02 / 05 / 2024

KASKİde iki ihale sonuçlandı

KASKİde iki ihale sonuçlandı

KASKİ Genel Müdürlüğü’nce iki ihalenin açık ihale usulüne göre gerçekleştirilerek teklif fiyatlarının toplandığı belirtildi. İhaleler Yönetim Kurulu Toplantı Salonu’nda yapıldı ve KASKİ'nin resmi sayfasından canlı olarak verildi.

Ford'un Türkiye'de iki yeni aracı görücüye çıkacak...

Ford'un Avrupa'daki ticari araç üssü olan Ford Otosan, tasarım, mühendislik ve üretim sorumluluğunu üstlendiği yeni nesil Ford Tourneo Courier ve Transit Courier'i kombi ve van gövde seçenekleriyle Türkiye’de pazara sunduğunu açıkladı. İşte haberin detayları...

Nevşehir’de iki arsa satılacak! İhale tarihi 13 Aralık!

Nevşehir ili, Ürgüp ilçesinde iki adet arsa satışa çıktı. Arsaların fiyatı belli olurken, açık teklif usulüyle satılacak.

TOKİ Edirne projesi için yeni ihale tarihi belli oldu!

Dar ve orta gelirli aileleri uygun ödeme koşulları ile konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Edirne projesinin de yeni ihale tarihini açıkladı. TOKİ Edirne projesinde 156 adet konut yer alacak.

TOKİ'den Edirne'ye 449 konutluk iki yeni proje geliyor! İhalesi bugün!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Edirne'de iki yeni proje inşa edilecek. Merakla beklenen projelerin ihalesi bugün yapılacak. 

BİM'de iki gün sonra indirim fırtınası esecek! Yetişen sepetine tek tek ekleyecek: BİM 22 Eylül 2023 aktüel kataloğu

BİM'in 22 Eylül tarihli aktüel ürünleri yayımlandı. BİM'de iki gün sonra indirim fırtınası esecek! Yetişen sepetine tek tek ekleyecek. İşte yeni katalog ve fiyat listesi...

İngiltere'de iki yıllık sabit konut kredisi faizi yüzde 6,63'e yükseldi!

Finansal veri sağlayıcısı Moneyfacts'den yapılan son dakika açıklamasına göre, İngiltere'de ortalama 2 senelik sabit konut kredisi faizi, yüzde 6,63'e çıktı.

Gaziantep Şehitkamil'de iki arsa satılacak! Konut imarlı arsa arayanlar dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil, Şehirgösteren Mahallesi'nde yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı.

Sabancı Holding Türkiye ve ABD'de iki yeni şirket kurdu

Sabancı Holding enerji ve iklim teknolojileri konusunda Türkiye ve ABD'de kurduğu iki yeni şirketle ilgili KAP'a açıklama yaptı. Açıklama kapsamında ABD'de gerçekleştirilerek güneş enerji projesi hakkında bilgi verildi. İşte detaylar...

TOKİ Bilecik Merkez’de iki proje!

Uzun bir süredir beklenen TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Bilecik’te de konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Bilecik Merkez’de kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Ankara-Sivas hızlı tren hattı 4 Eylül'de açılıyor!

Türkiye genelinde hızlı tren hattı yatırımları aralıksız devam ediyor. Son olarak büyük bir çalışma yapıldığı Sivas Kongresi'nin yıl dönümü olan 4 Eylül'de iki önemli yüksek hızlı tren hattı açılışı gerçekleşecek. 

TOKİ Osmangazi'de 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Konut yatırımları dışında eğitim yatırımlarında da gaza basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Osmangazi'de iki yeni okul inşa edecek.

Kağıthane'de iki yeni millet kıraathanesi açılacak! 

Kağıthane Belediyesi, Emniyetevleri Millet Kıraathanesi ve Çocuk Kütüphanesi'nden sonra iki yeni millet kıraathanesini hizmete açmaya hazırlanıyor. 

Babyplus ve Milano Glass Next Level AVM'de mağaza açtı!

Misafirlerini her geçen gün genişleyen marka karması ile karşılamayı sürdüren Next Level AVM'de iki yeni mağaza daha hizmete açıldı.

KASKİde iki ihale sonuçlandı Haberi

KASKİde iki ihale sonuçlandı

KASKİ Genel Müdürlüğü’nce iki ihalenin açık ihale usulüne göre gerçekleştirilerek teklif fiyatlarının toplandığı belirtildi.İhalelerin Yönetim Kurulu Toplantı Salonu’nda yapıldığını ve KASKİ’nin resmi web sayfasından (www.kaski.gov.tr) canlı olarak verildiğini belirten KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan, “Söz konusu ihaleler; Atıksu Arıtma Tesisi personel ve araç kiralama hizmeti alımı ile Kanal bakım, onarım, temizleme ve küçük ölçekli yapım işi ihaleleri” dedi. İhalelerin yönetim kurulu üyeleri, komisyon başkanı ve üyeleri ile katılımcılar huzurunda yapıldığını açıklayan Batukan, ihale sonuçlarının komisyon üyelerinin yapacağı değerlendirmeden sonra belirleneceğini belirterek, ihalelere katılan firmalar ve teklifleri hakkında şu bilgileri verdi:


"Atıksu Arıtma Tesisi personel ve araç kiralama hizmeti alım ihalesi 7 Firma katıldı. Bunlardan Ezel İletişim- FHF İnş. iş ortaklığı 2.580.510,00 TL, Mustafa Balcı 2.588.765,00 TL, Bayram Doğan 2.65.954,00 TL,...