18 / 07 / 2024

Kasaba projesi teslimleri

Kasaba projesi teslimleri

Kasaba konut projesinin üçüncü etabı Türkiye İş Bankası iştirakleri üe Altınhas Holding ortaklığında kurulan İş Altınhas İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

3. İstanbul Projesi daire teslimleri!

Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen 3. İstanbul projesinde fiyatlar 514 bin TL'den başlıyor. 3. İstanbul Projesi daire teslimleri ne zaman?

Tual Bahçekent Projesi daire teslimleri!

Tual Bahçekent projesi Dağ Mühendislik tarafından İstanbul Hoşdere'de konut ve ticaret alanları olarak hayata geçirildi. Tual Bahçekent Projesi daire teslimleri ne zaman?

Çobançeşme Karat 34 fiyatları!

Çobançeşme Karat 34 fiyatları 444 bin TL'den başlıyor. Karat 34 projesi teslimleri Haziran 2018'de yapılıyor...

MES Polaris Evleri Projesi!

Toplam 210 adet daireden meydana gelen MES Polaris proje 18 bin 358 metrekare alana yayılıyor. MES Polaris Evleri Projesi teslimleri Nisan 2016 yılında yapılması planlanıyor.

Kasaba Projesi'nin 3. etabı dünya markalarıyla buluşturuyor!

Toplamda 156 adet villa ve daireden oluşan Kasaba projesinin 3’üncü etabının yapımında birinci sınıf inşaat malzemeleri, iç dekorasyonunda ise dünyaca ünlü lüks markalar kullanılıyor.

Ömerli Kasaba projesi dekorasyonunda tercihini yaptı!

İş Altınhas tarafından Ömerli'de gerçekleştirilen; Kasaba projesinin 3'üncü etabındaki 156 villa ve dairenin ısı ve su tasarrufu ile enerji verimliliği maksimum seviyede olması amaçlanıyor.

Soyak Konforia Projesi Teslimleri Eylül 2017'de!

İstanbul Bahçeşehir'de yükselen Soyak Konforia projesi Teslimleri Eylül 2017'de yapılacak. Sone İstanbul projesi fiyatları 178 bin TL ile 709 bin 500 TL arasında değişiyor...

Kasaba Evleri'nin yüzde 45’i satıldı!

İş Altınhas tarafından hayata geçirilen Kasaba Projesi 3’üncü etap evleri yatırımcılardan yoğun ilgi görürken, ev almak isteyenlere de uygun ödeme seçenekleri sunuluyor. Projede ev fiyatları da 750 bin liradan başlıyor.

Kasaba'da evlerin yüzde 45'i 2 ayda satıldı!

İş Altınhas tarafından Ömerli’de hayata geçirilen Kasaba Projesi'nde 20 Nisan’da yapılan yeni etap lansmanından bu yana geçen 2 aylık sürede yüzde 45’i satıldı.

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Ofisleri Projesi!

Toplam bin 500 konut ve 200 ticari üniteden meydana gelen proje 50 bin kişiye istihdam sağlayacak. İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Ofisleri Projesi teslimleri 2018 yılında teslim edilecek.

Çekmeköy Kasaba 3.Etap teslimleri ne zaman?

120 aya kadar taksit imkanı sağlanan projede daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak farklı seçenekte tasarlandı. Peki Çekmeköy Kasaba 3.Etap teslimleri ne zaman?

Çekmeköy Kasaba 3.Etap teslimleri ne zaman?

120 aya kadar taksit imkanı sağlanan projede daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak farklı seçenekte tasarlandı. Peki Çekmeköy Kasaba 3.Etap teslimleri ne zaman?

Pendik Atlantik Life projesi teslimleri Nisan 2017'de!

Atlantik Yapı Tarafından hayata geçirilen Atlantik Life projesinin ön talep süreci başladı. Daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor.

Kasaba projesi teslimleri Haberi

Kasaba projesi teslimleri

Toplam 156 konut yer alacak üçüncü etap, Çekmeköy Ömerli'de 160 bin metrekare alan üzerine yapılacak. İlk etabı 15 yıl önce başlayan projede, dördüncü ve beşinci etaplar da planlanıyor. 



Projenin ilk iki etabında yer alan 290 villayı Koray Grup ile inşa ettiklerini söyleyen İş Altınhas Yönetim Kurulu Başkam Turgay Tanes, "Belediyenin değişmesi, plan sorunları nedeniyle bugüne kadar bekledik, ilk iki etaptaki ortağımız Koray Grup, üçüncü etapta payına düşen arsaları 55 müyon liraya Altınhas Holding'e sattı. Yeni iş ortağımız Altınhas Holding üel56 bağımsız bölümü 18 ayda tamamlamayı planlıyoruz" dedi. 5 etapta 850 villaya ulaşacaklarım belirten Tanes, projedeki 3,4 ve 5'inci etap için 600 müyon lira yatırım yapacaklarım düe getirdi. 



3'TE 1'İ SATILDI 

İlk iki etaptaki projelerde metrekare satış fiyatının 1.700 dolardan 5 bin dolara...