28 / 04 / 2024

kartepedeki mahalle konakları

kartepedeki mahalle konakları

Kartepe’nin geleceğini şekillendirecek 41 vizyon projeleri çerçevesinde mahallelerdeki hizmet kalitesini artırmak amacıyla Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilçe halkını mahalle konakları ile buluşturmaya devam ediyor.

Mamak'ta mahalle konaklarının inşaatı tamamlandı!

Ankara Mamak'ta inşa edilen mahalle konaklarının inşaatı tamamlandı. Konakların yakın zamanda ilçe halkının hizmetine sunulması bekleniyor. 

Ankara Akyurt'un her mahallesine konak inşa edilecek!

Ankara Akyurt Belediyesi tarafından Saracalar ve Kızık’ta inşa edilen mahalle konaklarının yapımı hızla sürerken, bazı mahallelerde ise tadilat çalışmaları ise hala devam ediyor.

Aksaray'da her mahalleye mahalle konakları inşa ediliyor!

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, belediyenin yaptığı projeleri yerinde inceledi. Dinçer, ''Seçimden önce vatandaşlarımıza Mahalle Konaklarının yapımı için söz vermiştik. Şimdi Yeni Mahallemiz ve Hamide-Alaca Mahallemize Mahalle Konağı ve Sosyal Tesis inşa ediyoruz'' dedi.

Bursa Selçukbey ve Eğitim mahalle konakları açıldı!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Selçukbey ve Eğitim mahalle konaklarını hizmete açtı.

Uşak dönüşümle gelişecek!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan “Kentpark, mahalle konakları, köprülü kavşaklar, kentsel dönüşüm, modern yollar, park ve bahçeler gibi çalışmalarımızla halkımıza en iyi hizmeti vermek için gayret gösterdik” diye konuştu.

Yıldırım Belediyesi yeni mahalle konakları inşa ediyor!

İlçede yeni yatırımlar hayata geçiren Yıldırım Belediyesi, mahalle konakları inşa etmeye devam ediyor.

İzmit'e yeni bir mahalle konağı daha geliyor!

İzmit Belediyesi mahalle konaklarına bir yenisini daha ekliyor, yeni konağın Sekbanlı Köyü’ne yapılacağı bildirildi.Sekbanlı Köyü’nde yapılacak konağın ihalesi ile için 10 firma doküman aldı.

Bursa Selçukbey yeni mahalle konağına kavuştu!

İlçeye yeni mahalle konakları kazandırmaya devam eden Bursa Yıldırım Belediyesi, Selçukbey Mahallesi Mahalle Konağı'nın inşaatını tamamladı.

Kırıkkale Belediyesi'nden 4 yeni mahalle konağı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kırıkkale Belediyesi yeni mahalle konakları için düğmeye bastı.

Ankara Kösrelik Mahalle Konağı için geri sayım başladı!

Ankara'da mahallelilerin sosyalleşmesine ve paylaşımlarının artmasına vesile olan mahalle konaklarına bir yenisi daha ekleniyor, Ankara Keçiören Kösrelik Köyüne yapılan mahalle konağı aynı zamanda muhtarlık binası olarak da hizmet verecek.

İzmit Yeşilova Mahalle Konağı ihale edilecek!

İzmit Belediyesi tarafından ilçenin farklı bölgelerinde yapılan mahalle konaklarının bir yenisi, Yeşilova’da inşa edilecek. 

Keçiören'e 11. mahalle konağı geliyor!

Subayevleri Mahallesi’nde yapımı devam eden mahalle konağı ile birlikte Keçiören genelinde hizmet veren mahalle konaklarının sayısı 11'e yükselecek..

Tokat Mahmutpaşa'ya mahalle konağı inşa edilecek!

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu’nun Sosyal Sorumluluk Projeleri arasında yer alan Mahalle Konakları kente değer katıyor.

kartepedeki mahalle konakları Haberi

kartepedeki mahalle konakları


Kartepe’nin geleceğini şekillendirecek 41 vizyon projeleri çerçevesinde mahallelerdeki hizmet kalitesini artırmak amacıyla Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilçe halkını mahalle konakları ile buluşturmaya devam ediyor.


Mahalle konakları projesinin startını Maşukiye’den veren Kartepe Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü, ikinci konağı Hasanpaşa Mahallesi’nde projelendirdi. Hasanpaşa Mahallesi’ndeki Kalıcı Konutlar Hasanpaşa Ticaret Merkezi’ni daha kullanışlı hale getirerek mahalle konağına dönüştürmek adına proje çalışması başlattıklarını belirten Kartepe Belediyesi Plan ve Proje Müdürü Ferda Şahin, “Büyükşehir Belediyesi tarafından bir kısmı Kartepe Belediyesi’ne tahsis edilen ticaret merkezinin mahalle konağına dönüştürülmesi için gerekli projeler hazırlandı. Gerekli onarım ve bakımlar yapılacak. Fiziki görüntüsü estetik ve kullanışlı hale getirilecek binanın halkın talepleri doğrultusunda 7’den 77’ye her kesime hitap edecek şekilde fonksiyonel hale dönüştürülecek” dedi. Hasanpaşa Mahallesi sakinlerine Mahalle Konağı ile KARMEK...