17 / 07 / 2024

kaş tarihi bölge

kaş tarihi bölge

Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Munise Ozan, Kaş'ın doğal yapısı korunabilmiş ender turizm yörelerinden biri olduğunu belirterek, "Kaş Belediyesi tarafından başlatılan bazı yeni düzenlemelerle koylarımız tehdit altına girmiştir" dedi.

DAP Bölge Kalkınma İdaresi yüksek maaşlı personel alacak! Son başvuru tarihi 31 Ağustos! Acele edin!

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı’ndan yayımlanan ilanda alıma ilişki tüm bilgilere ver verildi.

Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge başvuruları başladı! Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge son başvuru tarihi ne zaman?

Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge başvuruları başladı. Peki Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge son başvuru tarihi ne zaman? İşte Kuzey Ankara Kent Girişi ile ilgili merak edilen detaylar...

Artı Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Avrupa Bölge Şubesi açıldı!

Artı Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Avrupa Bölge Şubesi Kağıthane’de  1 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile Suphi Akan Yucesu tarafından açıldı.

Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge son başvuru tarihi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge projesi için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Mersin Erdemli 2. Bölge başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mersin Erdemli 2. Bölge projesi için başvurular başladı. Proje için son başvuru tarihi 31 Aralık 2019 olarak belirlendi.

TOKİ Çorum 2. Bölge başvuruları 12 Aralık'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum 2. Bölge projesi için başvurular 12 Aralık 2019 tarihi itibariyle başlıyor.

Türkiye'de 16 alan 'kesin korunacak hassas bölge' listesinde!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla, 2016 yılından bu yana Türkiye'de bulunan 16 alan, 'kesin korunacak hassas bölge' listesinde yer aldı. Son olarak Kaş'ta bulunan Saklıkent'in de hassas bölge ilan edilmesiyle Antalya, 6 bölge ile liste başına yerleşti.

Büyükçekmece göl havzası imar planı değişikliğine bölge sakinlerden tepki!

İBB Meclisi’nde kabul edilen plan değişikliğiyle Büyükçekmece göl havzasında yapılaşmanın yasak olduğu bölge, Yeşilay için imara açıldı. Yapılacak binanın büyüklüğü ve kaç kat olacağı belirsiz.Bölge sakinleri imar planı değişikliğine tepkili.

Turkuaz Vadisi 4. Bölge TOKİ son başvuru tarihi!

Turkuaz Vadisi 4. Bölge TOKİ son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 12 adet konut bulunuyor.

TOKİ Turkuaz Vadisi 1. Bölge son başvuru tarihi!

TOKİ Turkuaz Vadisi 1. Bölge son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge son başvuru günü bugün!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge'de yer alan 652 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Bölge Parkı Ticarileri Kayabaşı teslim tarihi!

Bölge Parkı Ticarileri Kayabaşı teslim tarihi 36 ay sonra olarak planlanıyor. Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri'ne ön talep alımı başladı...

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 4. Bölge 1. Ve 2. Etap kura tarihi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Şanlıurfa Maşuk 4.Bölge 1. Ve 2.Etap Projesi'ndeki 1.364 konut kura ile satılıyor. İşte, TOKİ Şanlıurfa Maşuk 4. Bölge 1. Ve 2. Etap kura tarihi...

kaş tarihi bölge Haberi

kaş tarihi bölge

Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Munise Ozan, Kaş'ın doğal yapısı korunabilmiş ender turizm yörelerinden biri olduğunu belirterek, "Kaş Belediyesi tarafından başlatılan bazı yeni düzenlemelerle koylarımız tehdit altına girmiştir" dedi.


Kaş Belediyesi tarafından, Kaputaş ve İnceboğaz plajlarında büfe ruhsatıyla iş makineleri sokularak inşaatına başlanılan restoran, kafe, duş ve soyunma kabinleri ile tuvalet gibi yapılara yönelik açılan davada mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı vermesinin ardından, basın açıklaması yapan Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği, koyların korunmasını istedi. Cumhuriyet Meydanı'nda basın açıklaması yapan Dernek Başkanı Dr. Munise Ozan ve davanın avukatı Tuncay Koç, süreç hakkında bilgi verdi. İlçede yerleşik yaşayan yabancıların da katıldığı basın açıklaması, dernek üyesi Efe İnceoğlu tarafından İngilizce tercüme edildi.


'KOYLARIMIZ TEHDİT ALTINDA'

Dernek Başkanı Munise Ozan, Kaş İlçesi'nde her biri doğal sit...