19 / 05 / 2024

Kartepe temiz çevre yürüyüşü

Kartepe temiz çevre yürüyüşü

Kartepe Belediye Meclisi' nin haziran ayı toplantısı belediye başkanı Hüseyin Üzülmez'in başkanlığında gerçekleştirdi. Kartepeliler, Çevre Haftası kapsamında yarın Kartepe Eşme Sahili'nde bir yürüyüş de gerçekleştirecek.

Kartepe Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

30 Kasım 2020'de sona erecek olan Emlak, Çevre ve Temizlik, İlan ve Reklam vergilerinin ikinci taksitlerini vatandaşların rahatlıkla ödeme yapabilmesi amacıyla 28-29 Kasım günlerinde Kartepe Belediyesi vezneleri açık olacak. 

Kartepe'de kaçak ahır ve kümesler yıkılıyor!

Kartepe Belediyesi,ilçe genelinde bulunan kaçak kümes ve ahırları yıktı. Zabıta Müdürü Ali Özbayraklı konuya ilişkin, "Çevre ve halk sağlığı ile sağlıklı ve planlı kentleşme önceliklerimizdendir" dedi...

Temiz Çevre Atık ve Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Temiz Çevre Atık ve Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Kaptan ve Mert Topcuoğlu ortaklığıyla kuruldu.

Bursa Uluabat Gölü'ne, 30 milyon TL’lik çevre yatırımı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi,Uluabat gölüne 30 milyon TL’lik çevre yatırımı yapıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, göle temiz su bırakılmasını sağlayacak Akçalar Arıtma Tesisi inşaat alanını inceledi.

Kartepe Uygulama Cami'nin yüzde 65'i tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından Kartepe’de bulunan Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi Uygulama Camii’nin çevre düzenlemesi gerçekleştiriliyor.

Düzce Asar Deresi temizleniyor!

Düzce Belediyesi “Temiz Çevre” politikası kapsamında Asar Deresi ve çevresinde başlattığı temizlik çalışmalarına devam ediyor.

Kartepe Eşme Maden Deresi üzerine köprü yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kartepe Eşme Maden Deresi üzerine köprü inşa ediyor. Proje kapsamında kavşak kolları ile çevre düzenleme çalışmaları da gerçekleştirilecek.

Kartepe'deki 716 hayvancılık tesisi kapatılacak mı?

Kartepe Belediye Meclisi, ilginç bir karara imza atarak ilçe genelindeki bin 716 hayvancılık tesisini kapatmak için düğmeye bastı. Gerekçe ise koku ve çevre kirliliği.

Temiz Çevre Engelsiz Hayat Projesi umut kaynağı oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesinde Türkiye Çevre Koruma Vakfı tarafından başlatılan “Temiz Çevre Sağlıklı Hayat” projesinin engelliler için umut kaynağı olduğunu bildirdi.

Kartepe’de peyzaj ihalesi yapılacak!

Kartepe Belediyesi talep edilen, Sapanca Gölü kuzeybatı ucu kıyı bölgesi çevre düzenleme ve peyzaj projesi ile kafetarya bina yapımı işi için 9 Aralık Çarşamba günü saat 10.00’da açık ihale usulü ile ihale edilecek.

Bitlis Tatvan'da çevre temizliği başladı!

Bitlis'in Tatvan ilçesinde halkın yoğun olarak kullandığı yüzme, mesire ve piknik alanlarında çevre temizliği yapılıyor. Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, yapılan çalışma ile daha temiz bir Tatvan hedeflediklerini söyledi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan temiz hava merkezleri açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı temiz hava merkezleri ile ilgili açıklama yaptı. 2005 yılında hava kalitesi ölçüm istasyonlarının kurulumuna başlayan Bakanlık, günümüz itibari ile 195 adet istasyona sahip Ulusal Hava Kalitesi İzleme Ağı kurdu.

Bingöl'de temizlik kampanyası başlatıldı!

Bingöl Fotoğraf ve sinema Amatörleri Kulübü Derneği, temiz çevre duyarlılığına dikkat çekmek amacıyla ’ Duyarlı Toplum, Temiz Doğa ’ sloganıyla temizlik kampanyası başlattı. Kamuoyuna, temiz çevre mesajı verildi.

Kartepe temiz çevre yürüyüşü Haberi

Kartepe temiz çevre yürüyüşü

Kartepeliler, Çevre Haftası kapsamında yarın Eşme Sahili'nde bir yürüyüş gerçekleştirecek. Yine 8 Haziran Pazar günü de Kuzuyayla Mesire Alanı'nda yürüyüş yapılacak Belediye başkanı Hüseyin Üzülmez, yarın yapılacak çevre yürüyüşüne tüm Kartepeliler'i ve meclis üyelerini davet etti. 

Kartepe Belediye Meclisi'nin haziran ayı toplantısı belediye başkanı Hüseyin Üzülmez'in başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıya sadece meclis üyeleri Mine Koç ve Salih Aydın katılmadı. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'ııde gerçekleştirilen meclis toplantısında başkan Üzülmez, 5-11 Haziran tarihleri arasında kutlanan Çevre Haftası çerçevesinde yarın Eşme Sahili'nde, 8 Haziran Pazar günü de Kuzuyayla Mesire Alam'nda yapılacak çevre yürüyüşlerine tüm Kartepeliler'i davet etti. 


MÜDÜR DEĞİŞTİ 


Haziran ayının üçüncü pazarı kutlanan Babalar Günü'nü de kutlayan başkan Üzülmez, "Anneler gibi babalarımızı da Allah başımızdan eksik etmesin" dedi. Mecliste Cengiz Dalkıraıı'm park ve bahçeler...