18 / 05 / 2024

Kasaplar Meydanı nerede

Kasaplar Meydanı nerede

İZMİR Büyükşehir Belediyesi, Buca Kasaplar Meydanı'nın altına yapacağı iki katlı otopark ile üstündeki meydan düzenlemesi için 20 Şubat'ta ihaleye çıkacak.

Gamador Meydan nerede? Gamador Meydan fiyat listesi!

Gamador Meydan nerede sorusunun yanıtı ve Gamador Meydan fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte vade farksız 36 ay taksit imkanı sunulan Gamador Meydan detayları...

Meydan Başakşehir nerede?

Meydan Başakşehir nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Meydan Başakşehir nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Manisa Meydan nerede?

Manisa Meydan nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Manisa Meydan projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

EON Meydan nerede?

Sultanbeyli'de Eon İnşaat imzası ile hayata geçirilen Eon Meydan projesi yarın resmen satışa çıkacak. 2020 yılında teslim edilecek projede 220 adet daire ile 54 dükkan yer alıyor. Peki Eon Meydan nerede yer alıyor?

İzmir Göç ve Mübadele Anı Evi yarın açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Buca Kasaplar Meydanı’nda restore ettiği 113 yıllık tarihi bina “Göç ve Mübadele Anı Evi” olarak hizmete açılıyor.

Çiğli Kasaplar Meydanı yeni yüzüne kavuştu!

Yatırımlarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğlililerin en eski buluşma mekanlarından biri olan “Kasaplar Meydanı”nı yeni yüzüne kavuşturdu.

E5 Meydan Sefaköy projesi nerede?

"Şehrin Kalbine Dokun" sloganıyla basına tanıtılan E5 Meydan Sefaköy projesi Torkam İnşaat ve Nar iş ortaklığı tarafından hayata geçirilecek. Peki E5 Meydan Sefaköy projesi nerede?

Çiğli Kasaplar Meydanı yeniden düzenleniyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli’deki “Kasaplar Meydanı”nı hem tören hem de dinlenme alanı olarak yeniden düzenlerken bölgeye estetik açıdan da değer katacak.

İzmir Buca Kasaplar Meydanı ve Yeraltı Otoparkı hizmete açıldı!

Süresinden önce tamamlanan "İzmir Buca Kasaplar Meydanı ve Yeraltı Otoparkı" projesi hizmete açıldı. Başkan Kocaoğlu, Buca’ya 2 milyar liralık yatırım daha yapacaklarını müjdeledi.

Buca Kasaplar Meydanı 4 Haziran'da hizmete giriyor!

Kamulaştırmalarla birlikte 12 milyon TL'ye mal olan "Buca Kasaplar Meydanı ve Yeraltı Otoparkı", 4 Haziran Cumartesi günü yapılacak törenle hizmete girecek.

Buca Kasaplar Meydanı’nda sona yaklaşıldı!

Buca’da 20 yıllık özlemde sona yaklaşılıyor. Yıllar yılı “yapıldı yapılıyor” beklentisiyle kaderine terk edilen Kasaplar Meydanı yepyeni görünümü ve işleviyle Bucalılarla buluşmak için artık gün sayıyor.

Buca Kasaplar Meydanı yaz başında açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca Kasaplar Meydanı’nın altında oluşturmaya başladığı iki katlı otoparkın inşaatını tamamladı. Şimdi sıra üst düzenlemelere geldi. Meydan, sözleşmedeki tarihten önce bitirilerek yaz başında hizmete açılacak.

Meydan Halkalı nerede?

Meydan Halkalı Konutları için 12 ay vade imkanı sağlanıyor. Toplamda 287 konut ve 56 ticari birimin yer aldığı proje 8 bin 800 metrekarelik alan üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Meydan Halkalı nerede?

Kasaplar Meydanı nerede Haberi

Kasaplar Meydanı nerede


Büyükşehir Belediyesi, tam otomatik olan Alsancak katlı otoparkı ile Hatay Pazaryeri Katlı Otoparkı, Alsancak Spor Salonu Yeraltı Otoparkı ve Kültürpark Yeraltı Otoparkı'nın ardından, şimdi de Buca'ya bir yeraltı otoparkı ve meydan düzenlemesi kazandırmak için 20 Şubat 2015 tarihinde yapım ihalesine çıkıyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından projesi hazırlanan düzenleme kapsamında, 150 araç kapasiteli iki katlı yer altı otoparkı inşa edilecek. Toplam 6 bin 271 metrekarelik alanda uygulanacak projeyle yeraltı otoparkının üst kısmı, Bucalıların hoşça vakit geçirecekleri bir mekan haline getirilecek. 

Platform şeklinde yapılacak meydan düzenlemesi kapsamında tören alanı ve yeşil alanlar oluşturularak oturma grupları yerleştirilecek. Gezinti yerleri, kafeterya, heykel alanı ve yeni su elemanları ile birlikte Buca Kasaplar Meydanı'nın, ilçeye yakışır modern bir görünüm kazanması amaçlanıyor.



1 MİLYON TL'LİK KAMULAŞTIRMA

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca...