30 / 04 / 2024

Kaş marina doluluk oranı

Kaş marina doluluk oranı

ANTALYA'nın Kaş İlçesi'nde yaklaşık 4 yıl önce hizmete giren Kaş Marina'nın doluluk oranı her yıl artıyor. Çoğunlukla yabancı yatçıların tercih ettiği marina sayesinde ilçe ekonomisine de katkı sağlanıyor.

Barajların son durumu nedir? Barajlarda aktif doluluk oranı ne demek? İstanbul'da barajların doluluk oranı yüzde kaç?

Baraj doluluk oranı artan sıcaklıklardan dolayı merakla araştırılıyor. İşte 17 Mayıs 2023 barajların son durumu nedir? İşte detaylar!

Marina 24 Büyükçekmece daire fiyatları!

24 Gayrimenkul imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece Mimaroba'da hayata geçirilen Marina 24 projesi "İnsan İstanbul'dan başka ne bekler?" sloganıyla tanıtılıyor. İşte, Marina 24 Büyükçekmece daire fiyatları...

Marina 24: İnsan İstanbul'dan başka ne bekler?

Büyükçekmece Mimaroba'da 13 kilometre sahili olacak olan Marina 24 projesi "İnsan İstanbul'dan başka ne bekler?" sloganıyla tanılıyor. Projede 2 oda 1 salon daireler 621 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Marina Ankara’da Fırsatlarla Dolu Kazanç Festivali’nde son 45 daire!

Marina Ankara projesinde başlayan Kazanç Festivali ile Sinpaş Yapı Ankaralılara hayal ettikleri eve sahip olmaları için kaçırılmayacak son fırsatı sunuyor.

İngilizler en çok Kaş ve Kalkan'daki villaları kiralıyor!

Antalya’da oteller doluluk sorunu yaşarken, İngilizlerin Kaş- Kalkan’da kiraladıkları villaların şimdiden dolduğu ortaya çıktı.

Sinpaş Altın Kuleler ve Marina Ankara’da Kadınlar Günü indirimi!

Sinpaş Yapı, Çankaya Oran’da yükselen Türkiye’nin en büyük temalı konut projesi Altınoran’ın içinde altın gibi parlayan Altın Kuleler ve Ankara’nın ilk ve tek marinası Marina Ankara için kaçırılmayacak Dünya Kadınlar Günü fırsatı sunuyor.

Sinpaş Marina Ankara'da 5 bin TL peşinatla bir başka yaşayın!

Sinpaş Yapı Marina Ankara projesinde yeni bir kampanya düzenlendi. Sinpaş Marina Ankara'da 5 bin TL peşinatla bir başka yaşayın kampanyası detayları...

Marina Ankara'da 5 bin lira peşinatla bir başka yaşayın!

Sinpaş Marina Ankara projesinde 1+1'den 7,5+1'e kadar daire seçeneği bulunuyor. Marina Ankara'da 5 bin lira peşinatla bir başka yaşayın kampanya detayları...

Marina Ankara ile bir başka yaşayın, bir başka kazanın!

"Marina Ankara ile bir başka yaşayın, bir başka kazanın" sloganıyla yükselen proje Sinpaş Yapı imzası taşıyor. Projede 5 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

Marina Ankara'da bir başka yaşayın, bir başka kazanın!

"Marina Ankara'da bir başka yaşayın, bir başka kazanın" sloganıyla tanıtılan Sinpaş Marina Ankara'da daire fiyatları 319 bin 500 TL'den başlıyor. Projenin 2018 yılı Nisan ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Kaş'ta otel doluluk oranları yüzde 100'e ulaştı!

Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılmasıyla başlayan yoğunluk sonrası Kaş merkezdeki otel ve pansiyonlar doldu. Kalkan ve Patara’daki doluluk oranı ise yüzde 80’leri geçti.

İzmit'teki Antik Pub'ın yerine yapılan inşaat kaçak mı?

MHP'li Nazif Tannur, ihaleye verildikten sonra yıkılan, İzmit Marina Vapur iskelesi yanında bulunan Antik Pub'ın yerine yapılan inşaatın kaçak olduğunu iddia etti.

Kaş Marina'nın doluluk oranı arttı!

ANTALYA'nın Kaş İlçesi'nde yaklaşık 4 yıl önce hizmete giren Kaş Marina'nın doluluk oranı her yıl artıyor. Çoğunlukla yabancı yatçıların tercih ettiği marina sayesinde ilçe ekonomisine de katkı sağlanıyor.

Kaş marina doluluk oranı Haberi

Kaş marina doluluk oranı

Kaş'ta 2011 yılında hizmete giren ve Setur- MakYol ortaklığı tarafından işletilen Kaş Marina, ilçedeki ekonomik yaşamın canlanmasına önemli katkılar sağlıyor. 200 bin metrekarelik alanda hizmet veren Kaş Marina, Doğu Akdeniz'in en önemli yat limanı olma yolunda ilerliyor. 472 yat bağlama kapasitesine sahip Kaş Marina, şu anda yüzde 70'i Alman, Fransız, İngiliz, İtalyan ve ABD'lilere ait yabancı 400 yata hizmet veriyor. 



Yılda yaklaşık 2 bin yat tarafından ziyaret edilen Kaş Marina'da karaya çekilen yatların da bakım ve onarımı yapılıyor. 120 kişiye iş olanağı sağlayan marinaya yatını bağlayan yabancılar ilçe merkezinde kiraladıkları evler sayesinde ilçe ekonomisine de katkı sağlıyor. 



Türkiye'deki 45 marina içinde önemli bir durak noktası olan Kaş Marina'nın 1 yıl içinde yüzde 100 doluluğa ulaşması bekleniyor. Kaş Marina Müdürü Tuncay Özses,...