin dış cephesi enerji tasarrufu sağlıyor. 

İnönü Stadı’nın kapalı tribünü de yıkıldı!

Yerine Millet Bahçesi yapılacağı açıklanan Malatya İnönü Stadı’nın kapalı tribünü de yıkıldı. Kapalı tribünün yıkımı sırasında çalışmaları izleyen vatandaşlar duygusal anlar yaşadı.

Malatya İnönü Stadı'nın yıkımına tepki!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdelediği Malatya İnönü Stadı'nın millet bahçesi olması kararının ardından çalışmalar başlatıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya İnönü Stadı'nın yıkımına tepki gösterdi.

Malatya İnönü Stadı'nın yıkım ihalesi yapıldı!

Malatya İnönü Stadı, millet bahçesine dönüştürülmesi için yıkılacak. Stadın ihalesi gerçekleşti. ihaleyi 2 milyon 200 bin TL teklif veren Gülten Alagaş kazandı.

Barcelona'nın stadı Nou Camp'ın müthiş detayları!

Dünya devi Barcelona'nın stadı Nou Camp'ın yeileme çalışmaları ile ilgili bilgiler paylaşıldı. İşte müthiş stadın proje detayları.

Bumerang Kartal'ın yüzde 10'u satıldı!

Kartal’ın merkezi lokasyonunda bulunan Bumerang Kartal projesinde dairelerin yüzde 10’u satıldı.

Kartal'ın en büyük parkı Yakacık'ta inşa ediliyor!

Kartal'ın en büyük parkı olma özelliğine sahip olacak, Yakacık Havuz Sokak'ta yapımı devam eden parkın çalışmalarını Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz yerinde inceledi...

Malatya İnönü Stadı bu yıl yıkılacak!

1970 yılında kullanılmaya başlanan Malatya İnönü Stadı müsabakalara veda etti. Stadın bu yıl içinde yıkılması planlanıyor.

Cebeci İnönü Stadı yıkılacak!

Başkent'in en büyük stadyumu olan Cebeci İnönü Stadı yıkılıyor. Yıkılacak stadyumun yerine 3 bin 500 kişilik kız öğrenci yurdu yapılacak.

İlhan Kartal'ın acı günü! Annesi Melek Kartal vefat etti!

Boğaziçi Konut A.Ş.'nin Genel Müdürlüğü görevini yürüten İlhan Kartal'ın annesi Melek Kartal dün vefat etti.

Malatya İnönü Stadı yıkılacak!

Malatyaspor'un TOKİ'ye devredilecek olan stadı İnönü Stadı yıkılacak. TOKİ yıkıma Haziran ayında başlayacak.

Malatya İnönü Stadı kapatıldı!

TFF heyeti, Malatya İnönü Stadı'nda incelemelerde bulundu. Heyetiin, statta Nisan ayına kadar futbol oynanamayacağı yönünde rapor vermesi üzerine, Evkur Yeni Malatyaspor yönetimi de iç saha maçları için İstanbul’da stat aramaya başladı.

kartalın stadı Haberi

kartalın stadı


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan onay çıkmasının ardından hazırlıklara başlayan yönetim stadın projesini tamamladı. Projeye dahil edilmesi için çalışmalar yapılan stadın arka bölümündeki İETT arazisi için de gerekli izinler alındı. Sorunların çözüldüğünü ve arazinin Beşiktaş'a devredildiğini ise Spor Bakanı Suat Kılıç dün müjdeledi. YENİ BJK Stadı'nın önünde artık hiçbir sorun yok. Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak gereken desteği verdik. Projeler onaylandı. İlave 8 dönüm araziyi İETT'den alarak arsaya dahil ettik. Arsa daha da büyüdü,...