29 / 04 / 2024

Kartepe Spor Salonu açıldı mı

Kartepe Spor Salonu açıldı mı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe Sarımeşe’de 1000 kişilik çok amaçlı kapalı spor salonu inşa edildi.

Kocaeli Kartepe İHL Spor Salonu’nun inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin inşa ettiği Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi Kapalı Spor Salonu inşaatının dış cephesi tamamlandı

Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne modern spor salonu inşa edilecek!

Kocaeli'de çok sayıda spor salonu ve tesis hayata geçiren, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi spor salonu projesi için düğmeye bastı.

Kartepe Spor Salonu'nun inşaatı tamamlanıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Spor Salonu'nu tamamlıyor.

Kartepe Spor Salonu'nun inşaatı başladı!

Çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Spor Salonu için düğmeye bastı.

Kartepe İHL Spor Salonu'nun inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe İmam Hatip Lisesi Spor Salonu'nun inşaatına başladı.

Kocaeli Kartepe’ye bir spor salonu daha geliyor!

Kocaeli Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi kapalı spor salonu yapım işi ihalesi 11 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kartepe Hergeleci İbrahim Spor Salonu tanıtıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Kartepe’nin Sarımeşe Köyü’nde inşa ettiği Kartepe Hergeleci İbrahim Spor Salonu tanıtıldı.

Kartepe Kapalı Spor Salonu tamamlandı!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe Sarımeşe’de 1000 kişilik çok amaçlı kapalı spor salonu inşaatının tamamlanmasının ardından bir inceleme gerçekleştirdi.

Kartepe Spor Salonu tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe Sarımeşe’de 1000 kişilik çok amaçlı kapalı spor salonu inşa edildi.

Kocaeli Kartepe Spor Salonu'nda sona gelindi!

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde yapımı devam eden spor salonu tamamlanma aşamasına geldi. Spor salonu saha ve tribün çalışmalarının ardından tamamlanacak.

Kocaeli Kartepe’ye kapalı spor salonu inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe ilçesinde Sarımeşe bölgesinde 1000 kişilik çok amaçlı kapalı spor salonu inşa ediliyor. Yapı çalışmaları tamamlanan projenin iç kısmındaki uygulamalar yapılıyor.

Antalya'da 10 bin kişilik spor salonu inşaatı yüzde 98 tamamlandı!

Antalya'da yapılan 10 bin kişilik spor salonu inşaatının yüzde 98'i tamamlandı. 46.5 milyon liraya mal olan spor salonunun Nisan ayında müsabaka oynanmaya hazır hale geleceği belirtildi.

Afyonkarahisar Spor Salonu ve Gençlik Merkezi'nin inşaatı başladı!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın ikinci dönem seçim projelerinden olan eski SKK Hastanesi'nin bulunduğu alana yapılacak Spor Salonu ve Gençlik Merkezi’nde inşaat çalışmalarına başlandı.

Kartepe Spor Salonu açıldı mı Haberi

Kartepe Spor Salonu açıldı mı


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe Sarımeşe’de 1000 kişilik çok amaçlı kapalı spor salonu inşa edildi. Yapım çalışmaları tamamlanan projenin iç kısmındaki uygulamalar da sonlandı. 2 bin 500 metrekare kullanım alana sahip olan 2 katlı tesiste; basketbol, voleybol, hentbol oyun sahası ile güreş, karate gibi mücadele sporları yapılabilecek.


DOPİNG KONTROL ODASI DA VAR


Doping kontrol odasının da yer aldığı salonda hakem odası, güreş, taekwando, karate gibi salon sporlarının yapılacağı 2 adet antrenman salonu, antrenör odası, teknik odalar, yönetim odası, dinlenme salonu, sağlık odası, ısıtma merkezi ve duş ve tuvaletler bulunuyor.


ÇOK AMAÇLI SALON


2500 metrekare oturum alanına sahip ve 2 kattan oluşan kapalı spor salonunda; hentbol, basketbol, voleybol antrenman ve müsabakalarının yapılabileceği 22,5x44 metre oyun sahası, bayan ve bay soyunma odaları da bulunuyor.




Kocaeli Büyükşehir...