06 / 07 / 2024

Kartepe Belediyesinden hizmet alımı

Kartepe Belediyesinden hizmet alımı

Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Plan ve Proje Müdürlüğü’nce talep edilen; Suadiye Mahallesi 1573 ile 1472 parsel arasında bulunan II Grup Su Değirmeni yapısının yeniden işlevlendirmek için ihaleye çıkarıyor.

Kocaeli Kartepe'ye aile sağlığı merkezi!

Çalışmalarına devam eden Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman, Kartepe AŞ ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü hizmet binasının Aile Sağlığı Merkezi’ne dönüştürülmesi için çalışmalara başladı.

Kartepe Belediyesi yeni hizmet binasında sona gelindi!

Kartepe Belediyesi yeni hizmet binası için hazırlıklara devam ediyor. Kartepe Belediyesi'nin yeni hizmet binası sona gelindi.

Kartepe hizmet binasının inşaatı sürüyor!

Kartepe Belediyesi yeni hizmet binasının çalışmalarına hız verdi. Ağustos ayında temeli atılan Kartepe Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatı hızla ilerliyor.

Kartepe Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatı sürüyor!

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, geçtiğimiz ay temeli atılan ve hızla ilerleyen Kartepe Belediyesi yeni hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu.

Kocaeli Kartepe'nin çehresi teleferik projesiyle değişecek!

İki yıllık hizmet ve projelerini değerlendirme toplantısında konuşan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Teleferik projesi için tüm kurumların olumlu görüşlerini aldık. Bu projeyle tarihe geçeceğiz” dedi.

Kartepe park projeleri ihalesi yapıldı!

Kartepe Belediyesi, ilçe genelindeki park projelerinin hazırlanması hizmet alımı işi ile ilgili ihalesini önceki gün yapıldı.

Kartepe Turizm Master Planı ihalesi yapıldı!

Kartepe Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü’nce talep edilen Kartepe Turizm Master Planı yapılması hizmet alımı işi ile ilgili ihale belediye toplantı salonunda açık ihale usulü ile ihale edildi.

Kartepe Belediyesi’nde turizm master ihalesi!

Kartepe Belediyesi, Kartepe Turizm Master Planı yapılması hizmet alımı işi ile ilgili ihalesini, Muhtarlık İşleri Müdürü ve İhale Komisyonu Başkanı İsmail Er başkanlığında belediye toplantı salonunda gerçekleştirdi.

Kartepe Hükümet Konağı'nın inşaatı tam gaz!

Kartepe Belediyesi'nin Kent Merkezi Proje Alanı içerisinde yeni belediye hizmet binası yanında 6 bin 37 metrekarelik alanda hayata geçirdiği Kartepe Hükümet Konağı'nın inşaatı tam gaz devam ediyor...

Kocaeli Kartepe Hükümet Konağı Projesi devam ediyor!

Kartepe Belediyesi’nin Kent Merkezi Proje Alanı içerisinde yeni belediye hizmet binası yanında 6 bin 37 metrekarelik alanda yapımı devam eden Kartepe Hükümet Konağı Kartepe’ye kazandırılıyor.

Kartepe Hükümet Konağı Hızla İlerliyor!

Kent Merkezi Proje Alanı içerisinde yeni belediye hizmet binası yanında 6 bin 37 metrekarelik alanda yapımı devam eden Kartepe Hükümet Konağı Projesi hızla devam ediyor.

Hüseyin Üzülmez'den belediye hizmet binası inşaatı iddialarına yanıt!

Kartepe'de devam eden belediye hizmet binası inşaatı ile ilgili iddialarda bulunan Cumhur Karakadılar'a yanıt veren Hüseyin Üzülmez, "Halkımızın yararına olduğuna inandığımız her konuda, risk almaktan kaçınmayız" dedi.

Kartepe'ye ikinci mahalle konağı inşa ediliyor!

Kartepe’nin geleceğini şekillendirecek 41 vizyon projeleri çerçevesinde mahallelerdeki hizmet kalitesini artırmak amacıyla Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilçe halkını mahalle konakları ile buluşturmaya devam ediyor.

Kartepe Belediyesinden hizmet alımı Haberi

Kartepe Belediyesinden hizmet alımı

Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Plan ve Proje Müdürlüğü’nce talep edilen; Suadiye Mahallesi 1573 ile 1472 parsel arasında bulunan II Grup Su Değirmeni yapısının yeniden işlevlendirilerek, rölöve, restitüsyon, restorasyon ve mühendislik projelerinin hazırlanması için hizmet alım işi ile ilgili ihale açtı.  


Belediye toplantı salonunda 26 Kasım 2015 Perşembe günü saat 14.00’da gerçekleşecek ihale, açık ihale usulü yapılacak ve ihaleye yerli istekliler katılabilecek. İhale dokümanı, idarenin adresinden görülebilir ve ya 100-TL karşılığı Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü Fatih Sultan Mehmet Mah. Dicle Cad. No.12 Kat.4 Kartepe/Kocaeli adresinden satın alınabilir. İhaleye ilişkin Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.


Kocaeli...