05 / 05 / 2024

Kartepe teleferik ne zaman açılacak

Kartepe teleferik ne zaman açılacak

Kocaeli Kartepe'de yaklaşık 100 milyon liralık yatırımla hayata geçirilecek teleferik hattının temeli atıldı...

Kartepe teleferik ihalesi 28 Eylül'de!

Kartepe’de 50 yıldır hayal edilen, konuşulan ama bir türlü somut adımlar atılmayan Teleferik Projesi 28 Eylül tarihinde ihalesi yapılarak hayata geçiriliyor.

Kocaeli'nin yarım asırlık hayali teleferik projesinin yüzde 95'i tamamlandı!

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde İzmit Körfezi ile Sapanca Gölü'nü aynı anda izleme imkanı sunacak olan ve Samanlı Dağları'nın zirvesine ulaşım sağlayacak teleferik hattının yüzde 95'lik bölümü tamamlandı.

Nefes Kartepe'de teslimler Haziran 2024'te! 

Nefes Kartepe projesinde yüzde 50'sini peşin kalanını kredi kullanarak ödeme imkanı sunuluyor. Peki Nefes Kartepe'de konut fiyatları ne kadar? Hangi konut tipleri var? İşte detaylar...

Kartepe'de 2 adet arsa satılıyor! Konut ve ticaret imarlı arsaların ihalesi 26 Ekim'de! 

Kocaeli Kartepe Belediyesi, Kocaeli ili, Kartepe ilçesi, Uzuntarla Mahallesinde yer alan 2 adet ticaret ve konut alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Kartepe'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Ziraat GYO Kartepe ve Altunizade projelerinin değeri belli oldu! 

Ziraat GYO Kartepe ve Altunizade projelerinin 2022 yıl sonu değerlerini açıkladı. Peki Ziraat GYO Kartepe ve Altunizade projelerinin değeri ne kadar? İşte merak edilen o rakamlar...

Zeray Esil Kartepe 10 soruda tüm detaylarıyla!

Zeray Esil Kartepe projesiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Zeray Esil Kartepe projesinde kaç konut yer alacak? Zeray Esil Kartepe Projesi'ndeki konutların fiyatları ne kadar? Zeray Esil Kartepe 10 soruda tüm detaylarıyla...

İzmir Agora - Kadifekale Teleferik Projesi'nde son durum ne?

İzmir Agora‘dan Kadifekale’ye yapılacak olan teleferik projesinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

Bayraklı Şehir Hastanesi'ne teleferik inşa edilecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Bayraklı'da inşa edilen şehir hastanesine iki buçuk kilometrelik teleferik inşa edecek.

Kartepe Teleferik Hattı 2023'te tamamlanacak!

Kocaeli'de büyük sevinç yaratan Kartepe Teleferik Hattı Projesi'nin, 2023 yılında tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Kartepe teleferik hattı 2 yılda tamamlanacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının Sanayi İşbirliği Programı (SİP) kapsamında ihale edilecek Kartepe Teleferik Hattı Projesi'nin 2023 yılında tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Kocaeli Kartepe teleferik ihalesi 26 Şubat'ta! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tarafından hayata geçirilen Kartepe Teleferik hattı ihalesi 26 Şubat Cuma günü yapılacak. 

Kocaeli Kartepe'ye aile sağlığı merkezi!

Çalışmalarına devam eden Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman, Kartepe AŞ ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü hizmet binasının Aile Sağlığı Merkezi’ne dönüştürülmesi için çalışmalara başladı.

Kocaeli'ye teleferik müjdesi!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Ocak ayında Kartepe için teleferik ihalesi yapılacağının müjdesini verdi.

Afyonkarahisar Kalesi teleferik ihalesi 4 Mart'ta!

Afyonkarahisar Kalesi'ne teleferik yaptırılacak. Teleferik yapımı ve 25 yıl süreyle işletilme işi ihalesi 4 Mart'ta yapılacak...

Kartepe teleferik ne zaman açılacak Haberi

Kartepe teleferik ne zaman açılacak

Kocaeli'de, Sapanca Gölü ve İzmit Körfezi'nin aynı anda izlenebileceği Kartepe Teleferik Hattı'nın temeline ilk harç törenle atıldı. 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Hikmetiye İstasyonu'nun yer alacağı Derbent Poligon Alanı'nda düzenlenen temel atma töreninde konuştu. Karaosmanoğlu, teleferik projesini hayata geçirmeye yıllar önce niyetlendiklerini, daha sonra bunun yapımını Kartepe Belediyesi'ne devrettiklerini söyledi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Karaosmanoğlu, çok uzun ve sıkı bir takip sürecinin ardından bugün temel atma noktasına geldiklerini belirterek, çevreye duyarlı şekilde yapılacak projeyi 2020'nin başında hizmete almayı hedeflediklerini söyledi.

"Proje turizmin gelişmesine büyük katkı sağlayacak"

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ise bugün teleferik projesinin birinci etabına başladıklarını söyledi. Üzülmez, 4,7 kilometrelik bu etapta teleferiğin başlangıç istasyonu ile konaklama ve dinlenme tesislerinin inşa edileceğini belirtti. 

Üzülmez, Kartepe'ye kazandıracakları teleferiğin birçok...