29 / 04 / 2024

kartepe park ihaleleri

kartepe park ihaleleri

Kartepe Belediyesi, ilçe genelindeki park projelerinin hazırlanması hizmet alımı işi ile ilgili ihalesini önceki gün yapıldı.

Kartepe Belediyesi’nin kent projelerinde çalışmalar devam ediyor!

Kartepe Belediyesi’nin, Dumlupınar ve Ertuğrul Gazi Mahallelerini birleştiren, Ertuğrul Gazi Parkı ile bir kompleks olarak düşünülen Kanal Park Projesi ve Kanal Park Yürüyüş Yolu’ndaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Kartepe Kanal Park Kocaeli'ye değer katacak!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 19.700 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Kartepe Kanal Park projesini yerinde denetledi.

Kocaeli Doğal Yaşam Parkı’nda çalışmalar son sürat!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Kartepe’nin Uzuntarla ve Eşme mahalleleri arasında kalan 2 bin dönümlük ormanlık alan içerisinde kurulan doğal yaşam parkında çalışmalar devam ediyor.

Kartepe Uygulama Cami'nin yüzde 65'i tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından Kartepe’de bulunan Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi Uygulama Camii’nin çevre düzenlemesi gerçekleştiriliyor.

Kocaeli Kartepe'de parklar yenileniyor!

Kocaeli Kartepe Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki parkların daha güzel olmaları için yaptıkları düzenlemelere hız verdi. Bu kapsamda, Kartepe geneli park alanlarında ve çocuk oyun grubu zeminlerinde kauçuk döşemesi yapılacak.

Kocaeli'ye doğal yaşam parkı müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Kartepe ilçesi Uzuntarla ve Eşme mahalleleri arasında kalan 2 bin dönümlük ormanlık alan içerisinde doğal yaşam parkı oluşturuluyor.

Kartepe park projeleri ihalesi yapıldı!

Kartepe Belediyesi, ilçe genelindeki park projelerinin hazırlanması hizmet alımı işi ile ilgili ihalesini önceki gün yapıldı.

Kartepe Belediyesi park projeleri için ihale yapılacak!

Kartepe Belediyesi, ilçe genelindeki park projelerinin hazırlanması hizmetinin alınması için bir ihale yapacak. 23 Şubat Salı günü saat 10.00’da yapılacak olan ihalenin açık ihale usulü ile gerçekleşeceği bildirildi.

Kartepe Sukay Park hizmete girdi!

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Büyükşehir Meclisi AKP Grubu Üyelerini Kartepe Sukay Park Tesisleri’nde ağırladı. Sukay Park yenilenen yüzüyle konukların beğenisini topladı.

Green Park Hotel Ankara'da açıldı!

Kartepe Green Park Oteli’nin sahibi iş adamı Adil Üstündağ, Green Park Oteller zincirinin 6’ncısını Ankara’da geçtiğimiz ay hizmete açtı.

Kocaeli Kartape'ye Avrupa’nın en büyük doğal yaşam parkı yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde 2 bin dönümlük ormanlık alan içerisine Avrupa’nın en büyük, dünyanın da üçüncü yaşam alanı özelliğine sahip doğal bir yaşam parkı yapıyor.

Avrupa'nın en büyük doğal yaşam parkı Kartepe'ye geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Avrupa’nın en büyük doğal yaşam alanı parkını oluşturuyor. Park el değmemiş doğal bitki örtüsüyle Avrupa’nın en büyük, dünyanın da üçüncü yaşam alanı özelliğini taşıyor.

Kocaeli'ne Avrupa'nın en büyük doğal yaşam parkı geliyor!

Kocaeli'nde Avrupa'nın en büyük doğal yaşam parkını hayata geçirmek için kollar sıvandı. Kartepe Uzuntarla mevkisinde yapılacak olan park, Afrika'daki doğal yaşam parklarını aratmayacak.

kartepe park ihaleleri Haberi

kartepe park ihaleleri

Kartepe Belediyesi, ilçe genelindeki park projelerinin hazırlanması hizmet alımı işi ile ilgili ihalesini önceki gün yapıldı.


Selman Çelik başkanlığındaki komisyon tarafından belediye toplantı salonunda yapılan ihale açık usul ile yapıldı. Belediyenin resmi web sitesi üzerinden canlı olarak yayınlanan ve yaklaşık maliyeti 79 bin 478 lira olan ihaleye 3 firma katıldı.


FİRMA VE TEKLİFLER

Ölçü Mimarlık: 72.950 TL

BY Teknik Dizayn: 158.855 TL

Aydemir Müh.-Ormancılık Hizmetleri: 09.836...