02 / 05 / 2024

KASKİde onuçlanan ihaleler

KASKİde onuçlanan ihaleler

KASKİ Genel Müdürlüğü’nce iki ihalenin açık ihale usulüne göre gerçekleştirilerek teklif fiyatlarının toplandığı belirtildi. İhaleler Yönetim Kurulu Toplantı Salonu’nda yapıldı ve KASKİ'nin resmi sayfasından canlı olarak verildi.

Belediye 2 ilde iki arsa satacak!

Arsa yatırımcılarının merakla beklediği ihale ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihaleler kapsamında belediyeler iki şehirde yer alan iki arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Ne altın ne de dolar... Herkes yatırım için ilk onu tercih etti! Buna yatırım yapan servetine servet ekledi!

Milyonlarca kişi paralarını enflasyona karşı korumak için çeşitli yatırım araçlarına yöneldi. Nisan ayında en çok buna yatırım yapanlar kazandı. Ne altın ne de dolar...Herkes yatırım için ilk onu tercih etti! Buna yatırım yapan servetine servet ekledi!

Çeyrek mi yoksa Cumhuriyet altını mı almalıyım? İslam Memiş az önce net yanıtı verdi! Hiç biri değil onu alın

Altın yorumları ile piyasalarda adını sıkça duymaya alıştığımız Altın piyasası uzmanı İslam Memiş ''Çeyrek mi yoksa Cumhuriyet altını mı almalıyım?'' sorusuna net yanıtı verdi. Hiç biri değil onu alın...

Akbank kartınız olması yeterli! Tek bir tuşla bin TL verilecek

Akbank, müşteri çevresini genişletmek adına önemli bir kampanya hazırladı. Kampanya kapsamında hem Akbanklı olana hem de onu davet eden 1 bin TL promosyon ödenecek.

Çorum'daki 25.1 milyon TL'lik kapalı spor salonunun inşaatı yarım kaldı!

Çorum Belediyesi tarafından yapımına 2017'de başlanan ve 25 milyon 161 bin TL'lik kapalı spor salonu yarım kaldı.

Elazığ Baskil'de başlanan külliye inşaatı durdu: Külliye ortada kaldı!

Müjdat Gezen ve Metin Akpınar’ı şikayet eden Ahmet Kabadayı’nın şehit polis Fethi Sekin için Baskil’de külliye inşa ettirmek için esnaftan binlerce TL topladığı öğrenildi. Külliye ortada kaldı, halk tepkili.

GSYH'den 2019'da en yüksek payı İstanbul aldı!

İl bazında yapılan hesaplamalara göre, 2019 yılında gayrisafi yurt içi hasıladan (GSYH) en yüksek pay 1 trilyon 327 milyar 452 milyon lirayla (yüzde 30,7) İstanbul'un olurken, Ankara ve İzmir de onu takip etti.

Antep Valiliği Konutu için 4 ayrı ihale yapıldı!

Yapımına 2018'de başlanan yüzme havuzlu Antep Valiliği Konutu için dört ayrı ihale gerçekleştirilerek yaklaşık 7 milyon 300 bin TL harcama yapıldı. Son harcama, yüzme havuzuna katlanır cam sistemi kurulması için oldu.

Sivas Yukarı Tekke Ay Yıldız Camisi yarın açılacak!

Sivas'ta yapımına 2017'de başlanan ve Türkiye'nin ilk ay yıldız şeklindeki camisi olan Yukarı Tekke Ay Yıldız Camisi yarın gerçekleşecek törenin ardından ibadete açılacak.

Orta Asya'nın en büyük cami inşaatında sona gelindi!

Orta Asya'nın en büyük camisi olması öngörülen Duşanbe'deki cami inşaatında sona yaklaşılıyor. İnşaatına 2011'de başlanan ve bu yıl tamamlanması beklenen cami, avlusu ile 120 bin kişiyi ağırlayabilecek...

Reza Zarrab aidatını ödemedi! Ebru Gündeş'e haciz geldi!

ABD’de yargılanan Reza Zarrab, Metroport Rezidans’taki 2 ofisinin aidatını ödemeyince, 18 bin liralık borç, 2 yılda yasal faizle 30 bin liraya çıktı. Yönetim icraya gitti. Haciz kararı, işadamının şarkıcı eşi Ebru Gündeş’e bildirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul-İzmir Otoyolu bu yıl bitiyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İstanbul-İzmir Otoyolu'nun tamamı bu yıl bitiyor. Kim yapıyor? AK Parti. Maliyeti 2 milyar lira olan Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu'nun yapımı devam ediyor, inşallah 2021'de onu da tamamlıyoruz" dedi...

Niğde'de 2014'de yapımına başlanan spor salonu TBMM'de!

Niğde'de 2014 yılında yapımına başlanan spor salonunun ne zaman bitirileceği meclis gündeminde konu oldu. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, soru önergesi hazırladı...

KASKİde onuçlanan ihaleler Haberi

KASKİde onuçlanan ihaleler

KASKİ Genel Müdürlüğü’nce iki ihalenin açık ihale usulüne göre gerçekleştirilerek teklif fiyatlarının toplandığı belirtildi.İhalelerin Yönetim Kurulu Toplantı Salonu’nda yapıldığını ve KASKİ’nin resmi web sayfasından (www.kaski.gov.tr) canlı olarak verildiğini belirten KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan, “Söz konusu ihaleler; Atıksu Arıtma Tesisi personel ve araç kiralama hizmeti alımı ile Kanal bakım, onarım, temizleme ve küçük ölçekli yapım işi ihaleleri” dedi. İhalelerin yönetim kurulu üyeleri, komisyon başkanı ve üyeleri ile katılımcılar huzurunda yapıldığını açıklayan Batukan, ihale sonuçlarının komisyon üyelerinin yapacağı değerlendirmeden sonra belirleneceğini belirterek, ihalelere katılan firmalar ve teklifleri hakkında şu bilgileri verdi:


"Atıksu Arıtma Tesisi personel ve araç kiralama hizmeti alım ihalesi 7 Firma katıldı. Bunlardan Ezel İletişim- FHF İnş. iş ortaklığı 2.580.510,00 TL, Mustafa Balcı 2.588.765,00 TL, Bayram Doğan 2.65.954,00 TL,...