05 / 05 / 2024

kaş çınar beach

kaş çınar beach

Türkiye’nin gözde turizm bölgelerinden biri olan Kaş, kaçak yapılarla gündemde. Bölgede büfe inşa etmesi gerekirken dev tesis kuran işletme sahibi Alper Ünsal " “Bir tek büfe ile kirayı ödemem imkânsız. Ben bunu kaçak olarak yaptım." dedi.

Ersan Akpınar kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Ersan Akpınar kimdir? Kaç yaşında? Ersan Akpınar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ersan Akpınar'ın eğitim hayatı nasıldı?

TOKİ Konya'daki iki yeni projesi için düğmeye bastı! Bu tarihi kaçırmayın!

TOKİ Konya'daki iki yeni projesi için düğmeye bastı... Bu tarihi kaçırmayın... İşte TOKİ Konya Karapınar projeleri ile ilgili detaylar...

Antalya Hali'nde domates ve nar 3 lira, patates 3,5 lira! İşte 18 Ekim 2022 fiyat listesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 18 Ekim 2022 güncel fiyat listesi belli oldu. Domates ve nar 3 lira patates 3,5 lira fiyatlarla satışa sunuldu. Peki, Antalya Hali'nde diğer meyve, sebze çeşitleri ne kadar, kaç TL? İşte 18 Ekim 2022 Antalya Hal fiyat listesi...

Kütahya Dumlupınar TOKİ'de 240 taksit!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kütahya Dumlupınar projelerinin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Kütahya Dumlupınar projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Dumlupınar TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kütahya Dumlupınar 2022 ucuz konut projesi...

Diyarbakır Kayapınar TOKİ projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Diyarbakır Kayapınar projelerinin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Diyarbakır Kayapınar projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Kayapınar TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Diyarbakır Kayapınar 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ’den Konya Karapınar'a ucuz konut! 3 bin 187 TL taksitle!    

TOKİ Konya Karapınar 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Karapınar'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Karapınar'da  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya KKarapınar sosyal konut projesi...

Diyarbakır Kayapınar'da tapu sorunu büyüyor!

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesi Peyas Mahallesi'nde gecekondu ve kaçak yapılaşmayı engellemek için yapılan imar revizyonları, Şehir Plancıları Odası’nın itirazları sonrasında durduruldu. Bölge sakinleri ise tapuları olmadığı için doğalgaz ve internetten faydalanamadıklarını söyledi.

Fethiye'deki kaçak beach club inşaatı durduruldu!

Fethiye'nin Göcek Mahallesi’nde inşa edilen kaçak yapılmaya çalışılan beach club inşaatı çevre halkının müdahalesi sonucunda engellendi. 

Osmangazi'de kaçak yapı avı!

Bursa'da Osmangazi Belediyesi, Uludağ eteklerinde yer alan Soğukpınar Mahallesi’nde kaçak olarak inşa edildiği belirlenen prefabrik evi yıktı.

Bursa'daki kaçak villa yıkıldı!

Osmangazi Belediyesi, Uludağ eteklerinde bulunan Soğukpınar Mahallesi’nde imara aykırı şekilde inşa edilen kaçak villanın yıkımını gerçekleştirdi. 

İzmir Halkapınar-Otogar Metrosu başka bahara kaldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilmesi planlanan Halkapınar-Otogar Metrosu'nun yapım işinden çekildi. 531 milyon liraya mal olması planlanan projenin inşaatına başlanamıyor.

Diyarbakır Kayapınar'da kaçak yapıya geçit yok!

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi bölgedeki kaçak yapılar geçit vermiyor. Belediyeye ait park alanı üzerindeki kaçak yapılar yıkıldı.

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi kaçak yapılara göz açtırmıyor!

Park alanı üzerindeki kaçak yapıları tespit eden Kayapınar Belediyesi, park alanı üzerinde yapılan kaçak yapıları yıktı.

kaş çınar beach Haberi

kaş çınar beach

Son zamanlarda kaçak yapılarla gündemde olan Türkiye’nin gözde turizm bölgelerinden biri Kaş'ın İnceboğaz plajı için belediye ihale yaptı. Plaj alanın işletmesi için 6 metrekarelik büfe ihalesi yapıldı. İhaleyi kazanan işletmeci, büfenin yanına büyük bir tesis daha inşa etti. İşletme sorumlusu Alper Ünsal neden böyle yaptığını anlattı..


İşletme sorumlusu Alper Ünsal, “Bir tek büfe ile kirayı ödemem imkânsız. Normalde belediyenin yapması gerekirdi. Ben bunu kaçak olarak yaptım. Kaş’ta 50 plajdan 47’si böyledir. En az sıkıntılı yer yine bizimki” dedi.


Söz konusu yerlerden biri olan İnceboğaz Çınar Beach ile ilgili 25 Ağustos'ta ilgin. bir gelişme yaşandı.  Yıkım için bölgeye gelen ekipler, şikayete konu olan şezlong ve şemsiyelerin toplanmış olduğu tutanak altına alındı. Ekipler, yıkım işlemini ise yapamadı. İşletme yetkilileri, yıkıma karşı Antalya İdare...