27 / 04 / 2024

Kartepe Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü

Kartepe Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü

Kartepe'yi turizm ile anılan bir ilçe konumuna getirmek için çalışan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, 24 bin kilometre uzunluğundaki Dağ Altı Yürüyüş ve Bisiklet Yolu Projesi'nin ilgili hazırlıklarına hız verdi.

Kartepe planları gözden geçirildi!

Kartepe Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü, geleceğin Kartepesini inşa etmek için yaptığı planlamaları tek tek gözden geçirdi. Yeni Uygulama İmar Planları ile Kartepe’de daha nitelikli ve planlı bir yaşam alanı oluşturulması hedefleniyor.

Kartepe Sarımeşe Mahallesi uygulama imar planı kabul edildi!

Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman başkanlığında Şubat ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Kartepe Belediyesi Meclis toplantısında 11 gündem maddesi konuşularak karara bağlandı.

Kartepe imar planı değişikliği teklifi kabul edildi!

Kartepe Belediyesi  Aralık ayı meclis toplantısında ilçedeki imar planına ilişkin teklifler karara bağlandı.

Kartepe Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

30 Kasım 2020'de sona erecek olan Emlak, Çevre ve Temizlik, İlan ve Reklam vergilerinin ikinci taksitlerini vatandaşların rahatlıkla ödeme yapabilmesi amacıyla 28-29 Kasım günlerinde Kartepe Belediyesi vezneleri açık olacak. 

Kartepe Belediyesi'nin gündeminde imar var!

Kartepe Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısı Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman başkanlığında yapıldı. Meclis toplantısında imar planları görüşüldü.

Kartepe Belediyesi'nden 6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mülkiyeti Kartepe Belediyesi'ne ait olan gayrimenkul 6 milyon 63 bin 518 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ihalesi 7 Şubat 2019 tarihinde gerçekleştirilecek. 

Kocaeli Kartepe Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Kocaeli Kartepe Belediyesi Ocak ayı olağan meclis toplantısı düzenlendi. 11 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandığı toplantıda Eşme Mahallesi uygulama imar planı değişikliği İmar Komisyonu’na havale edildi.

Kartepe Belediyesi'nden 3.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Kartepe Belediyesi, Köseköy Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 8 Mart'ta gerçekleşecek..

Kartepe Belediyesi yeni hizmet binasında sona gelindi!

Kartepe Belediyesi yeni hizmet binası için hazırlıklara devam ediyor. Kartepe Belediyesi'nin yeni hizmet binası sona gelindi.

Kartepe Belediyesi teleferik ve turistik tesis yaptırıyor!

Kartepe Belediyesi Hikmetiye ile Kuzuyayla arasında 4 bin 690 metre uzunluğundaki teleferik tesisi ile ticari ve turistik tesislerin yapımı için 28 Eylül'de ihale düzenliyor..

Kartepe Belediyesi'nden 4.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kartepe Belediyesi, Sarımeşe Mahallesi'ndeki arsasını satıyor. Arsanın tahmini bedeli 4.8 milyon TL olarak belirlendi...

Kartepe Belediyesi ile Emlakçılar Odası arasında önemli protokol!

Emlak alım-satım öncesindeki işlemlerle ilgili iş verimliliğini ve performansını iyileştirmek adına Kartepe Belediyesi ile Kocaeli Emlakçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası arasında protokol anlaşması imzalandı.

Kartepe Belediyesi’nin kent projelerinde çalışmalar devam ediyor!

Kartepe Belediyesi’nin, Dumlupınar ve Ertuğrul Gazi Mahallelerini birleştiren, Ertuğrul Gazi Parkı ile bir kompleks olarak düşünülen Kanal Park Projesi ve Kanal Park Yürüyüş Yolu’ndaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Kartepe Tepetarla'ya yeni imar planı!

Kartepe Belediyesi, ilçe sınırları içinde yeni imar planları hazırlamaya devam ediyor. Kartepe Tepetarla'ya yeni imar planı hazırlığında.

Kartepe Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü Haberi

Kartepe Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü

Kartepe Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından yürütülen proje için başta Orman ve Su İşleri Bakanlığı gibi ilgili kurum ve kuruluşlardan onay alınarak, Dağ Altı Yürüyüş ve Bisiklet Yolu'nun güzergahı belirlendi. Başkan Üzülmez, yerleşim merkezleri ile bağlantısı sayesinde bölgedeki ticari hayatı da olumlu etkileyecek bu proje ile dağ eteklerini daha işlevsel hale getireceklerini ve ilçe turizmine artı bir değer daha kazandırmak için kolları sıvadıklarını kaydetti. Başkan Üzülmez, projelerine destek veren Büyükşehir Belediyesi'ne de teşekkür etti. 

Yeni...