17 / 06 / 2024

Karya Madencilik Kimin

Karya Madencilik Kimin

Karya Madencilik Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Bayram Yelgedik imzasıyla kuruldu.

Karya Madencilik Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karya Madencilik Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Bayram Yelgedik imzasıyla kuruldu.

FG Mühendislik Madencilik Anonim Şirketi kuruldu!

FG Mühendislik Madencilik Anonim Şirketi 4 Mart 2015 'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt 'ta, Gökhan İlmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Tek-Koç Madencilik Limited Şirketi Ömerli Şubesi açıldı!

Tek-Koç Madencilik Limited Şirketi Ömerli Şubesi 19 Şubat 2015'te, 4 milyon TL sermaye ile Çekmeköy Ömerli Mahallesi 'nde, Abdullah Koçal Şube Müdürlüğü 'nde açıldı.

Esam Madencilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Esam Madencilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 16 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Ümraniye'de, Elif Dülger Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Apartman yönetiminde defter tutma kimin görevidir?

Apartman yönetiminde tutulması gereken tek defter genel kurul defteri olarak karşımıza çıkıyor. Bu defterin net ve eksiksiz olarak doldurulması gerekiyor. Peki, apartman yönetiminde defter tutma kimin görevidir?

Miheng Yapı Proje ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miheng Yapı Proje ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi 12 Şubat 2015 'te, 50 bin TL sermaye ile Fatih'te, Bünyamin Arslan Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Rasas Yapı İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rasas Yapı İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 Şubat 2015'te İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'a kuruldu.

Birinci Madencilik İnşaat Harfiyat Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birinci Madencilik İnşaat Harfiyat Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 5 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile Üsküdar'da, Abdul Kadir Birinci Müdürlüğü'nde kuruldu.

Bergama Madencilik Akhisar’da iki tesis kurdu!

Perlit madenciliği alanında bölge lideri olmayı hedefleyen Bergama Madencilik, hem üretimini artırmak hem de katma değeri yüksek ürünlere imza atmak için atağa geçti. 100 milyon dolara iki tesis kuran şirket, üretim için gün sayıyor

Öz Yıldırım Madencilik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yıldırım Madencilik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile, 4 Şubat 2015'te, Bağcılar'da, Emir Yıldırım ve Muammer Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Doruklar1 Petrol Ürünleri İnşaat Gıda Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kartal Şubesi açıldı!

Doruklar1 Petrol Ürünleri İnşaat Gıda Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kartal Şubesi, Bişar Doruk Şube Müdürlüğü'nde 200 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta kuruldu.

Veda Turizm Madencilik Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Ticaret Limited Şirketi Sultangazi Şubesi açıldı!

Veda Turizm Madencilik Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Ticaret Limited Şirketi Sultangazi Şubesi, Osman Yücel Şube Müdürlüğü'nde 1.000 TL'lik sermaye ile 29 Ocak'ta kuruldu.

Şerefiye bedelini kimin ödemesi gerekir?

Tek bir çatı altında bulunan oda sayısı; alan genişliği gibi aynı özelliklere sahip dairelerin fiyatlarının birbirinden farklı olması, şerefiye bedelinden kaynaklanıyor. Peki, şerefiye bedelini kimin ödemesi gerekir?

Karya Madencilik Kimin Haberi

Karya Madencilik Kimin

Karya Madencilik Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Bayram Yelgedik imzasıyla kuruldu.


Karya Madencilik Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü işlenmiş işlenmemiş  maden ürününün; kum, kömür, kil, mangan, vb   pazarlanması satılması ve dağıtılması ihraç ve ithal  edilmesi, satışına aracılık edilmesi üretim safhalarında organizasyon yapılması.  2.Yer altı ve yer üstü maden ve tabii kaynakların mevcut kanunlara uygun olarak çıkartılması, işletilmesi, satın alınması ve kiraya verilmesi; satışı dağıtımı 3.Maden arama ruhsatnamesi almak, maden aramak, işletme hakkı talep etmek, işletme ruhsatnamesi ve işletme imtiyazı olmak, devri kabil maden haklarını devir almak. 4. İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile her türlü maden, mermer, taş, kireç, kil, kömür mangan  ocakları işletmeciliği yapmak....