06 / 05 / 2024

kasımoğlu inşaat kentsel dönüşüm projeleri

kasımoğlu inşaat kentsel dönüşüm projeleri

İnşaat ve enerji sektörlerinde yatırımları bulunan ve son yıllarda Kadıköy'de kentsel dönüşüm projelerine başlayan Kasımoğlu İnşaat, projelerinde ev sahiplerine enerjiyi %20-30 daha uygun fiyatlarla verebilmek için yatırımlarını hızlandırdı.

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Kasımoğlu Emlak İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasımoğlu Emlak İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tilbaç tarafından kuruldu.

Kasımoğlu Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasımoğlu Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ünver tarafından kuruldu.

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Çalımoğlu İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Çalımoğlu İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Çalım  tarafından kuruldu. 

Selimoğlu İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Pana Yapı'nın sahibi olduğu Selimoğlu İnşaat tarafından Kadıköy Fikirtepe'de başlatılan kentsel dönüşüm projesinde inşaat durunca yüzlerce kişi mağdur oldu. Mağdurlar, Şişli Tanju Okan Parkı'nda bir araya gelip, eylem yaptı.

Ali Nuhoğlu: İnşaat sektöründe en parlak kent İzmir!

Nuhoğlu İnşaat Çeşme'de hayata geçirdiği Marinera Çeşme projesini geçtiğimiz günlerde görücüye çıkardı. İzmir'deki yatırımlarına devam edeceklerini belirten Nuhoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu inşaat sektöründe en parlak kentin İzmir olduğunu söyledi.

Mustafa Karslıoğlu: İnşaat sektörü canlandı!

Adana Kamu Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Türkiye'nin yakın gelecekte aydınlık günlere kavuşacağını söyledi. Karslıoğlu, inşaat sektöründe hızlı canlanma başladığını söyledi.

Ağcaoğlu İnşaat kentsel dönüşüm projelerine hız verdi!

1989 yılında temeli atılan ve 1996 Ayılından itibaren kurumsal bir yapıda faaliyetlerini devam ettirmeye başlayan Ağcaoğlu İnşaat, İstanbul Anadolu yakasında birçok projeyi başarılı bir şekilde tamamlayarak hayata geçirdi.

Yunusoğlu İnşaat'tan 75 bin metrekare inşaat sözü!

Gelecek projelerini anlatan ve gündemi değerlendiren Yunusoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yunusoğlu, "2017'de toplam 75 bin metrekare inşaat sözü veriyoruz" diye konuştu.

Nil Tiritoğlu inşaat malzemeleri sektöründe ezber bozdu!

Mimar Nil Tiritoğlu; 2010 yılından bu yana inşaat malzemeleri sektörünün yenilikçi, ezber bozan yüzü oldu. Tiritoğlu sahip olduğu girişimci ruh ile sektörel algıları baştan aşağıya değiştirdi.

Bekir Karahasanoğlu: İnşaat sektöründe yatırımlar artacak!

BEKAŞ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Karahasanoğlu, yaşanan gelişmelerin Rusya ve Türkiye de olumsuz etkilediğini ancak sonrasında inşaat sektörüyle barış tohumlarının atıldığını söyledi.

kasımoğlu inşaat kentsel dönüşüm projeleri Haberi

kasımoğlu inşaat kentsel dönüşüm projeleri

1970'li yıllardan itibaren tekstil sektöründeki faaliyetlerinde iş dünyasında saygın bir yer edinen Kasımoğlu ailesi, gayrimenkul ve inşaat sektöründe de hatırı sayılır yatırımlar gerçekleştirdi. Son yıllarda enerji sektöründe özellikle yenilenebilir enerji yatırımları gerçekleştiren Kasımoğlu ailesi, inşaat sektöründeki projelerini Kasımoğlu İnşaat kurumsal çatısı altında sürdürüyor. 


Kasımoğlu İnşaat'ın güçlü sermaye yapısı ve yenilikçi anlayışı ile gayrimenkul sektöründe farklı bir kulvarda değerlendirilmesi gerektiğini belirten şirketin Boğaziçili Genel Müdürü İnşaat Mühendisi Rüştü Dücan" Kasımoğlu İnşaat olarak çevre dostu, enerji verimliliğini önemseyen, çevresine ve içerisinde yaşayanlara değer katan projeler gerçekleştirdiklerini ifade etti. Bu söylediklerini, projelerinde kullanacakları asansörlerin, kullandıkları enerjinin %40 nı geri verecek bir sistemle yapacaklarını belirten Rüştü Dücan, ayrıca Carbon Footprint'i (Karbon Ayak İzi) Türkiye'de dikkate alan ilk ve tek inşaat şirketi olduklarını da sözlerine...