03 / 05 / 2024

Kaş Alternatif Turizm Fizibilitesi ve Tematik Haritalandırma Çalışması

Kaş Alternatif Turizm Fizibilitesi ve Tematik Haritalandırma Çalışması

Antalya'nın Kaş ilçesinde alternatif turizmin geliştirilmesi ve turizmin dört mevsime yayılması amacıyla üç kurumun ortaklığında proje başlatıldı.

Er-Ka Mühendislik Müteahhitlik Turizm Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Er-Ka Mühendislik Müteahhitlik Turizm Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Er-Ka Mühendislik Müteahhitlik Turizm Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

Quartz Ka Turizm İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Quartz Ka Turizm İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Sancaktepe'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Leyli Palvanova tarafından kuruldu.

Kaıfa Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Kaıfa Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te Naif Söylemez tarafından kuruldu.

Kaçkar Yapı Dekorasyon Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İçerenköy Şubesi açıldı!

Kaçkar Yapı Dekorasyon Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İçerenköy Şubesi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Büyükışık tarafından açıldı.

Tekfen Turizm Ve İşletmecilik Anonim Şirketi Kağıthane Ofispark Şubesi açıldı!

Tekfen Turizm Ve İşletmecilik Anonim Şirketi Kağıthane Ofispark Şubesi Kağıthane’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kerim Lütfü Güvenilir tarafından açıldı.

Kaşif Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaşif Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Burak Aşcı ve  Özgür Gülün tarafından kuruldu.

Dornıka Turkısh Emlak Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Dornıka Turkısh Emlak Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  10 bin TL sermaye bedeli  ile Babak Ahmadkhanlou ve  Alı Hajıalıakbaralaghe  tarafından kuruldu.

Ay Ka Dekorasyon İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Ka Dekorasyon İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  50 bin TL sermaye bedeli ile Serhildan Kurt tarafından kuruldu.

Kaş Global Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kaş Global Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Çelik tarafından açıldı.

Yeni nesil Karavan Parklar geliyor!

MÜSİAD Yeni Turizm Kaynakları Geliştirme Komitesi alternatif turizm modellerinin yaşanılan gelir kaybına çözüm yaratabileceği düşüncesiyle Karavan Park Projesini hayata geçiriyor.

Kağanarslan Turizm İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kağanarslan Turizm İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Kağanarslan ve Ali İhsan Kağanarslan ortaklığında kuruldu.

Kaşıkçı İzolasyon Mühendislik Yapı Malzemeleri Turizm Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaşıkçı İzolasyon Mühendislik Yapı Malzemeleri Turizm Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Kaşıkçı tarafından kuruldu. 

Ömer Ünal kaçak binalar için turizm belgesi mi aldı?

İddialara göre Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, yaptığı kaçak binalar için önce turizm belgesi aldı, daha sonra da imar barışından faydalanmak için 100 bin TL’ye yakın para yatırarak yasal hale soktu. 

Kaş Alternatif Turizm Fizibilitesi ve Tematik Haritalandırma Çalışması Haberi

Kaş Alternatif Turizm Fizibilitesi ve Tematik Haritalandırma Çalışması

Kaymakamlık, Patara Kültür ve Tanıtma Derneği ile Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın (BAKA) birlikte yürüttüğü "Kaş Alternatif Turizm Fizibilitesi ve Tematik Haritalandırma Çalışması" projesi, ortaklara ve Kaşlılara tanıtıldı.


'Tematik harita' 

Kaş'ın sahile odaklanmış olan turizmini tarımsal üretimin yaygın olmadığı bölgelere yaymak istediklerini söyleyen Kaymakam Selami Kapankaya, "Daha önce Kaş'ta BAKA ile birlikte Kaş Belediyesi öncülüğünde 'Dört Mevsim Kaş' adlı bir proje yürütüldü. Bu projede Likya Yolu ve Kaş'ta dört mevsimde dalış ön plana çıkarıldı. Bu yeni projeyle Kaş'ın bir tematik haritasını çıkarıyoruz. 



'Kaş Portalı' adlı yeni bir internet sitesi kuruldu. Cep telefonları için android programı hazırladık. Likya Yolu'nun çok önemli bir bölümü Kaş'tan geçiyor. 

Dünyanın en zengin sedir ormanları Kaş'ta. Gürsu Mahallesindeki doğal tahin üretimi, Bezirgan ambarları, Barak Kilimleri tematik haritada yer alacak. 

Kaş, zengin...