27 / 04 / 2024

Marina 24: İnsan İstanbul'dan başka ne bekler?

Marina 24: İnsan İstanbul'dan başka ne bekler?

Firma: 24 Gayrimenkul

Proje: Marina 24

Büyükçekmece Mimaroba'da 13 kilometre sahili olacak olan Marina 24 projesi "İnsan İstanbul'dan başka ne bekler?" sloganıyla tanılıyor. Projede 2 oda 1 salon daireler 621 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...



"İnsan İstanbul'dan başka ne bekler?" sloganıyla tanıtılan  Marina 24  projesi Büyükçekmece Mimaroba'da hayata geçiriliyor. 286 adet daireden meydana gelen projede 5 bşn metrekare ticari alan bulunuyor. 

2020 yılının Mart ayında teslim edilecdek olan Marina 24 fiyatları 86 metrekare ile 160 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip 2 oda 1 salon dairelerde 621 bin TL'den başlıyor. Fiyatlar dairelerin alanları ve şerhine göre farklılık gösteriyor. Projedeki dairelerin tiplarin 5 oda 1 saloana kadar çıkıyor. 

24 Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Marina 24 projesinde Sanat Sokağı, Marina Gurme ve Marina Çarşı, Performans Meydanı bulunuyor. Konumu itibarıyla sahil ve deniz ile iç içe geçen bir yaşam kurgusunu sunan Marina 24 projesinin ilham kaynağı, sahil yaşamının getirdiği huzur ve dinginlik.

13 kilometre sahile sahip olacak olan Marina 24 projesinde Mimaroba kültür merkezi, tematik çocuk oyun alanları, çim teras & pergolalar, tenis kortu & mini futbol, voleybol, basketbol sahaları, zen bahçesi, eğlence ve sağlıklı yaşam alanı, kum aktivite alanı,  kaydıraklı çocuk havuz, sonsuzluk havuzu, havuz bar, babalu çocuk aktivite merkezi, ıtırlı teras, tematik çocuk oyun alanları, şömineli teras, su gösteri alanı, mini gym & fitness, güneşlenme terası, sükûnet havuzu, botanik bahçesi, çocuk oyun alanı, amfi tiyatro, açık hava satranç, evcil hayvan parkı, akrobatik kaykay & paten pisti, seyir pergolaları, iskele, suya inen basamaklar, performans meydanı, 13 kilometre bisiklet & koşu parkuru, Marina 24 Gurme Merkezi & çarşı yer alıyor. 


Satış ofisi: Mimaroba Mahallesi  Ünlüsoy Caddesi  Fesleğen 1 sokak  NO. 8 Büyükçekmece/İstanbul

Tel: 0212 244 24 24
Web: http://www.marina24.com.tr


projeye sor



Geri Dön