10 / 05 / 2024

kasım 2016da kaç konut satıldı

kasım 2016da kaç konut satıldı

Geçen yıl ülke genelinde 1 milyon 289 bin 320 ev satılmış ve tarihi rekor kırılmıştı. Bu yılın 11 ayında ise satılan konut sayısı 1 milyon 198 bin 740 oldu. Aralıkta 90 bin 580’den fazla ev satılırsa yeni bir rekora imza atılacak.

Kasım 2023 enflasyon verileri ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Merakla beklenen enflasyon verileri için geri sayım başladı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanacak olan kasım ayı enflasyon verileri, dükkan sahipleri ve kiracılar tarafından da sorgulanıyor. Peki 2023 kasım ayı enflasyon verileri ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Dolar rekor tazeledi! 1 dolar bugün kaç TL? Dolar kaç lira? 28 Kasım Salı dolar alış satış fiyatı!

Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününde rekor tazeledi. Son üç aydır yükselişe geçen dolar bugün de yükselemeye devam ediyor. 1 dolar bugün kaç TL? Dolar kaç lira? 28 Kasım Salı dolar alış satış fiyatı.

27 Kasım Pazartesi dolar ne kadar oldu? Euro bugün kaç TL? Kasım 2023 euro ve dolar fiyatları

Dolar ve euro kurunda son durum vatandaşlar tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Cuma günü 28,91 TL ile yeni rekoruna imza atan dolar kuru bugün ne kadar oldu? 27 Kasım Pazartesi dolar kaç lira? Kasım 2023 euro ve dolar fiyatları...

Dolar/TL yeni rekoruna imza attı! Bugün dolar ne kadar oldu? 1 dolar kaç TL? 24 Kasım dolar kuru

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar/TL kuru yeni rekoruna imza attı. Haftanın son işlem gününde dolar ne kadar oldu? Bugün dolar kaç lira? 1 dolar kaç TL? 24 Kasım dolar kuru.

Altın yükseliyor! Son dakika çeyrek, gram, Cumhuriyet altını kaç TL? 16 Kasım Perşembe altın fiyatları

16 Kasım Perşembe altın fiyatları güne yükselişle başladı. Son zamanlarda düşüşe geçen altında bugün dengeler değişti. Peki Son dakika çeyrek, gram, tam, Cumhuriyet altını kaç TL? 16 Kasım Perşembe altın fiyatları.

Dolar ve eurodan yeni rekor geldi! 15 Kasım Çarşamba dolar ne kadar? Euro bugün kaç TL oldu? Son dakika döviz kurları

Yukarı yönlü hareket eden dolar ve euro/TL kuru güne yeni rekorla başladı. Peki bugün dolar/TL ne kadar oldu? Euro kaç lira? 15 Kasım 2023 Çarşamba güncel döviz kurları.

Dolar ne kadar oldu? Euro/TL bugün kaç TL? 13 Kasım Pazartesi döviz kurları

Dolar ve euro kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Güncel dolar ve euro kuru alış satış fiyatı araştırılıyor. Peki dolar bugün ne kadar oldu? Euro bugün kaç lira? 13 Kasım Pazartesi dolar/TL kuru.

Dolar yükseliyor! Bugün dolar ne kadar? Dolar kaç TL? 9 Kasım Perşembe dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru haftanın dördüncü işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Peki Bugün dolar ne kadar? Dolar kaç TL? 9 Kasım Perşembe dolar/TL kuru...

Dolar zirveye merdiven dayadı! 8 Kasım dolar kaç TL? Bugün dolar ne kadar?

Dolar/TL kuru zirvelere yakın işlem görürken yatırımcılar güncel dolar kurunu merak ediyor. Peki bugün dolar kaç lira? 8 Kasım 2023 dolar/TL kuru.

4 Kasım Cumartesi dolar kaç TL? Bugün dolar ne kadar oldu? Dolar yatırımcıları acil baksın!

Dolar/TL kuru dün güne 28,33 liradan başlamıştı. Dolardaki yükseliş bugün de devam ediyor. Peki 4 Kasım Cumartesi dolar kaç TL? Bugün dolar ne kadar oldu? Dolar yatırımcıları acil baksın! İşte son dakika dolar kuru...

İş yeri kasım ayı kira artış oranı açıklandı mı? Kira artış oranı yüzde kaç oldu?

Kira artış oranı, her sene için TÜFE (Tüketici Fiyat Endeksi) ve TEFE (Üretici Fiyat Endeksi) gibi ekonomik göstergelere göre belirleniyor. Peki, kasım ayı kira artış oranı yüzde kaç oldu? İşte detaylar...

Kasım 2023 yeni kira zammı ne kadar, kaç TL oldu? İşte 3 Kasım TÜİK iş yeri, dükkan kirası hesaplama!

Türkiye'deki mülk sahipleri ve kiracılar Kasım ayı kira artış oranlarının ne kadar olacağını sorguluyor. Peki, Kasım 2023 yeni kira zammı ne kadar, kaç TL oldu? İşte detaylar...

Canlı altın fiyatları: Bugün altın bilezik fiyatları ne kadar? 1 Kasım Çarşamba 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Son dakika altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde altın alıp satmak isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları bugün güne düşüşle başlamıştı. Peki bugün altın bilezik fiyatları ne kadar? 1 Kasım Çarşamba 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik alış satış fiyatı kaç TL?

kasım 2016da kaç konut satıldı Haberi

kasım 2016da kaç konut satıldı

ÜLKE genelinde yapılan konut satışı kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 1.8, geçen yılın aynı dönemine göre de yüzde 25.1 arttı. Geçen ay 132 bin 655 kişi ev sahibi olurken yılında 11 ayında bu sayı 1 milyon 198 bin 740 kişiyi buldu. Geçen yıl konut satışlarında tarihi rekor kırılmış ve 1 milyon 289 bin 320 kişi ev satın almıştı. 2016 yılında yaşanan ekonomik ve siyasi sorunlara karşın konuta olan talebin sürdüğünü belirten gayrimenkul sektörü temsilcileri yeni rekor beklediklerini dile getiriyor. Aralık ayında 90 bin 580’den fazla ev satışı yapılırsa konutta yeni bir rekora imza atılmış olacak.


KAMPANYA VE FAİZ ATAĞI

Konut satışlarında yaşanan artışta bu yıl hem kamu hem de özel sektör tarafından atılan adımlar etkili oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip...