04 / 05 / 2024

Akbank kartınız olması yeterli! Tek bir tuşla bin TL verilecek

 Akbank kartınız olması yeterli! Tek bir tuşla bin TL verilecek

Akbank, müşteri çevresini genişletmek adına önemli bir kampanya hazırladı. Kampanya kapsamında hem Akbanklı olana hem de onu davet eden 1 bin TL promosyon ödenecek.



Bankalar tarafından hayata geçirilen yeni kampanyalar da vatandaşların bir hayli dikkatini çekiyor. Akbank tarafından hesap kartı olanlara yönelik başlatılan bir kampanya ise hayli ilgi gördü.

"SON ŞANS" DİYEREK BİR DUYURU YAYINLANDI 

Akbank müşterileri için ‘Son şans’ diyerek bir duyuru yayımladı ve müşteriler 1.000 TL verileceği belirtildi. Ödül yüklemesine hak kazanan müşteriler her ayın 10. günü, bir önceki ay sonu itibarıyla müşteri varlık düzeyi ve segmenti kontrol edilerek belirlenecek, bu doğrultuda yüklemeler aylık periyodik olarak gerçekleştirileceği ifade edildi. Banka tarafından verilen 1.000 TL puan olarak kartlara yansıtılacak.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön