05 / 05 / 2024

Kartaltepe Kentpark projesi son durum

Kartaltepe Kentpark projesi son durum

İlk etabı tamamlanan Kartaltepe Kentpark hakkında bilgi veren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Mamak'a nefes aldıracak olan bu proje aynı zamanda ilkleri de barındırıyor" dedi.

Karabük Kartaltepe Mahallesi dönüşüyor!

Karabük Belediyesi tarafından Kartaltepe Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkım çalışmaları başladı.

Çorum Kentpark hizmete açıldı!

Çorum Belediyesi tarafından 50 milyon lira yatırımla hayata geçirilen Kentpark projesi hizmete açıldı. Projenin içerisinde bitkiler bahçesi, mesire alanı, futbol, basketbol ve tenis sahası, gösteri ve konser alanı ve 500 araçlık otopark bulunuyor.

Çorum Kentpark için yıkımlar başladı!

Çorum'da yapımı devam eden Kentpark projesi kapsamında yıkımlar başladı. Sağlık Müdürlüğü’nün yıkıldığı projede Valilik Ek Hizmet Binası’nında yıkılması gündeme geldi.

Çerkezköy Kentpark projesi başladı!

KENTPARK Projesi kapsamında Gazi Mustafa Kemal Paşa ve Gazi Osman Paşa Mahallesinde bulunan yaklaşık 75 dönümlük alanda yeşil alan ve çevre düzenlemesi yapılacak.

Çorum'a Kentpark ile 27 dönümlük yapay göl!

Çorum Belediyesi’nin büyük “Kentpark” projesi, 27 dönümlük yapay gölü sayesinde, Çorumluları bir anlamda su ile buluşturacak. Çorum’un en büyük parkının 4 katı büyüklüğünde olacak.

Karabük Kartaltepe Sosyal Yaşam Merkezi hizmete açıldı!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'nin her mahalleye bir Sosyal Yaşam Merkezi projesi kapsamında 21. Sosyal Yaşam Merkezi, Kartaltepe Mahallesinde düzenlenen törenle açıldı.

Bakırköy City Kartaltepe ödeme şartları!

Bakırköy City Kartaltepe ödeme şartları kapsamında 0,90 faizle 120 ay ya da sıfır faizle 36 ay taksitli ödeme seçenekleri sunuluyor. Bakırköy City projesi Haziran 2017'de tamamlanacak...

Kartaltepe Sosyal Yaşam Merkezi'nin inşaatında sona gelindi!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin “Her Mahalleye Bir Sosyal Yaşam Merkezi” projesi kapsamında yapımı devam eden 20. Sosyal Yaşam Merkezinin Kartaltepe Mahallesi sakinlerine kısa zamanda hizmet vermesi planlanıyor.

Bakırköy City Kartaltepe ev fiyatları!

Bakırköy City Kartaltepe ev fiyatları 1 milyon 187 bin liradan başlıyor. Göktaşlar ve Beyaz İnşaat ortaklığındaki Bakırköy City projesi Haziran 2017'de teslim edilecek...

Bakırköy City Residence Kartaltepe teslim tarihi!

Bakırköy City Residence Kartaltepe projesinde satış fiyatları KDV hariç 1 milyon 187 bin liradan başlıyor. Bakırköy City projesi eski Derby Fabrikası arazisinde inşa ediliyor...

Kartaltepe Kentpark projesi Başkent'e nefes aldırıyor!

İlk etabı tamamlanan Kartaltepe Kentpark hakkında bilgi veren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Mamak'a nefes aldıracak olan bu proje aynı zamanda ilkleri de barındırıyor" dedi.

Kartaltepe Bakırköy City Residence daire fiyatları!

Kartaltepe Bakırköy City Residence daire fiyatları 1 milyon 187 bin liradan başlıyor. Eski Derby Fabrikası'nın yerine yapılacak olan Bakırköy City projesi Haziran 2017'de tamamlanıyor...

Çorum Kentpark projesi start aldı!

Çorum Belediyesi’nin en büyük yatırımları arasında yer alan Kentpark projesi start aldı. 25 milyon TL’ye mal olacak olan Kentpark projesi, 2017 yılında tamamlanacak.

Kartaltepe Kentpark projesi son durum Haberi

Kartaltepe Kentpark projesi son durum

Başkent'in kentsel dönüşüm çalışmalarıyla anılan ilçesi Mamak'ta, sosyal dönüşüm de son hızıyla sürüyor. 8 milyon 235 bin metrekarelik alanda süren kentsel dönüşüm çalışmalarında vatandaşlara sunulan toplu konutların yanı sıra sosyal donatı alanları da dikkat çekiyor. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Kartaltepe Kentpark ve Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'ni HT Ankara'ya anlattı. Akgül, ayrıca ilçedeki aile merkezi ve bilgi evleri hakkında da bilgi verdi. Kartaltepe Kentpark'ın ilk etabının tamamlanmasıyla ikinci etap için proje çalışmalarına başladıklarını belirten Akgül, "İkinci etabın da sonuna yaklaştık. Hatip Çayı'nın 150 dönümlük dev rekreasyon projesinin içinde kalan bölümü ıslah edilecek. Burada su aktivitelerine de yer verilecek. Başkent'in en büyük rekreasyon alanlarından olacak olan Kartaltepe Kentpark, Mamak'ın yeni yüzü haline gelecek" dedi. 


İLKLERİN PROJESİ 

Mamak'a nefes aldıracak projenin bünyesinde bir...