03 / 10 / 2024

Kartepe Hasanpaşa saniyelşem

Kartepe Hasanpaşa saniyelşem

Yeşil Kartepe sloganıyla, yola çıkılmasına rağmen Hasanpaşa Mahallesi'nin bir bölümü konut, bir bölümü ise sanayi alanı. Mahallede konut ve sanayi alanları iç içe geçmiş durumda.

Köşem Sitesi yüzde 30 peşinat 72 vade farksız ödeme fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Çavuşoğlu Yemeler Yapı tarafından Pendik Orhangazi Mahallesi'nde yükselen Köşem Sitesi yüzde 30 peşinat 72 vade farksız ödeme fırsatıyla satışa çıktı. İşte detaylar...

Bakan Kurum, Fikirtepe’de kentsel dönüşüm müjdelerini sıraladı! 12 bin konut inşa ediliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kadıköy Hasanpaşa Mahallesi Kentsel Dönüşüm Toplantısı’nda dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Kadıköy Acıbadem, Koşuyolu, Hasanpaşa Mahallelerinin 1/5000 ölçekli ölçekli imar planı askıda!

Kadıköy ilçesi, Acıbadem, Koşuyolu, Hasanpaşa Mahalleleri' ne ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar planı askıya çıkarıldı.

iPhone 11'de muhteşem fırsat! A101'i BİM'i falan bırakın, hemen Migros'a koşun! İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük süpermarketleri arasında yer alan Migros, Bim ve A101'de satışa çıkarılan iPhone 11'i muhteşem bir fiyat etiketi ile satışa çıkardı! Peki, Miggros'ta iPhone 11 fiyatları ne kadar? İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Bo-Em Turizm Emlak Oto Kiralama Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Bo-Em Turizm Emlak Oto Kiralama Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt 800 bin TL sermaye bedeli ile Bora Taştekne tarafından açıldı.

Kadıköy Hasanpaşa Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Hasanpaşa Mah 3453 ada 1 parsel ve kısmen 595 ada 1 parsel, Zühtüpaşa Mah 3454 ada 1, 2 ve 3 parseller, Tuğlacıbaşı Mah 580 ada 11, 13 ve 14 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli NİP ve 1/1000 ölçekli UİP askıya çıkarıldı.

Emça İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emça İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Emre Çamoğlu tarafından kuruldu.

Kadıköy'deki Gazhane Binaları'nın restorasyonunda son durum ne?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kadıköy Hasanpaşa'daki Gazhane Binaları'nda yapılan restorasyon alanını ziyaret etti.

Kartepe Çepni-Suadiye Kent Çarşısı hizmete açıldı!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın ev sahipliğinde Çepni-Suadiye Kent Çarşısı, Suadiye Pazarı’nın yeni yerinde ilk gününde gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Kadıköy Hasanpaşa imar uygulaması askıya çıktı!

İstanbul İli Kadıköy İlçesi Hasanpaşa Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Söğütlüçeşme Yüksek Hızlı Tren Garı imar uygulaması askıya çıktı!

İstanbul İli Kadıköy İlçesi Hasanpaşa Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yusufeli'nde muhteşem bir şehir inşa ediliyor!

"Baraj sularının altında kalacak Yusufeli ilçesinin yerleşim yerini değiştirmek zorunda kaldık ama şimdi helikopterle geçerken baktım ki lebiderya, denize nazır konutlarımız yapılıyor. Her şeyiyle muhteşem bir şehir inşa ediliyor.

Kadıköy Gazhane Binaları'nın restorasyon süreci uzadı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hasanpaşa Kapalı Pazar Alanı, restorasyonu devam eden Kadıköy Gazhane Binaları ve Kurbağalıdere'deki ıslah çalışmalarını denetledi.

Kartepe Hasanpaşa saniyelşem Haberi

Kartepe Hasanpaşa saniyelşem

Kocaeli'nin en seçkin ilçelerinden biri olan yeşiliyle, doğasıyla, turizmiyle anılmak istenen ve bu uğurda her türlü çalışma yapılan Kartepe her geçen gün sanayiyle anılmaya başlandı. Birileri daha fazla kazanacak, birileri zengin edilecek diye burnumuzun dibine sanayi alanları açan yönetenlerin son yanlışı, yeşil Kartepe'yi siyah Kartepe'ye çevirme istekleri. Kartepe'de yaşayanlar da hala umutlu olsunlar! 


BİR GÜNDE DÖNÜŞÜYOR 

Kartepe Hasanpaşa Mahallesi'nin bir bölümü konut imarlı, bir bölümüyse sanayi imarlı. 

Hasanpaşa Mahallesi Özdilek Alışveriş Merkezi karşısı, Adapazarı istikametinde yolun solunda kalan bölge. Öyle bir imar planlanmış ki, herkes hayretler içerisinde. Kalıcı konutların bittiği yerden sanayi başlıyor. Alan, Akmeşe Yolu'na sınıra dayanmış durumda. Tarım arazisi diye övündüğümüz alanlar bir bir sanayi alanlarına çevriliyor. Bir günde tarımdan, sanayiye dönüşen alanlar. 


HERKES GÖRSÜN 

Bahsettiğimiz bölgede konut imarları % 25 demek...