06 / 05 / 2024

Kartaltepe Çöplüğü

Kartaltepe Çöplüğü

Cumhuriyet’ten günümüze Başkent’in çöplerinin döküldüğü Mamak’taki iki eski çöplük bölgesi şimdi park olacak. Kartaltepe ve Natoyolu Çöplüğü üzerinde bulunan gecekondular temizlenerek rekreasyon alanı olarak değerlendirecek.

Migros'ta yeni indirimler! Çamaşır kurutmalığı 139 TL’ye, Solo peçete 34,90 TL’ye, 3 tüplü ısıtıcı 699,90 TL’ye düştü!

Migros, yeni haftaya indirimlerle giriyor. Bu doğrultuda, çamaşır kurutmalığı 139 TL’ye, Solo peçete 34,90 TL’ye, 3 tüplü ısıtıcı 699,90 TL’ye düştü. İşte 27 Kasım 2023 Migros fiyat listesi...

Küçükçekmece Kartaltepe Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Küçükçekmece ilçesi, Kartaltepe (Sefaköy) Mahallesi, 119 ada, 3 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Dünyanın 3. en uzun çift tüplü tüneli Zigana Tüneli açıldı!

Dünyanın üçüncü, Avrupa'nın ve Türkiye'nin en uzun çift tüplü kara yolu tüneli olarak hayata geçirilen Zigana Tüneli açıldı.

Ev sahipleri hemen bakın! Ayıplı binaların bedelini alabilirsiniz! Uzman isimden son dakika açıklaması! 

BUÜ Hukuk Fakültesi Medeni Hukuk Anabilim Dalı Başkanı Dr. Çiğdem Mine Yılmaz, ayıplı sayılan binalarla ilgili son dakika açıklamasında bulundu. Ev sahipleri hemen bakın! Ayıplı binaların bedelini alabilirsiniz! Uzman isimden son dakika açıklaması! 

Ayıplı mal nedir? Ayıplı mal ne demektir?

Ayıplı mal nedir, Ayıplı mal ne demektir? soruları sık sık sorulmaktadır. İşte sorulan soruların yanıtları!

Bakırköy Kartaltepe 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, Bakırköy ilçesi, Kartaltepe Mahallesi, 117 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 19.04.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Ayıplı mal nedir? Ayıplı mallar nelerdir?

Ayıplı mal nedir, ayıplı mallar nelerdir? Alınan ürünlerden hangileri ayıplı mal kategorisine girmektedir. İşte detaylar!

Bahçelievler Kartaltepe Mahallesi parselasyon planı askıda!

Bahçelievler İlçesi, Kartaltepe Mahallesi, 682 ada 1 parsel sayılı taşınmazları içeren parselasyon planı askıya çıkarıldı.

Yargıtay'dan ayıplı ve tamamlanmamış konut için emsal karar!

Yargıtay'dan ayıplı ve tamamlanmamış konut için emsal bir karar çıktı. İşte milyonlarca müteahhidi ve mağduru ilgilendiren o olay ve kararın detayları...

Bakırköy Kartaltepe 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Kartaltepe Mahallesi, Mülkiyeti Hazineye ait 62 ada 129 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Bakırköy Kartaltepe 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Kartaltepe Mah. 251 Ada 33 Parsele ilişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kirazlıtepe ve Küplüce kentsel dönüşüm açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kirazlıtepe ve Küplüce'de yaşayanlara çağrıda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bütün bu güzelliklerin tam manasıyla neticelenmesi buradaki kentsel dönüşümün tamamlanmasına bağlı. İstanbul'a da bu yakışır" dedi.

Ayıplı Konut Davaları konferansı yarın!

Ayıplı Konut Davaları konferansı yarın saat 19:30-21:00 saatleri arasında yapılacak.

Kartaltepe Çöplüğü Haberi

Kartaltepe Çöplüğü

Başkent’in ilk çöplük alanı olma özelliği taşıyan Kartaltepe ile ikinci çöplük alanı olan Natoyolu Çöplüğü, üzerinde bulunan gecekondular temizlenerek rekreasyon alanı olarak değerlendirecek. İki bölgeyi de yeşillendirerek nefes alınacak alanlar haline getirmek üzere harekete geçtiklerini belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Bütün çöp alanlarının ilçemizde olması bir dezavantajdı, fakat şimdi biz bunu avantaja çevirerek, bu bölgeleri yeşillendirip Ankaralıların hizmetine sunacağız” dedi. Kartaltepe’de gecekondu tahliyelerinin devam ettiğini belirten Akgül, Natoyolu bölgesinde proje hazırlıklarının tamamlandığını ve sene içerisinde çalışmalara başlayacaklarını aktardı. Akgül, proje ile ilgili şu bilgileri verdi:


350 GECEKONDU YIKILDI


“Mamak hep çöplüklerle anıldı, fakat biz bu bölgeleri şehrin nefes alınabilecek yerlerine çevireceğiz. İlk olarak Natoyolu Çöplüğü olarak bilinen alanda rekreasyon çalışmalarımız başlayacak. Burası Natoyolu Caddesi üzerinde Ege, Mutlu, Kutlu ve Fahri...