24 / 05 / 2024

kasaba projesi 3.etap

kasaba projesi 3.etap

İş Bankası iştirakleri, Ömerli’de daha önce Koray Yapı ile yürüttüğü ‘Kasaba’ projesinin geri kalanını Altınhas Holding ile devam ettirme kararı aldı.

Yenişehir Rezerv Yapı Alanı 3. Etap imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Yenişehir Rezerv Yapı Alanı (Kanal İstanbul Projesi) 3. Etap 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde test sürüşleri tamamlandı!

Antalya'da hayata geçirilen 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde tüm testler başarıyla tamamlandı.  Varsak-Müze arasındaki yeni hat önümüzdeki hafta yolcu taşımaya başlayacak. 

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nde sona doğru!

Antalya Büyükşehir Belediyesi 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nde çalışmalar hızla devam ediyor. Son olarak katener direklerin tel bağlantılarının yapıldığı proje içerisinde yeni yaya üst geçitlerinin de yapımı tamamlandı.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde Varsak-Müze arası bağlantı sağlandı! 

Antalya'da devam eden 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde Varsak-Müze arası raylarla bağlantı sağlandı. 

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi 2 ayda tamamlanacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde Meltem Bulvarı üzerinde süren alt yapı çalışmalarını inceledi. Devam eden çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Böcek, Meltem etabında hayata geçirilen çalışmaların 2 ay içinde tamamlanacağını sözlerine ekledi.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap Sosyal Konut Projesi kura sonuçları 22 mayıs 2020!

KİPTAŞ Silivri 3. Etap Sosyal Konut Projesi kura sonuçları haberimizde yer alıyor. KİPTAŞ Silivri 3. Etap Sosyal Konut Projesi kura sonuçları çekildi. İşte KİPTAŞ Silivri 3. Etap Sosyal Konut Projesi 22 Mayıs 2020 kura sonuçları...

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nin inşaatı hızlandı!

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nin inşaatı hızla devam ediyor. Proje kapsamında Meltem Bulvarı'nın bir bölümü 23 Mart Pazartesi gününden itibaren trafiğe kapatılacak.

Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Projesi ihaleye çıkıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin ‘Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Yapım ve 29 yıl süre işletilmesi’ projesi revize edilmiş haliyle yeniden ihaleye çıkıyor...

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nin inşaatı tam gaz!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi 3. Etap Raylı Sistem Projesi çalışmaları kapsamında Akdeniz Üniversitesi Meltem kapısı önündeki katlı kavşakta asfalt döküm çalışmalarına başlandı. 

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nde son durum ne?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nde hummalı çalışma sürüyor. 

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde son durum ne?

Antalya Büyükşehir Belediyesi 3. Etap Raylı Sistem Projesi hız kesmeden devam ediyor. Otogar Kavşağı altından geçen tünellerin Sakarya Bulvarı kısmında kazı destek çalışmaları tamamlanırken,Batı Gar İstasyonunun kazısı devam ediyor.

TOKİ Manisa Yunusemre 3. Etap 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Manisa Yunusemre 3. Etap 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Manisa Yunusemre 3. Etap 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Manisa Yunusemre 3. Etap 2019 başvuru şartları neler? İşte TOKİ Manisa Yunusemre 3. Etap 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Malatya Arapgir 3. Etap 2019 projesi 22 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Malatya Arapgir 3. Etap 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Malatya Arapgir 3. Etap 2019 başvuru ne zaman bitecek? TOKİ Malatya Arapgir 3. Etap 2019 kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ Malatya Arapgir 3. Etap 2019 projesi 22 soruda tüm detaylarıyla...

kasaba projesi 3.etap Haberi

kasaba projesi 3.etap

İş Bankası iştirakleri, Ömerli’de daha önce Koray Yapı ile yürüttüğü ‘Kasaba’ projesinin geri kalanını Altınhas Holding ile devam ettirme kararı aldı.

Bunun için Altınhas Holding, 55 milyon lira bedelle Koray Yapı’nın 3. etaptaki arsalarını devraldı. Ardından ‘İş Koray’ olan geliştirici şirketin ismi ‘İş Altınhas’ olarak değiştirildi. Ortaklık sürecinin 6 ay önce başladığını kaydeden Altınhas Holding Yönetim Kurulu Başkanı İmam Altınbaş,  “90 yıllık bankacılık geleneğini arkasına alan Türkiye İş Bankası A.Ş’nin iştirakleri ve yatırımda 60 yıllık birikime sahip Altınhas Holding ortaklığında kurulan İş Altınhas birlikteliğinden doğan güç, Kasaba projesinin yeni etabının sağlam ve güvenilir temellerini atıyor. Bu deneyimlerin bir araya gelmesi hem güvence seviyesi, hem yatırım değeri hem de ihtiyaç duyulan yaşam konseptinin gerçeğe dönüşmesini...