01 / 06 / 2024

Kartepe Sukay Park hizmete açıldı

Kartepe Sukay Park hizmete açıldı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Büyükşehir Meclisi AKP Grubu Üyelerini Kartepe Sukay Park Tesisleri’nde ağırladı. Sukay Park yenilenen yüzüyle konukların beğenisini topladı.

Kartepe Belediyesi’nin kent projelerinde çalışmalar devam ediyor!

Kartepe Belediyesi’nin, Dumlupınar ve Ertuğrul Gazi Mahallelerini birleştiren, Ertuğrul Gazi Parkı ile bir kompleks olarak düşünülen Kanal Park Projesi ve Kanal Park Yürüyüş Yolu’ndaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Kocaeli'de imar çalıştayı düzenlendi!

Kocaeli Kartepe Green Park Otel’de gerçekleşen imar çalıştayında köy mimari tipolojisi analizi, Otopark İlke ve Esasları konuları ele alındı

Kartepe Kanal Park Kocaeli'ye değer katacak!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 19.700 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Kartepe Kanal Park projesini yerinde denetledi.

Kocaeli Doğal Yaşam Parkı’nda çalışmalar son sürat!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Kartepe’nin Uzuntarla ve Eşme mahalleleri arasında kalan 2 bin dönümlük ormanlık alan içerisinde kurulan doğal yaşam parkında çalışmalar devam ediyor.

Kartepe Uygulama Cami'nin yüzde 65'i tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından Kartepe’de bulunan Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi Uygulama Camii’nin çevre düzenlemesi gerçekleştiriliyor.

Kocaeli Kartepe'de parklar yenileniyor!

Kocaeli Kartepe Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki parkların daha güzel olmaları için yaptıkları düzenlemelere hız verdi. Bu kapsamda, Kartepe geneli park alanlarında ve çocuk oyun grubu zeminlerinde kauçuk döşemesi yapılacak.

Kocaeli'ye doğal yaşam parkı müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Kartepe ilçesi Uzuntarla ve Eşme mahalleleri arasında kalan 2 bin dönümlük ormanlık alan içerisinde doğal yaşam parkı oluşturuluyor.

Şanlıurfa GAP SUKAY açılışa hazırlanıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 58 Bin metrekarelik alana sahip GAP SUKAY Park Su Sporları Tesisi açılışa hazırlanıyor.

Kartepe park projeleri ihalesi yapıldı!

Kartepe Belediyesi, ilçe genelindeki park projelerinin hazırlanması hizmet alımı işi ile ilgili ihalesini önceki gün yapıldı.

Kartepe Belediyesi park projeleri için ihale yapılacak!

Kartepe Belediyesi, ilçe genelindeki park projelerinin hazırlanması hizmetinin alınması için bir ihale yapacak. 23 Şubat Salı günü saat 10.00’da yapılacak olan ihalenin açık ihale usulü ile gerçekleşeceği bildirildi.

Kartepe Sukay Park hizmete girdi!

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Büyükşehir Meclisi AKP Grubu Üyelerini Kartepe Sukay Park Tesisleri’nde ağırladı. Sukay Park yenilenen yüzüyle konukların beğenisini topladı.

Green Park Hotel Ankara'da açıldı!

Kartepe Green Park Oteli’nin sahibi iş adamı Adil Üstündağ, Green Park Oteller zincirinin 6’ncısını Ankara’da geçtiğimiz ay hizmete açtı.

Kocaeli Kartape'ye Avrupa’nın en büyük doğal yaşam parkı yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde 2 bin dönümlük ormanlık alan içerisine Avrupa’nın en büyük, dünyanın da üçüncü yaşam alanı özelliğine sahip doğal bir yaşam parkı yapıyor.

Kartepe Sukay Park hizmete açıldı Haberi

Kartepe Sukay Park hizmete açıldı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Büyükşehir Meclisi AKP Grubu Üyelerini Kartepe Sukay Park Tesisleri’nde ağırladı. Sukay Park yenilenen yüzüyle konukların beğenisini topladı.


Kartepe Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı turistik tesis olan Kartepe Sukay Park Tesisleri yapılan yenileme çalışması ile konuklarını ağırlamaya başladı. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de, yenilenen yüzü ile hizmete giren tesiste ilk olarak Büyükşehir Belediye Meclisi AKP Grubu üyelerini grup toplantısında konuk etti. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun başkanlığında, aralık ayı meclis toplantısı öncesi AKP Grubu meclis üyeleri, Hüseyin Üzülmez’in ev sahipliğinde Kartepe Sukay Park Tesisleri’nde grup toplantısını yaptı.


YAZ AYLARINDA KABLOLU SU KAYAĞI

Konuklar arasında 59. ve 60. Hükümette Bayındırlık ve İskan Bakanlığı yapan Faruk Nafiz Özak da yer aldı. Belediye başkanları ve meclis üyeleri Sukay Park Tesislerinin yeni yüzünün...