29 / 04 / 2024

Kocaeli Kartepe'de parklar yenileniyor!

Kocaeli Kartepe'de parklar yenileniyor!

Kocaeli Kartepe Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki parkların daha güzel olmaları için yaptıkları düzenlemelere hız verdi. Bu kapsamda, Kartepe geneli park alanlarında ve çocuk oyun grubu zeminlerinde kauçuk döşemesi yapılacak.



Kartepeli vatandaşların mutluluğunu her zaman ön planda tutarak Kartepe’yi güzelleştirmeye devam eden Başkan Hüseyin Üzülmez, temel hizmetlerimizin aksamadan devamı için gerekli talimatları verdi.


Kartepe Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe genelindeki parkların daha güzel ve daha güvenli olmaları için yaptıkları düzenlemelere hız verdi. Özellikle çocukların güvenliklerini ön planda tutarak hazırlanan bu çalışmalar kapsamında, Kartepe geneli park alanlarında ve çocuk oyun grubu zeminlerinde kauçuk döşemesi yapımına devam ediliyor. Yeşil ve kırmızı küçük desenli kareler halinde uygulanan kauçuklar, parklara da estetik bir hava katarak mahallelerin modern bir görünüme kavuşmasına katkı sağladı.

 

PARKLAR GÜZELLEŞİYOR


Kartepe Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Uzunçiftlik Hasanapaşa Cami Parkı, Köseköy Yaşar Yaşa Parkı, Uzunbey Kirazoğlu Parkı, Ertuğrulgazi Osman Demiroz Parkı, Ataevler Ulubatı Hasan Parkı, Ataevler Şehit Yavuz Sonat Güzel Parkı, Acısu Tepetarla Merkez Parkı, Şirinsulhiye Okul Yanı Parkı, Balaban Okul Parkı, Arslanbey Doğa Evleri Parkı olmak üzere toplamda 10 farklı alana 1200 m2 kauçuk döşemesi yaparak, parkları Kartepe’li vatandaşların hizmetine sundu.



Manşet Kocaeli

 



Geri Dön