16 / 05 / 2024

Kartepe Belediyesi'nden su değirmeni ihalesi!

Kartepe Belediyesi'nden su değirmeni ihalesi!

Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Plan ve Proje Müdürlüğü’nce talep edilen; Suadiye Mahallesi 1573 ile 1472 parsel arasında bulunan II Grup Su Değirmeni yapısının yeniden işlevlendirmek için ihaleye çıkarıyor.



Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Plan ve Proje Müdürlüğü’nce talep edilen; Suadiye Mahallesi 1573 ile 1472 parsel arasında bulunan II Grup Su Değirmeni yapısının yeniden işlevlendirilerek, rölöve, restitüsyon, restorasyon ve mühendislik projelerinin hazırlanması için hizmet alım işi ile ilgili ihale açtı.  


Belediye toplantı salonunda 26 Kasım 2015 Perşembe günü saat 14.00’da gerçekleşecek ihale, açık ihale usulü yapılacak ve ihaleye yerli istekliler katılabilecek. İhale dokümanı, idarenin adresinden görülebilir ve ya 100-TL karşılığı Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü Fatih Sultan Mehmet Mah. Dicle Cad. No.12 Kat.4 Kartepe/Kocaeli adresinden satın alınabilir. İhaleye ilişkin Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.


Kocaeli Gazetesi


Geri Dön