28 / 04 / 2024

Kaş Gömbe Mahallesi

Kaş Gömbe Mahallesi

KAŞ Belediyesi'nin eylül ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

Kağıthane Gürsel Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Kağıthane ilçesi, Gürsel Mahallesi, 8456 ada, 45, 28, 33 parsel, 2159 ada, 9 parselin bir kısmı ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 15.09.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Kağıthane Gürsel Mahallesi imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Kağıthane İlçesi, Gürsel Mahallesi Muhtelif Parsellere İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planına göre 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulaması askıya çıkarıldı.

Kağıthane Gürsel Mahallesi'ndeki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kağıthane ilçesi, Mer'i Revizyon Nazım İmar Planlarına Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi Seyrantepe Mahallesi, Batı Kısmı Gürsel Mahallesi, 8483 ve 8486 adalar 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Kağıthane Gürsel Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Kağıthane ilçesi, Gürsel Mahallesi, 8871 ada, 12, 24 ve 27 parseller ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Kaç Gömbe'de panayır alanının inşaatı başlıyor!

Antalya'nın Kaş ilçesinin yayla merkezi olan Gömbe Mahallesi'nde yapılması planlanan panayır alanı projesinde inşaat çalışmalarına başlanıyor.

Beykoz Göztepe Mahallesi’nde kaçak yapılar yıkılıyor!

Beykoz Belediyesi tarafından Göztepe Mahallesi’nde yer alan kaçak yapıları yıkmak için ihale düzenlendi.

Kaş Gömbe Mahallesi'nde imar planı değişikliği!

KAŞ Belediyesi'nin eylül ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi başvuru işlemleri!

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi başvuru işlemleri başladı ve 30 Haziran 2016 gününe kadar devam ediyor. Projede taksitler 756 liradan başlıyor.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi alt gelir başvurusu!

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi alt gelir başvurusu başladı ve devam ediyor. Ev fiyatlarının 67 bin 773 TL'den başladığı projede peşinatlar 8 bin 133 liradan başlıyor.

Ankara Gülseren Mahallesi TOKİ Evleri başvurusu!

Ödeme planı kapsamında 240 aya varan vade imkanı sağlanan projede fiyatlar 67 bin 773 TL'den başlıyor. Ankara Gülseren Mahallesi TOKİ Evleri başvurusu başladı ve devam ediyor.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi başvurusu!

Ödemelere göre 180 aya kadar vade sağlanan projede fiyatlar 181 bin 433 TL'den başlıyor. TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi başvurusu başladı ve devam ediyor.

Bursa Gölyazı Mahallesi'nde arkeolojik kazı çalışmaları başladı!

Bursa Nilüfer Belediyesi, 2300 yıllık Gölyazı Mahallesi'nde arkeolojik kazı çalışmaları başlattı. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey "Çevre düzenlemesi yapılarak Kız Ada'nın kültür turizmine kazandırılması hedefleniyor" dedi.

Mamak Gülseren Mahallesi 1 ve 2. Etap TOKİ son başvuru!

214 konutluk Mamak Gülseren Mahallesi 1 ve 2. Etap TOKİ projesindeki daireler satışa çıkıyor. Peki, Mamak Gülseren Mahallesi 1 ve 2. Etap TOKİ son başvuru ne zaman?

Kaş Gömbe Mahallesi Haberi

Kaş Gömbe Mahallesi

Kaş Belediyesi eylül ayı meclis toplantısı Başkan Halil Kocaer'in yönettiği oturumda gerçekleştirildi. Gündem öncesi konuşan Başkan Halil Kocaer, "Kaş 10 günlük Kurban Bayramı tatilinde doldu taştı. Tüm oteller, pansiyonlarda yüzde 100 doluluk oranı yaşandı. Yaz boyunca doluluk yüzde 100'lerde oldu. Tarımda çiftçimizin aynı mutluluğu yaşaması en büyük arzumuz. Kaş'ta yeni butik otel yapımını artırmalıyız. Birçok kişi yer bulamadı. Var olan butik otellerin ve pansiyonların daha modern hale getirilmesini, restore edilmesini teşvik etmek zorundayız. Tatil boyunca park sorunu yaşandı. Kaş'ı koruyarak, sorunları çözmek zorundayız" dedi.


Ardından gündeme geçildi. Kaş'a bağlı Gömbe Mahallesi'nde bir hayırsever tarafından yaptırılmakta olan meslek lisesi, öğrenci yurdu ve camiyle ilgili imar değişikliği oyçokluğu ile kabul edildi. Gömbe Mahallesi merkezi, Kaş merkezi ve Çerçiler Mahallesi'ndeki imar değişiklikleri önerileri...