29 / 04 / 2024

kasımda kaç konut satıldı

kasımda kaç konut satıldı

TÜİK Kasım 2017 Konut Satış İstatistikleri açıklandı. Konuyla ilgili Okkalar İnşaat, Hasanoğlu İnşaat, Keleş İnşaat ve TESA Yapı'nın patronları yorumlarını paylaştı. 

Konut satışında tarihi rekor gelecek!

Yılın 11 ayında Türkiye genelinde 2015'in aynı dönemine göre yüzde 4,5 artarak 1 milyon 200 bine yaklaşan konut satış rakamlarının, yıl sonunda en az 1 milyon 300 bini bulması ve Cumhuriyet tarihinin yeni rekorunun kırılması bekleniyor.

Konut satışlarındaki artış sevindirici!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2016 Kasım ayı verilerine göre, konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 25,1 oranında arttı. İnşaat şirketi patronlarını konuya ilişkin görüşlerini paylaştı..

Hollanda’da son 6 aydır konut fiyatları yükselmeye devam ediyor! Ortalama konut fiyatları 421 bin euroyu aştı!

Hollanda’da son altı ayda konut fiyatları peş peşe yükselmeye devam ediyor. Kasımda ortalama konut fiyatı 421 bin euroyu aştı.

İnşaat Malzemesi Sanayi Bileşik Endeksi kasımda 71,24 puana geriledi!

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan İnşaat Malzemesi Sanayi Bileşik Endeksi Kasım 2023 sonuçları belli oldu. Bileşik Endeks, kasımda bir önceki aya göre 0,06 puanlık düşüşle 71,24 puana geriledi. 

Kadın-erkek konut arama oranı tersine döndü! Kasım ayında en çok konut arayan kadınlar oldu! 

Türkiye genelinde kasımda konut arayanların çoğu kadınlar oldu. Kasımda konut arayanların yüzde 44'ü kiralık yüzde 56'sı ise satılık konut aradı. 

Konut satışlarında düşüş: Yabancılar Türkiye'den kaç adet konut aldı?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) kasım ayı konut satış istatistiklerini açıkladı. Konut satışları bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 20,6 azalarak 93 bin 514 oldu. Peki, Yabancılar Türkiye'den kaç adet konut aldı?

Kıbrıs'ta gizemli nüfus çıkmazı! Kaç konut ve iş yeri olduğu bilinmiyor! 

Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği Başkanı Raif Çukurovalı Kıbrıs'ta kaç konut ve işyeri binası olduğunu bilmediklerini açıkladı. 

Viva Perla Projesi nerede? Viva Perla projesinde kaç konut var?

Tarhan İnşaat imzasıyla inşa edilen Viva Perla Projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, Viva Perla Projesi nerede? Viva Perla projesinde kaç konut var? İşte detaylar...

TOKİ Bursa 2023 projesi için resmen Temmuz müjdesi geldi! Bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor!

TOKİ Bursa 2023 projesi için resmen Temmuz müjdesi geldi... Bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor... İşte TOKİ Bursa 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Ordu 2023 projesiyle bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ordu Aybastı 2023 projesiyle bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor... İşte TOKİ Ordu projesi detayları...

TOKİ Elazığ projesi için Haziran 2023 müjdesi geldi! Bakın bu ilçeye kaç konut geliyor!

TOKİ Elazığ projesi için Haziran 2023 müjdesi geldi... Bakın bu ilçeye kaç konut geliyor... İşte TOKİ Elazığ projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

580 milyar TL deprem vergisi toplanmış! Bu paralar ile kaç konut yapılabilir? İşte senelerdir toplanan paranın hesabı!

Büyük depremin ardından 1999 yılından itibaren uygulanan deprem vergisi gündeme geldi. Bu altı kalemlik vergilerin 5'i kaldırılsa da 1 tanesi hala vatandaştan tahsil ediliyor. Deprem vergisi ile kaç konut yapılabilir? İşte senelerdir toplanan paranın hesabı!

Gram altın kasımda bu seviyede olacak!

Altın kasımda bu rakama kadar yükselecek. Ekonomistler az önce açıkladı. İşte altının kasım ayında göreceği o seviye…

Gram altın kasımda o rakamı görecek!

Altın kasımda bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! İşte altının kasım ayında göreceği o rakam…

Altın kasımda bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Şimdi bakmayan pişman olur!

Yatırımcıların en çok araştırdığı konular arasında yer alan altın fiyatlarının kasımda göreceği seviye açıklandı. Analistler son uyarıyı yaptı! İşte gram altının kasımda göreceği o rakam…

kasımda kaç konut satıldı Haberi

kasımda kaç konut satıldı

Keleş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İlker Keleş: Türkiye yabancı yatırımcı için hala cazip ve güvenilir bir pazar



Yabancılara yapılan konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 21,4 artmasında son dönemlerde Ortadoğu’da yaşanan gelişmelere dikkatlice bakmak gerektiğini düşünüyoruz. Türkiye pek çok yabancı uyruklu vatandaşa ev sahipliği yapıyor. Ülkemizde en az 1 milyon dolarlık gayrimenkul satın alan ya da en az 2 milyon dolar yatırım yapan yabancıya Türk vatandaşlığı verilmesinin yasalaşmasıyla birlikte, bu kişilerin Türkiye’de ev sahibi olmak konusunda talepleri her geçen gün artıyor. Öte yandan Körfez bölgesinde huzur ve istikrarın bozulmasıyla birlikte güvenli bölge olan Türkiye'ye ilgi büyük oranda artıyor. Bugün açıklanan rakamlar da ülkemizin yabancı yatırımcı için oldukça cazip ve güvenilir bir pazar olduğunu...