27 / 04 / 2024

Kartall MESA kiralık

Kartall MESA kiralık

MESA'nın Anadolu Yakası'nın en değerli bölgelerinden Kartal'daki Kartall MESA, düzenlenen kampanya ile hem yaşam hem de yatırım için cazip fırsatlar sunuyor.

Kartall MESA'da kira öder gibi ev sahibi olun!

Kartall MESA projesinde yer alan daireler 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Kartall MESA'da kira öder gibi ev sahibi olun!

Kartall Mesa'da güncel fiyatlar!

Mesa Mesken imzası ile hayata geçirilen Mesa Kartall Konutları için peşin ödemelerde yüzde 15 indirim uygulanıyor. Projede aylık taksitler 1.750 TL'den başlıyor. İşte Kartall Mesa'da güncel fiyatlar...

Kartall MESA'da 2+1'ler bin 750 TL taksitle!

MESA kalitesi ve güvencesini Kartal'a taşıyan proje Kartall MESA, düzenlediği kampanya ile büyük ödeme avantajları sunuyor.

Kartall MESA projesinden yeni kampanya!

İnşaat sektöründeki 46 yıllık köklü geçmişi ile konutun ‘kalite’ ve ‘güven ile anılan markası MESA’nın Anadolu Yakası’nın en değerli bölgelerinden Kartal’daki Kartall MESA, düzenlenen kampanya ile hem yaşam hem de yatırım için cazip fırsatlar sunuyor.

Kartall Mesa satılık daire!

Kartall Mesa satılık daire teslimleri hemen gerçekleşiyor. Daire bedelinin yüzde 75'ine kadar banka kredisi ile ödemelerin yapılabildiği projede daire alanları 38 - 120 metrekare arasında değişiyor.

Kartall Mesa satılık!

Mesa Kartall Residence 32 katlı tek blok halinde yükseliyor. Proje 10 bin 100 metrekare arsa üzerinde hayata geçiyor. Kartall Mesa satılık daireler 38 metrekare ile 120 metrekare arasında değişiyor.

Nidakule Göztepe A sınıfı kiralık ofis alanları Leed Gold sertifikalı!

İstanbul Anadolu Yakası’nda, şehrin iki ana otoyolundan biri olan D-100 üzerinde yer alan Nidakule Göztepe projesi Leed Gold sertifikalı A sınıfı kiralık ofis alanlarını müşterilerine sunuyor.

Kartall Mesa satış ofisi!

Kartall Mesa satılık daire fiyatları 251 bin TL ' den başlangıç gösteriyor. Kartall Mesa satış ofisi, adres ve iletişim bilgilerine haberimizin içerisinde yer veriyoruz...

Eskişehir kiralık konut sorunu yaşıyor!

Konut sıkıntısının hat safhada olduğu yollarda kiralık ev bulmanın adeta mucize olduğu dönemlerde kira fiyatlan da fırlamış, kirada oturan pek çok vatandaş ise sıkıntılı günler yaşamıştı.

İstanbul Anadolu yakasında kiralık ev bulmak zorlaştı!

Okulların tatil olması, evlilik sezonunun başlamasına bir de kentsel dönüşüm eklenince İstanbul'da özellikle Anadolu yakasında kiralık ev bulmak güçleşti. Emlak ofisleri müşterilerine sıklıkla 'Kiralık evimiz kalmadı' yanıtını veriyor...

Ahmet Kayhan: İstanbul'da kiralık ev fiyatları artacak!

REIDIN CEO'su Ahmet Kayhan,' Kentsel dönüşüme uğrayan bölgelerden dışarıya doğru olan göç; hem kiralık konut arzında hem de kiralık konut değerleri üzerinde etkili oluyor. Kira değerlerinde hızlı bir artış olacağı öngörülebilir' dedi.

1930 Düyunu Umumiye karşısında kiralık büyük konak!

5 Ocak 1930 Cumhuriyet Gazetesinde Düyunu Umumiye'nin karşından olan büyük konağın kiralık olduğu ilan olmuş. Konağın yirmi odasının bulunduğu ve içinde dört ailenin ikamet ettiği aynı zamanda fanila ve çorap fabirkası olarak kullanılıyormuş

İstanbul'da kiralık evlere artan talep fiyatları da yukarı çekti!

Kiralık evlere artan talep fiyatları da yukarı çekti. İstanbul genelindeki kiralık dairelerde son bir yılda yüzde 10'luk değer artışı yaşansa da kentsel dönüşüm projelerinin en fazla görüldüğü ilçelerde bu oran yüzde 40'a kadar yükseliyor...

İstanbul'da kiralık evlere artan talep, ev fiyatlarını arttırdı!

Kiralık evlere artan talep fiyatları da yukarı çekti. İstanbul genelindeki kiralık dairelerde son bir yılda yüzde 10'luk değer artışı yaşansa da kentsel dönüşüm projelerinin en fazla görüldüğü ilçelerde bu oran yüzde 40'a kadar yükseliyor.

Kartall MESA kiralık Haberi

Kartall MESA kiralık

İnşaat sektöründeki 46 yıllık köklü geçmişi ile konutun 'kalite' ve 'güven' ile anılan markası MESA'nın Anadolu Yakası'nın en değerli bölgelerinden Kartal'daki Kartall MESA, düzenlenen kampanya ile hem yaşam hem de yatırım için cazip fırsatlar sunuyor. Bölgesinde değer yaratan projede sınırlı sayıdaki hemen teslim konutlar için geçerli olan kampanyada, yüzde 15 peşin indirimi ya da vade farksız 1,750 TL'den başlayan taksitlerle 2+1 ev sahibi olma olanağı...