02 / 05 / 2024

Karya Hafriyat Demir İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Karya Hafriyat Demir İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Karya Hafriyat Demir İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yaşar Akbaş tarafından 550 bin TL sermaye ile 25 Şubat'ta Üsküdar, Kısıklı Mahallesi, Alemdağ Caddesi'nde kuruldu.

Dembay Hafriyat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dembay Hafriyat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Demir tarafından kuruldu.

Kolon Hafriyat Yıkım Nakliyat İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kolon Hafriyat Yıkım Nakliyat İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demir tarafından kuruldu.

Belfasyapı İnşaat Demir Çelik Plastik Hafriyat Oto Yedek Parça Ve Ambalaj Limited Şirketi kuruldu!

Belfasyapı İnşaat Demir Çelik Plastik Hafriyat Oto Yedek Parça Ve Ambalaj Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Çam tarafından kuruldu.

Gcm Reklam Ambalaj İnşaat Demir Çelik Plastik Hafriyat Lojistik Ve Tekstil Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gcm Reklam Ambalaj İnşaat Demir Çelik Plastik Hafriyat Lojistik Ve Tekstil Sanayi Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Çam tarafından kuruldu.

Dmrs Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Dmrs Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Demir tarafından kuruldu.

Konak Hafriyat İnşaat Vinç Hizmetler Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konak Hafriyat İnşaat Vinç Hizmetler Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Demir tarafından kuruldu.

Erbaygrup Reklam Ambalaj İnşaat Demir Çelik Hafriyat Lojistik Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Erbaygrup Reklam Ambalaj İnşaat Demir Çelik Hafriyat Lojistik Otomotiv Limited Şirketi Beşiktaş'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Erbay tarafından kuruldu.

İscgrup İnşaat Demir Çelik Hafriyat Nakliyat Oto Yedek Parça Ve Ambalaj Limited Şirketi kuruldu!

İscgrup İnşaat Demir Çelik Hafriyat Nakliyat Oto Yedek Parça Ve Ambalaj Limited Şirketi Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Erbay tarafından kuruldu.

Ntf Yapı İnşaat Demir Çelik Hafriyat Oto Yedek Parça Plastik Nakliye Limited Şirketi kuruldu!

Ntf Yapı İnşaat Demir Çelik Hafriyat Oto Yedek Parça Plastik Nakliye Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Karadağ tarafından kuruldu.

Aksm İnşaat Demir Çelik Madencilik Hafriyat Plastik Nak.Elektronik Bilişim Ve Reklam Limited Şirketi kuruldu!

Aksm İnşaat Demir Çelik Madencilik Hafriyat Plastik Nak.Elektronik Bilişim Ve Reklam Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Albayrak tarafından kuruldu.

Cihangir Hafriyat Demir Çelik Ürünleri Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cihangir Hafriyat Demir Çelik Ürünleri Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Şeref Karabaş tarafından kuruldu.

Demirler Hafriyat Nakliyecilik İnşaat Madencilik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirler Hafriyat Nakliyecilik İnşaat Madencilik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahsun Demir tarafından kuruldu.

Fırat Birlik İnşaat Demir Hafriyat  Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Birlik İnşaat Demir Hafriyat  Limited Şirketi Kağıthane’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Buket Dorman tarafından kuruldu.

Karya Hafriyat Demir İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Karya Hafriyat Demir İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Karya Hafriyat Demir İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yaşar Akbaş tarafından 550 bin TL sermaye ile 25 Şubat'ta Üsküdar, Kısıklı Mahallesi, Alemdağ Caddesi'nde kuruldu. 


Karya Hafriyat Demir İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Üsküdar, Kısıklı Mahallesi, Alemdağ Caddesi, 75/A Daire:...