05 / 05 / 2024

kartepe bayram konaklama

kartepe bayram konaklama

Kurban tatili boyunca otelimizi ziyaret eden kişi sayısı 6 bin 500 civarında oldu" diyen Türker, "Tabii son 2 gün sisli geçti biraz ama diğer günler gayet güzeldi. Günlük müşterilerimiz de oldu" şeklinde konuştu

Seta Pansiyon Konaklama Otomotiv İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seta Pansiyon Konaklama Otomotiv İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Bayram ve Tugay Çakmak tarafından kuruldu.

Kartepe Belediyesi Temmuz ayı toplantısı gerçekleşti!

Bayram tatilinin ardından ilk iş gününde Kocaeli Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez başkanlığında toplanan Belediye Meclisi, Temmuz ayı toplantısında 9 gündem maddesini görüşerek karara bağladı.

İstanbul'da günlük kira fiyatlarına bayram dopingi!

APARTMAN dairesi, müstakil ev, yalı, tekne, karavan, hatta çadır kamp gibi alternatif konaklama mekanlarına ilgi Ramazan Bayramı dolayısıyla arttı.

Koaceli Kartepe'ye 35 milyon dolarlık otel inşa edilecek!

Kocaeli’nin en büyük konaklama merkezi olma iddiasıyla, Kartepe’ye 35 milyon dolara mal olacak olan Hilton Otel’in imzaları atılıyor.

Ayder Yaylası'ndaki konaklama tesislerine turistlerden yoğun ilgi!

Rize Ayder Yaylası'ndaki konaklama tesislerine Ramazan Bayramı'nda büyük talep var. Ayder Turizm Derneği Başkanı Ömer Altun, Arap turistlerin, son yıllarda yaylaları daha çok tercih ettiğini söyledi.

Ramazan Bayramı'nda otellerin tamamı doldu!

Ramazan Bayramı 'nı tatilde geçirmek isteyenler konaklama tesislerinde boş yer bırakmadı. Yerli turistler deniz, yayla ve kültür tatili ayırt etmeden otellerin neredeyse tamamını doldurdu.

Dedeman'dan Bayram'a özel kampanya!

İlk çağdan günümüze farklı medeniyetlere ev sahipliği yapmış, hoşgörü kenti Konya'da hizmet veren Dedeman Konya Hotel ve Convention Center, Ramazan Bayramı'na özel iki kişi oda kahvaltı 170 TL kampanyasıyla unutulmaz bir konaklama fırsatı sunuyor...

Wyndham İstanbul Petek Hotel’den bayram sürprizi!

Huzurlu ve konforlu bir tatil geçirmek isteyenlere Wyndham İstanbul petek Hotel’den bayrama özel konaklama paketi. Bayram Tatili boyunca tek veya çift kişilik deluxe odalarda 5 gece kal 4 gece öde fırsatı kahvaltı dahil konaklama paketi 400 €...

Bayram tatilinde Marmaris'te oteller dolu olacak!

Ramazan Bayramı tatilinde, Marmaris'teki konaklama tesislerinin neredeyse tamamının dolu olacağı belirtildi. Güney Ege'nin gözde turizm merkezlerinden Marmaris' e son yıllarda yerli turistlerin de ilgisi arttı.

Bayram tatilinde Marmaris'te oteller dolu olacak!

Marmaris'e son yıllarda yerli turistlerin de ilgisi arttı. Bayram tatilinde Marmaris'te oteller dolu olacak. GETOB Başkanı Bülbüloğlu: "Marmaris bölgesindeki konaklama tesislerinde bayramda yer bulmak neredeyse mümkün değil" dedi.

Divan Otellerinde bayram sürprizleri!

Divan Otelleri, bayram süresince misafirlerine avantajlı konaklama seçenekleri ve bayram menüleri sunuyor. Divan İstanbul City, Divan Çukurhan ve Divan Gaziantep' in bayram sürprizleri sizleri bekliyor...

Tatil rezervasyonlarında bayram canlılığı!

Seçim Aydın Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla otel rezervasyonlarında yoğunluk yaşandığı, bayramı tatilde geçirmek isteyenlerin uygun fiyata konaklama konusunda sıkıntısı çekmemeleri için çabuk davranmaları gerektiği belirtti...

Ramazan Bayramı turizm sektörünü canlandırdı!

Seçim Aydın, Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla otel rezervasyonlarında yoğunluk yaşandığı, bayramı tatilde geçirmek isteyenlerin uygun fiyata konaklama konusunda sıkıntısı çekmemeleri için çabuk davranmaları gerektiğini belirtti

kartepe bayram konaklama Haberi

kartepe bayram konaklama


Kurban Bayramı tatilinde Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden Kartepe'de 6 bin 500 kişi konakladı. 


Kartepe'deki otelin genel müdürü İsmet Türker, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her bayramda olduğu gibi bu bayramda da tatilcilere güzel bir tatil yaşattıklarını söyledi. 


"Kurban tatili boyunca otelimizi ziyaret eden kişi sayısı 6 bin 500 civarında oldu" diyen Türker, "Tabii son 2 gün sisli geçti biraz ama diğer günler gayet güzeldi. Günlük müşterilerimiz de oldu. Otelimiz yüzde 90 doluluk oranıyla devam etti. Bayram süresince hiçbir sıkıntı yaşanmadı. Tüm misafirlerimiz gayet memnun ayrıldılar" şeklinde konuştu. 


Türker, Samanlı Dağları'nın eteğinde 1640 rakımlı zirvesiyle, İstanbul'a bir saat mesafedeki Kartepe'nin hem Körfez'i hem de Sapanca Gölü'nü gördüğüne işaret ederek, Türk turizmine yaz-kış hizmet verdiklerini anlattı. 


Kartepe'deki misafirlerin yüzde 60'ının İstanbul'dan geldiğini aktaran Türker, herkesi Kartepe'ye...