20 / 05 / 2024

Kartepe Sukay Tesisleri

Kartepe Sukay Tesisleri

Kartepe Belediye Meclisi 'nde Sukay Tesisleri 'nin 5 yıllığına kiralanması kararlaştırıldı. Buna göre; tesislerin kiralanması için kısa süre içerisinde ihale açılacak.

Şanlıurfa GAP SUKAY Tesisleri açıldı!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, GAP SUKAY Tesisleri'nin açılış törenine katıldı. GAP SUKAY'da, su üstü kayak ve su sporları yapılabilecek.

Kartepe Sukay Park hizmete girdi!

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Büyükşehir Meclisi AKP Grubu Üyelerini Kartepe Sukay Park Tesisleri’nde ağırladı. Sukay Park yenilenen yüzüyle konukların beğenisini topladı.

Kartepe Sukay Tesisleri özelleştirilecek!

Kartepe Belediye Meclisi 'nde Sukay Tesisleri 'nin 5 yıllığına kiralanması kararlaştırıldı. Buna göre; tesislerin kiralanması için kısa süre içerisinde ihale açılacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar Müdürleri Kartepe'de buluştu!

Her ay bir ilçede gerçekleşen Büyükşehir Belediyesi ve 12 ilçe belediyesinin teknik başkan yardımcıları, imar ve şehircilik, planlama, yapı ve kontrol müdürlerinin katıldığı genel değerlendirme toplantısı, bu ay Sukay Park Tesisleri’nde gerçekleşti.

Yozgat Spor Vadisi 1. Etap Tesisleri için imzalar atıldı!

Yozgat’ın değişimine önemli katkılar sunacak Yozgat Spor Vadisi 1.Etap Tesisleri ihale işi imza töreni valilik toplantı salonunda Vali Abdulkadir Yazıcı ve Belediye Başkanı Kazım Arslan’ın katılımıyla gerçekleşti...

Bolu Katı Atık Bertaraf Tesisleri için düğmeye basıldı!

Bolu'da belediye başkanları ve meclis üyeleri, çöp sorununu ortadan kaldıracak olan Katı Atık Tesisleri’nin yapımı için Bolu İli Katı Atık Bertaraf Tesisleri Kurma ve İşletme Birliği üyeleri ile Gerede'de bir araya geldi...

Edip Gayrimenkul Lüleburgaz Tesisleri değerleme raporunu yayınladı!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Edip Gayrimenkul Lüleburgaz Tesisleri değerleme raporunu yayınladı.

Şanlıurfa Güllüoğlu Süt ve Hayvancılık Entegre İşletme Tesisleri 24 Nisan'da açılıyor!

Baklavacı Güllüoğlu’ nun toplam 8 milyon TL'lik bir yatırımla Şanlıurfa’ da kurduğu Güllüoğlu Süt ve Hayvancılık Entegre İşletme Tesisleri 24 Nisan Perşembe günü üretime açılıyor...

Heybeli Termal Tesisleri'nde indirimli fiyat uygulaması!

Bolvadin İlçe Belediye Meclisi' nin 20 Nisan 2014 tarihinde yaptığı toplantıda alınan karar gereği, Bolvadin Heybeli Termal Tesisleri' nde 25 Temmuz 2014 tarihine kadar indirimli fiyat uygulanacağı bildirildi...

Kartepe Arslanbey Futbol Sahası'nda çalışmalar devam ediyor!

Kentin her köşesini spor alanlarıyla donatma projesinde çok sayıda tesisi hayata kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Arslanbey Mahallesi’nde FİFA standartlarında çim futbol sahası inşa ediyor...

İnegöl Çamur Kurutma Tesisleri, İOSB'deki sanayicilere ön arıtmasız deşarj imkanı sağlıyor!

İnegöl Çamur Kurutma Tesisleri AB standartlarını hedefliyor İnegöl Organize Sanayi Bölgesi (İOSB), Çamur Kurutma Tesisleri sayesinde çıkan atık çamurları susuzlaştırılarakgeri dönüşümlü olarak kullanılabilecek hale getiriyor.

Kartepe'ye mesire alanı kazandırılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, hafta sonu Acısu Kent Ormanı alanında yürüyüş tutkunları ile sağlıklı yaşam yürüyüşü gerçekleştirdi...

Kartepe Belediye Meclisi toplandı!

Kartepe Belediye Meclisi 30 Mart Yerel Seçimlerinin ardından, yeni üyeleri ile belediye meclis salonunda ilk kez toplandı. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez başkanlığındaki meclis toplantısı eksiksiz katılımla gerçekleşti.

Kartepe Sukay Tesisleri Haberi

Kartepe Sukay Tesisleri

Kartepe Belediye Meclisi'nin mart ayı toplantısı dün gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez başkanlığında toplanan meclise, Zafer Arat, Nezih Yılmaz ve İsmail Akbaş dışında tüm üyeler eksiksiz katıldı. 


Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen meclis toplantısında 15 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Toplantı bir önceki aya ait tutanak özeti oylanarak kabul edilmesiyle başladı. 


ÖDEMİŞ KARDEŞ BELEDİYE 

Başkan Üzülmez, mart ayındaki önemli gün ve haftalara değindiği açılış konuşması ardından gündem maddeleri tek tek görüşülerek karara bağlandı. İzmir İli Ödemiş Belediyesi ile kardeş belediye olunması maddesinin karara bağlanmasının ardından ve Gayrimenkul Satış Komisyonu'na üye seçimi gerçekleştirildi. AKP Grubu'nun Ergül Şirin, CHP Grubu'nun ise Hilmi Selçuk'u aday gösterdiği seçimde Şirin 21, Selçuk ise 8 oy aldı. 


SUKAY'IN KİRALANMASI 

Meclis toplantısında Kartepe Belediyesi'ne ait olan Sapanca Gölü kıyısında yer...