29 / 04 / 2024

kasımpaşa stadı tribün

kasımpaşa stadı tribün

Kasımpaşa R. Tayyip Erdoğan Stadı’ndaki maçları televizyondan seyredenler tribünün ortasında bir ağaç ve evden oluşan çıkıntıyı görünce şaşırıyor. Ağaç ve ev için tribün içeri çekilmiş sanıyor.

1941 yılında Kasımpaşa- Halıcıoğlu sahil yolu inşaatı 80 bin liraya yapılmış!

1941 yılında Kasımpaşa-Halıcıoğlu sahil yolu projeleri İstanbul Belediyesi tarafından hazırlanmış. Söz konusu proje için 80 bin liralık bütçe hazırlanmış.

Kasımpaşa'daki Liman İşletmesi'nin temeli 1937 yılında atılmış!

Kasımpaşa'daki Liman İşletmesinin temeli 1937 yılında atılmış. 1937 yılındaki temel atma töreninde Deniz Kumandanlığı ve Liman İşletme Müdürlüğü proje için imza atmış...

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın fırladı! Çeyrek altın resmen uçtu! 23 Kasım Perşembe altın fiyatları

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı öncesi resmen fırladı. Çeyrek altın fiyatı ise adeta uçuşa geçti. Bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira? 23 Kasım 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatları uçtu! Altın almak isteyenler hemen bu rakamlara bakın! 17 Kasım 2023 Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının belli olması ile beraber yükselişe geçti. Dolar aşağı yönlü hareket ederken, altın fiyatları resmen uçtu. Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar? 17 Kasım 2023 Cuma altın fiyatları.

Altın yükseliyor! Kapalıçarşı'da 1 gram altın ne kadar oldu? 10 Kasım Cuma canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altın fiyatları bugün yükselmeye başladı. Peki 1 gram altın ne kadar oldu? 10 Kasım Cuma canlı altın fiyatları.

Altın düşüyor! Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 8 Kasım Çarşamba altın fiyatları

Altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Haftanın üçüncü işlem gününde de aşağı yönlü hareketlerine devam ediyor. Bugün altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 8 Kasım Çarşamba altın fiyatları...

Trendyol Kasım indirimi hangi gün, ne zaman? 11.11 Süper Alışveriş Günleri ne zaman başlayacak? 

Kasım ayının gelmesiyle birlikte indirim kampanyaları peş peşe açıklandı. Peki, Trendyol Kasım indirimi hangi gün, ne zaman? 11.11 Süper Alışveriş Günleri ne zaman başlayacak?

Gram altında fırtına değil resmen kasırga geliyor! Gram altın o gün 1.200 TL'yi aşacak! Bakmayan bin pişman olacak

Gram altın fiyatı bugün 1178 TL seviyesi ile rekor kırdı. Yatırımcılar ise grama altında bir sonraki seviyesini merak ediyor. Gram altında fırtına değil resmen kasırga geliyor! Gram altın o gün 1.200 TL'yi aşacak! Bakmayan bin pişman olacak...

Altın bugün ne kadar? 30 Kasım 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların yanıtları araştırılıyor. Gram altın 1.048,89 liradan satılıyor. 30 Kasım 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın üçüncü gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 30 Kasım altın fiyatları!

Altın fiyatlarında fırtına öncesi sessizlik! 1 gram bile altını olanlar acil bakın! 30 Kasım 2022 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftaya yükselişle başlamıştı. Bugün ise altın fiyatları sakin seyrine devam ediyor. Kritik açıklamalar ve veriler öncesi altın fiyatlarında fırtına öncesi sessizlik yaşanıyor. Peki bugün piyasalarda neler olacak? Altın fiyatları ne kadar oldu? 30 Kasım 2022 canlı altın fiyatları...

Altın bugün ne kadar? 29 Kasım 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların yanıtları araştırılıyor. Gram altın 1.049,43 liradan satılıyor. 29 Kasım 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın ikinci gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 29 Kasım altın fiyatları!

İş Bankası yeni kampanyasını açıkladı! Bu fırsatı sakın kaçırmayın! 30 Kasım'a kadar hemen bakın!

Türkiye'nin en tanınan bankaları arasında yer alan İş Bankası yeni kampanyasını açıkladı. Hemen buraya bakın! 30 Kasım'a kadar siz de yararlanabilirsiniz. İşte kampanya ayrıntıları...

Ziraat Bankası'nda 30 Kasım'a kadar herkes bu hediyeden faydalanabilecek! Sonra ah veya vah demeyin

Ziraat Bankası tarafından önemli bir kampanya başlatıldı. 30 Kasım'a kadar Ziraat Bankası'nın şartlarını yerine getiren vatandaşlar bu kampanyadan faydalanabilecek. İşte kampanya hakkındaki tüm detaylar...

kasımpaşa stadı tribün Haberi

kasımpaşa stadı tribün

Kasımpaşaspor’un stadı olan Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu, bu yıl Beşiktaş’ın da bazı maçlarını burada oynamasından dolayı daha bir gözönünde.


Maçları televizyondan takip edenler karşı tribünün tam ortasındaki çıkıntıya takılıyor. Televizyon görüntüsü o çıkıntının ağaçlı bir evden kaynaklanıyormuş gibi bir yanılgı yaratıyor. Ancak stadın dışına çıkılıp bakıldığında o çıkıntının bir ağacın kesilmemesi için ve evlere de bir yol açmak amacıyla mecburiyetten oluştuğu görülüyor.


Stadı tam ortadan gören balkonlu evler ise özellikle derbi maçlarda ‘loca’ haline geliyor. Bilet fiyatları çok pahalı olmasa da semt sakinleri, maçları izlemek için sahayı net bir şekilde gören evlerde yerlerini alıyor. 



Görüş kapandı


Çevredeki apartmanlar, stadyum restore edilmeden önce sahayı net bir şekilde görebiliyordu. Ancak, yaklaşık 3 yıl önce restore edilerek, kapasitesi 14 binin üzerine çıkarılan stadyumun yükselen duvarları nedeniyle...