06 / 05 / 2024

Kasım Kayıhan

Kasım Kayıhan

Atatürk Kültür Merkezi alanı dördüncü bölgede yapımı devam eden Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Konser Salonu ve Koro Çalışma Binaları şantiyesine Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından dün denetim yapıldı.

Dicle Vadisi'nde 10,5 milyon dönümlük sahada rekreasyon alanı oluşturuldu!

Kasım Kayıhan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Diyarbakır'da Dicle Vadisi'nde 10,5 milyon dönümlük bir sahada rekreasyon alanı oluşturduğunu ve hedeflerinin tüm şehirlerde çarpık ve çürük yapıları ortadan kaldırmak olduğunu belirtti...

6,5 milyon yapı elden geçirilecek!

Kentsel dönüşüm projesi kapsamında 6,5 milyon çürük yapı elden geçirilecek, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürü Kayıhan: Kentsel dönüşüme uğramış konut sayısı 150 bin, yıl sonunda 200 bine ulaşacağız" dedi...

Kasım verileri iç açıcı gelmedi, ihracatla ithalat arasındaki uçurum derinleşiyor!

Türkiye'nin Kasım ayındaki dış ticaret verilerinden pek de sevindirici haber gelmedi Kasımda ihracat yüzde 2,1 artarken, ithalat ise 14 olarak kayıtlara geçti.

Emekli ve işsiz vatandaşlar ödemeyecek! Kasım ayının sonuna kadar süresi var!

Emekli, işsizler ve ev hanımları emlak vergisi ödemiyor. Bu süre de kasım ayının sonuna kadar uzatıldı. İşte detaylar!

Kahramanmaraş Büyükşehir Kasım ayı toplantısı gerçekleşti!

Kahramanmaraş Büyükşehir Kasım ayı toplantısında Onikişubat Pınarbaşı Mahallesi 6673 ada 1 nolu parsel, 9157 ada 1 nolu parsel, 9158 ada 1 nolu parselde kayıtlı taşınmazların satışı ile ilgili teklifi oybirliğiyle kabul edildi.

Kayıhan İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kayıhan İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Muhammet Hasan Kopuz ve M. Hüseyin Kopuz imzasıyla kuruldu.

Gayrimenkul sektörü Kasım ayında harekete geçti!

Siyasi belirsizliğin sona ermesi gayrimenkul sektörünü harekete geçirdi. Aylardır yeni projelerini satışa sunmak için bekleyen şirketler kayıpları yılın son 2 ayında telafi için çalışacak. Kasım'da 7 bin 500 markalı konutta satış ve ön satış başlayacak.

Contract Hotel (COHO) Expo Fuarı 11 Kasım'da başlıyor!

Bursa’nın ev sahipliğinde Türkiye’de ilk kez düzenlenecek Contract Hotel (COHO) Expo Fuarı’na ilgi büyük. 11-14 Kasım tarihlerinde yapılacak fuar için şu ana kadar 150 firma kayıt yaptırdı.

Pamukkale Kayıhan'a Kültür ve Yaşam Merkezi inşa edilecek!

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Kayıhan mahallesine 50 milyon liralık yatırımla "Kayıhan Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi" inşa edileceğini açıkladı. Kayıhan Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi'nin tanıtım toplantısı, Dedeman Park Otel'de yapıldı.

Ataşehir su kesintisi 18 Kasım 2014!

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir ilçesinin Kayışdağı mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 18 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 11:00 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Ataşehir su kesintisi 17 Kasım 2014!

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir ilçesinin Kayışdağı mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 17 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 11:00 civarında bitirilmesi öngörülüyor..

Kayıhan Yapı ve Scon Yapı Kartal'da dönüşüme girdi!

Kayıhan Yapı ve Scon Yapı işbirliği, Kartal'da kentsel dönüşüme imza atıyor. İki firmanın dönüşüm projesi Cordella Tvvins'te satışta olan konutların fiyatları minimum 239 bin TL'den başlıyor.

Sultangazi su kesintisi 11 Kasım 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Sultangazi ilçesinin Zübeyde Hanım ve 75. yıl mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 11 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 14:00 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Sultangazi su kesintisi 9 Kasım 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Sultangazi ilçesinin Zübeyde Hanım mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 9 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 13:30 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Profesyonel Konut Sitesi Yönetimi Sertifika Programı 1 Kasım'da başlıyor!

Profesyonel Konut Sitesi Yönetimi Sertifika Programı, Arel Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi'nde 1 Kasım 2014 tarihinde başlıyor. Son kayıtların yarın yapılacağı program 9 Kasım'da ise tamamlanacak.

Kasım Kayıhan Haberi

Kasım Kayıhan


Dün (22 Şubat 2015 Pazar günü), Yapı İşleri Genel Müdürü Kasım Kayıhan Ankara’da yapımı devam eden ve yapı kontrollüğü İl Müdürlüğü tarafından yürütülen Kültür ve Turizm Bakanlığı Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Konser Salonu ve Koro Çalışma Binaları inşaatında incelemelerde bulundu. Tüm şantiye alanını inceleyen Kasım Kayıhan ve Türk Mühendisler ve Mimarlar Birliği yönetimi ve üyelerine alanda yapılan çalışmalarla ilgili olarak İl Müdürü Banu Aslan Can tarafından bilgi verildi. İnceleme esnasında İl Müdür Yardımcıları, ilgili Şube Müdürleri ve Kontrol teşkilatı da hazır bulundu.


Ankara’nın Başkent olma vasfını tamamlayıcı nitelikte kendisine layık bir Konser Salonu yapabilmek amacıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ((mülga) Bayındırlık ve İskan Bakanlığı) tarafından uluslararası bir yarışma projesi düzenlenmiş ve seçilmiş olan proje 1995 yılında tarafından 2886 Sayılı yasa ile...